© David Shankbone / Wikimedia

Volgens de links-liberale filmmaker Michael Moore zijn blanken kwaadaardig, mede omdat er blanken waren die bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 op Donald Trump hebben gestemd. Deze mening heeft Moore onlangs geuit in de ‘Useful Idiot’ podcast.

De Amerikaanse filmregisseur Michael Moore werd in 2002 in de hele westerse wereld beroemd met zijn anti-wapen documentaire ‘Bowling for Columbine‘. Sindsdien heeft hij weer een aantal documentaires geproduceerd met een links-liberale en antiblanken-agenda als uitgangspunt.

Onlangs was Moore te gast bij de Rolling Stone podcast ‘Useful Idiot’, waar hij vertelde wat hij vindt van mensen die tot het blanke ras behoren.

“Tweederde van alle blanken stemde op Trump. Dit betekent dat elke keer als je drie blanken op je af ziet komen lopen, twee van hen op Trump hebben gestemd. Je moet de straat oversteken naar de andere stoep, want dit zijn geen goede mensen die op je afkomen. Je moet bang voor ze zijn”, waarschuwt Moore.

Michael Moore verafschuwt blanke mensen, maar dat is geen nieuws. Reeds in 2001 schreef hij het boek ‘Stupid White Men’ (‘Stomme blanke mannen’), dat eigenlijk alleen gaat over hoe dom hij denkt dat blanke mannen zijn. Om een of andere reden lijkt Moore zichzelf echter niet in die categorie op te nemen, ondanks het feit dat hij zelf een blanke man is.

15 REACTIES

 1. De enige documentaire die ik ooit van hem heb gezien was ‘Sicko’. Dat was een goede documentaire. Andere documentaires heb ik niet gezien en daar kan ik dus ook niet over oordelen. De man zelf is volgens mij een ‘wirdo’.

 2. Wel nee, hij is niet blank, hij is eigenlijk een paarsachtig wezen van Uranus per vergissing in blanke man verpakking, dat is alles.

 3. Hij is gewoon een vieze vette vuile communist die vindt dat elke blanke, behalve die tot de synagogen behoren, op de meest beestachtige manier moet worden afgeslacht.
  Gooi hem van die synagoge af…. dan kan hij Darwin groeten in de hel!

  https://darwinawards.com/

 4. Michael Moore heeft GELIJK …Wat een domme blanke manen cq vrouwen zijn we toch , door IEDERE KEER WEER OPNIEUW , in die onzin te trappen en ons een zgn “schuld-gevoel” aan laten praten , voor zaken /dingen uit het verleden , bla bla bla …. Het wordt HOOG tijd , dat wij blanken , ons ook maar eens gaan gedragen als al die allochtonen , door met geweld te reageren , jegens iedereen die ons over 1 kam scheert . Deze allochtonen , die men zo over 1 kam scheert , wanneer dit gebeurt , dan is de wereld te klein en moet iedereen het weten dat men gediscrimineerd wordt etc etc etc …
  Daarnaast , …alsof IEMAND kan kiezen , waar en bij wie enz enz enz…hij / zij GEBOREN wordt .
  Indien dit WEL het geval zou zijn…tja , dan wist ik het wel , waar ik geboren zou willen worden , in welk land , bij welke ouders en noem maar op … Toch ?

 5. Wat frapant is ,en wat hier ook weer pijnlijk duidelijk gemaakt wordt ,ligt in het simpele feit dat hij blanke mensen nodig heeft om zijn anti blanken theorie naar het grote publiek te brengen.
  Als blanken dan toch zo slecht zijn waarom dan blanken gebruiken hiervoor en geen niet blanken?

  Tevens geeft het aan hoe afgestompt de meesten zijn ,ze slikken de aantijgingen tegen hun eigen ras omdat het van zo iemand komt,alsof hij een evangelie vertelt…..

  Verder is er de vraag waarom hij zijn eigen huidskleur zo vernederend afbreekt , is hij zo dom of heeft hij een agendapunt af te werken ,wetende hoe rot en verdorven Hollywood is ……

  Dergelijke personen hebben het niet zo te verwoorden ,het is spreken zonder enige substantiële inhoud.
  Nog beter zou zijn deze kronkel van een ontaarde natuur geen platform meer te geven ,er komt alleen maar ergernis van……maar hier geld de beperking van linkse meningsuiting niet zeker?

 6. zo te zien is deze vet-blubber een afgelebberde degeneré, die zich duidelijk bedient van het kakelen van wartaal, zodoende hoopt deze nul nog een beetje aandacht te krijgen. Ach ja de hand van een idioot is gauw gevuld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.