dinsdag, februari 25, 2020

Goedmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

En ze zijn snel ontvlambaar. Dat zeg niet ik. Dat zegt een van de meest gerenommeerde Amerikaanse psychiaters die zich heeft gespecialiseerd in de psyche van de zogeheten gutmenschen (goedmensen). Zoals ik reeds op 9 juli 2013 schreef, verklaarde de Amerikaanse psychiater Prof. Dr. Rossiter: “Goedmensen zijn klinisch krankzinnig”.

 • Volgens Rossiter is een goedmens iemand die droomt van een ideale wereld waarbij hij zichzelf heeft overtuigt waarin hij zou willen leven of zou kunnen leven.
 • Goedmensen gedragen zich daarbij schizofreen door iedereen die hun mening niet deelt als het kwaad in menselijke vorm te verklaren.
 • Goedmensen gedragen zich als de volgelingen van leiders als Hitler of Stalin, met het verschil dat ze niet een persoon volgen, maar een waanidee dat ze zelfs niet in het licht van duidelijke bewijzen of argumenten willen opgeven.
 • Goedmensen zijn ook heel pathologisch en volgen allemaal de idealen van hun idee-fixe, die ze als hun eigen mening claimen. Als goedmensen de kans krijgen, zijn ze veel totalitairder jegens hun tegenstanders dan wat ze pretenderen te bestrijden.

Rossiter gaat ervan uit dat het publiekelijk tentoongestelde goedmensendom alleen begrepen kan worden als een psychische ziekte:

“Een sociaal wetenschapper die de menselijke natuur begrijpt, zal de belangrijke rol van vrije beslissingen, vrijwillige samenwerking en morele gerechtigheid niet verwerpen, zoals goedmensen doen.

Een politieke leider die de menselijke natuur begrijpt, zal persoonlijke verschillen in talent, gedrevenheid, persoonlijke betrokkenheid en arbeidsethos niet negeren – zoals goedmensen doen – en vervolgens proberen economische en sociale gelijkheid op te leggen aan de bevolking, .

Een wetgevende macht die de menselijke natuur begrijpt, zal geen maatschappij creëren die de burgers van een land overreguleert en overbelast, hun karakter bederft en hen tot staatsscholieren maakt, zoals goedmensen doen.”

Dr. Rossiter legt verder uit hoe goedmensen hun zwakheden en angsten benutten door de samenleving ervan te overtuigen dat bepaalde groepen benadeeld zijn en daarom recht hebben op een voorkeursbehandeling of andere compensatie. Goedmensen verwerpen bovendien de persoonlijke verantwoordelijkheid van het individu en onderwerpen het individu eerder aan de wil van de staat. Ook voeden de goedmensen steeds weer de gevoelens van nijd en afgunst.

“De wortels van de goedmensendom – en de waanzin die ermee gepaard gaat – kan duidelijk gevolgd worden in de ontwikkeling van het kind van zuigeling tot volwassene en hoe een verkeerde ontwikkeling de onredelijke denkwijzes van de goedmens produceert.

Als de moderne goedmens over denkbeeldige slachtoffers huilt, boos wordt op denkbeeldige schurken en vooral het leven wil bepalen van mensen die heel bekwaam zijn om hun eigen handelingen te bepalen, dan wordt de neurose van de goedmens duidelijk pijnlijk zichtbaar.”

Het typische gezicht van een goedmens: Onbeschoft – arrogant – betweterig – vol haat tegenover andersdenkenden – onbekwaam om nieuwe informatie op te nemen – onbekwaam om nieuwe bevindingen te maken.

Een ander belangrijk aspect van goedmensen wordt door AFD-politicus Markus Frohnmaier vermeld:

“Goedmensen delen altijd het geld van anderen uit!”

Frohnmaier heeft gelijk. Helemaal gelijk! Omdat goedmensen in de regel links zijn.

De goedmensen maken deel uit van “die kracht die altijd het goede zoekt – en altijd het kwade creëert.”

Discussies met hen zijn zinloos. Omdat ze volledig resistent zijn tegen feiten en kennis.

Ze aanbidden de folteraar en massamoordenaar Che Guevarea – en verwerpen elk bewijs dat hun icoon “Che” uit pure lust honderden gevangenen doodmartelde als een “leugen”.

Ze aanbidden Mao Tse – en ze willen niet weten dat hij meer Chinezen heeft vermoord in zijn Culturele Revoluties dan alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog bij elkaar.

Ze ontvingen leden van de meest bloeddorstige religie in de wereldgeschiedenis – de islam – met boeketten en teddyberen en willen niets weten over het feit dat de religie van hun teddybeer-ontvangers meer mensen heeft gedood dan alle oorlogen in de wereldgeschiedenis bij elkaar: 300 miljoen “ongelovigen” staan op het conto van de islam. Laten we de volgorde volgen van de ergste genociden in de wereldgeschiedenis, van de religie waartoe de meeste goedmensen zelf behoren. Van het socialisme. In slechts een tiende van de tijd die de islam nodig had voor zijn slachtoffers, doodde hij minstens 130 miljoen niet-linksen of mensen die de dagelijks veranderende standpunten van Stalin of Mao niet snel genoeg begrepen. Ook hier is het nutteloos om met hen te praten.

Goedmensen horen niet thuis in de politiek, maar in gesloten psychiatrische instellingen.

Ze zijn even gevaarlijk voor de menselijke beschaving als de islam en het socialisme – of om een medische metafoor te gebruiken: minstens zo gevaarlijk als ebola-, Marburg-, HIV-, malaria- en alle virusdreigingen samen.

Vernichtender Leserkommentar zur heuchlerischen und mörderischen Hypermoral der “Gutmenschen”

14 REACTIES

 1. Iets wat zo maar in me opkomt. Mijn papier en glas breng ik apart weg dicht bij mijn huis. Iemand van Linkse schnitt heeft mij er van proberen te overtuigen om ook mijn plastic apart in te zamelen. Want die plastic soep in de oceanen is al erg genoeg. Dat kan ook maar is wat verder van mijn huis. Ik ben daar toe nog niet over gegaan en wel om een paar redenen:

  A) Je kunt bijna niets meer in de Supermarkt kopen of er zit wel wat van plastic omheen. Zelfs de komkommers die ik koop zijn vaak in plastic verpakt. Als dat plastic echt een probleem zou vormen dan moet je beginnen bij de producent en de supermarkt en het probleem niet bij mij neerleggen.

  B) Dacht iemand nou werkelijk dat als de Gemeentelijke reiniging de vulliszakken komt ophalen dat ze met die vulliszakken naar de Nieuwe Waterweg of de Noordzee rijden en de boel daar gewoon in pleuren. Nee, natuurlijk niet, dat wordt netjes verwerkt. Of het plastic daar van het overige afval wordt gescheiden weet ik helaas niet. Die plastic soep in de Oceanen komt omdat ze in Afrika en Azië dat plastic gewoon nog in de rivier pleuren. En nou zou ik mijn plastic apart moeten inzamelen om een probleem in de oceanen op te lossen wat niet door mij veroorzaakt wordt maar 5000 km verderop?

  C) Laatst ging ik uit eten bij de IKEA in Amsterdam met een Surinaamse vrouw en haar zoon. Ik rekende af en bij de kassa aangekomen ontdekte de jongen dat hij nog een flesje cola vergeten was en dus spoedde hij zich terug om dat flesje cola te halen. Ik zei tegen de cassiere da er nog een flesje cola bij de rekening kwam waarmee die jongen zo meteen voorbij zou komen lopen. Toen ze vroeg ‘welke jongen’ wees en zei ik: ‘Die donkere jongen’. Let wel, als hij een paarse muts op zou hebben gehad dan zou ik waarschijnlijk daar aan gerefereerd hebben. Daarop kreeg ik echter een partij commentaar over mij heen van klanten die achter me stonden want dat had ik natuurlijk niet mogen zeggen. Let wel, ik was dus in Amsterdam waar ze van nature knetterlinks zijn.

  De moraal: Je moet die waanzin natuurlijk wel bestrijden maar oordeel niet te hard. Die mensen weten gewoon niet beter en je kunt het ze ook niet uitleggen omdat ze daar simpelweg niet voor open staan. Linkse Naïviteit is geen Medisch Psychiatrische aandoening, het is een aangeboren geestelijke afwijking verergerd door Linkse beïnvloeding en daar zijn helaas nog geen pilletjes voor. Je gaat ze ook niet overtuigen omdat dat inhoudt dat ze hun Linkse geloof moeten afwerpen en dat lukt maar een enkeling op eigen kracht.

  Bijgaand een filmpje waar die Linkse naïviteit treffend in beeld wordt gebracht afgezet tegen de keiharde werkelijkheid waar ze echter niet voor open staan omdat ze het niet willen zien https://youtu.be/usbFurWLN2c

 2. PSYCHOLOGISCHE VERKLARINGEN VOOR DE LINKSE MULTICUL-POLITIEK VAN ISLAMISERING EN WAAROM ER ZOVEEL MOSLIM-KNUFFELAARS ZIJN

  door Generaal P.Pardon

  – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabisch olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN Europa te islamiseren.

  – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

  – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

  – Links vindt zich “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma is dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Links dogma betreft de maakbare waarheid, net zoals dat bestaat in de islam. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

  – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

  – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
  Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

  – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

  – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

  – Links heeft goedbetaalde banen als asiel-advocaat, directeur van een subsidiepot of slachtofferstichting, quiz-entertainer, journalist of talkshow-gastheer bij de publieke omroep. Al deze functioniarissen voelen zich bedreigd door de PVV, en omdat die de islamisering terugdringt liggen deze mensen juist politiek correct met de islam in bed, zogenaamd als lobbyist tegen “stigmatisering”.

  – Links bewoont villa’s in het groen en preekt dat de autochtoon in de volkswijk solidair moet zijn met allochtone underdogs. Femke Halsema van Groen Links reed b.v. in een klassieke brandstofslurper naar haar pleidooi voor milieupolitiek en verhuisde haar kinderen van een zwarte naar een witte school.

  – Links wordt gedragen door islam-kiezers want die hebben stemrecht gekregen van links en nu kan links niet meer terug zonder gezichtsverlies.

  – Links probeert het afleggen van de oogkleppen zo lang mogelijk uit te stellen want anders zou links verantwoordelijkheid moeten gaan nemen voor de multiculturele immigratie en islamisering en de daaruit voortvloeiende chaos.

  – Links heeft een hekel aan wetenschap, want echte wetenschap dwingt tot het zien van feiten. De wetenschapper Wouter Buikhuisen is b.v. door links doelbewust kapot gemaakt. Pseudo-wetenschappelijke huurlingen schrijven af en toe voor de minister een anti-PVV “rapport”.

  – Links voelt zich te elitair om echte argumenten te moeten opvoeren dus mensen die het oneens zijn worden aangeduid als neo-nazi’s of met één der vele eufemismen daarvan (intolerant, xenophobisch, fascist, islamophobisch, haatzaaier). Andersdenkenden krijgen van links een beurt ridiculiseren, demoniseren en criminaliseren.

  – Links heeft een autoriteitsconflict tegen bovenbazen en wil als regent zelf de dienst uitmaken, tot heil van het volk, maar andersdenkenden zijn al spoedig “racisten” (de islam wordt graag gehanteerd als ‘ras’). Links rekent zich rijk met het privilege om een ander uit te mogen schelden voor “fascist” dus rechts mag dat niet afpakken door de islam fascistoïde te noemen, want dan zijn het racisten.

  – Het linkse geloof is te vergelijken met gereformeerdheid: het taboe op immigratiekritiek is net zo krampachtig als het vroegere taboe op praten over sex, gemaskeerd door de houding van morele meerderwaardigheid. Daarom voelt links zich ook voortreffelijk genoeg om verplicht te zijn “tegendemonstraties” te houden tegen rechts (waar zie je een rechtse tegendemonstratie?)

  – In het linkse geloof lijden zowel de Linkse Kerk als de islam-ideologen aan grootheidswaan (die een minderwaardigheidsgevoel maskeert), welke echter na de islamoverwinning in het nadeel zal uitpakken van links, omdat hedonistische linksen volgens de islam brandstof zijn voor de hel. In de ogen van de islamisten zijn linkse handlangers “nuttige idioten”.

  – Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

  – Links kan zelf de islam verafschuwen, maar toch gaat links met de islam naar bed, alleen maar omdat rechts islam-gerelateerde politieke items hanteert (immigratiebeperking, minarettenreferendum enz.). Wat links nog meer verafschuwt dan de islam is het politieke programma en de potentiële democratische overwinning van rechts. Links geeft er daarom prioriteit aan als partisaan voor de islam op te treden onder een aureool van beschermheer der godsdienstvrijheid en gelijkberechtiging.

 3. @Adriaan W, ik ben benieuwd hoe Generaal P. Pardon het verdrag uit 1946 plaatst (asielzoekers of vluchtelingen, waaraan Jan Maat refereerde in onderstaande video, dat Nederland toen al ruimte moest maken voor asielzoekers in internationaal recht gezien.

  Volgens mij is Generaal P. Pardon vergeten te vermelden dat Links een leuk speeltje is van het volk der haakneuzen.

 4. @ Krots. Prima video. Janmaat was een dappere man. en dat hij gelijk had bleek wel uit de enorme bak vitriool die links zo nodig over hem heen moest storten om hem de mond te snoeren. Die vent die tegen Janmaat spreekt in de video is echt het type NSB’er dat een asbak kleit voor de directeur om zich in te likken. Hij weet dat hij een lulletje is, een loopjongetje, dus hij kust vol overgave de kont van zijn bazen. er zijn ontzettend veel van dit soort valse losers, de kampbewakers. Linkse mensen zijn altijd bereid anderen en het geld en geluk van anderen onder de bus te gooienen om zichzelf beter te voelen. Het zijn altijd stiekeme, rancuneuze lafbekken. Janmaat en Fortuyn waren eerlijk, dapper en onbaatzuchtig. Dan loop je in Nederland groot gevaar.

 5. “Waar Nederland ten onrechte wordt verplicht om asielzoekers op te vangen”

  Tuurlijk vindt links dit verdrag (Artikel 18 – Het recht op asiel?) een prima speeltje, uitgerekend hebben linkse policor politici het onder de noemer van antizionisme geplaatst (oxymoron) i.p.v. het zionisme, ze spelen inderdaad een spelletje.

  Nederland wordt geplaagt, gefolterd, vernederd en kapot gemaakt met Artikel 18 – Het recht op asiel…. Verder maait themis mij het gras voor de voeten weg, de eerste keer dat ik, meen 1986 op het CD van Hans Janmaat stemde was ik politiek gezien nog een beetje nat achter de oren, nu klinken de woorden van Janmaat mij nog steeds heel logisch in de oren, het kan verkeren.

 6. Krots januari 11, 2020 at 13:26

  Vraag mij af beste Krots hoe je het voor elkaar krijgt om een YouTube video te plaatsen, wat doe ik verkeerd wanneer ik er een hier wil plaatsen dan is alleen de Url te zien.

  Groeten

 7. Links is een uitvinding van de KM, de Khazarse maffia, de nepjoden, die al eeuwen lang overal extreem veel macht en in vloed hebben, lees dit intressante stukje maar! De site is van Bovendien! De verborgen geschiedenis van de vreselijk kwaadaardige Khazarse maffia! Op: www. bovendien.com

 8. Laatst had ik een uitvoerig gesprek met zo‘n typische Gutmensch.
  Pretendeerde serieus te luisteren naar hetgeen ik hem allemaal te vertellen had over de totale verloedering van mijn woonwijk door de komst van grote aantallen moslims.

  Dat onze wijk is veranderd van “touwtje uit de brievenbus” naar meerpuntsluitingen, dievenklauwen, alarmsystemen, dicht geschroefde brievenbussen om vuurwerkbommen buiten te houden, over het continue affakkelen van auto’s, de plofkraken, roofovervallen, steekpartijen, de drugshandel die Marokkanen en turken plegen, de bedreigingen naar buurtbewoners en de angst die dat oproept, de autochtone jeugd die meegezogen wordt in dat criminele wereldje, de falende overheid, de leegloop, de nieuwe instroom van vnl. nepasielzoekers, etc.

  Ik zag na mijn uiteenzetting een soort klik in zijn ogen, bliep tuut, en… hij ging weer even Gutmenschachtig verder als waar we een half uur voordien gebleven waren????
  Compleet kansloos, zinloos, vernaggelde tijd.
  Begon meteen weer erover dat alle grenzen in de wereld beslecht moesten worden, dat moslims zich na verloop van tijd wel gaan aanpassen en onze vrijheden gaan waarderen, etccc.
  Elke tegenwerping ging er niet eens in, gewoon erlangs.

  Ik heb met die mongool gebroken.
  Heb hem gezegd dat voor mij groenlinks stemmers vuige landverraders zijn, de oorzaak van alle shit die ik ervaar in mijn woonwijk.
  Het compleet verziekte woonklimaat.
  De groene bs terreur.
  De communistische neigingen van die partij.
  Heb hem gezegd dat ik niets meer met lieden als hem te maken wil hebben.
  Dat hij zich openlijk een vijand van mij en mijn landgenoten durft te verklaren.

  Weg met zulk volk!

 9. @Adriaan W, als er nog tekst onder een link zit, pakt hij de video niet, alleen de link.

  Dus als ik schrijf dat de meest invloedrijke peiler van het land, uiteraard een jood is en er verder niks onder schrijf, dan verschijnt de video gewoon. (van Youtube, niet van Bitchute).

 10. @Ingrid,

  “The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.”

  ― George Orwell

 11. ” Goedmensen horen niet thuis in de politiek, maar in gesloten psychiatrische instellingen.”

  Helemaal mee eens, maar het goedmens Lubbers heeft om economische redenen – afgedwongen door het IMF maar ook vanwege privé redenen, want als hij zich tegen het IMF had gekeerd had hij wellicht zijn latere fraaie carrière bij de VN kunnen vergeten – bijna al die inrichtingen opgeheven met als wellicht mede gevolg dat zwaar gestoorde mensen vandaag de maatschappij beheersen. In het begin van de jaren 80 heb ik het al gezegd: de bezuinigingsdriften van Lubbers gaan de maatschappij op termijn vele tienvouden kosten van wat hij dacht te ‘besparen’.

  Een van de vele gevolgen van Lubbers is, je zal maar een schizofreen als buur treffen. Zelf heb ik meegemaakt dat een op zichzelf wonende schizofreen een maal zijn koelkast vanaf drie hoog op straat gooide. Toch werd er niets tegen hem ondernomen omdat een vrouw die op straat liep op een haar na gemist was door de koelkast. Dus was er wat het PvdA wijkbestuur betrof niets aan de hand! Men moest niet overdrijven en volgens hun lievelingswoord STIGMATISEREN. Deze mensen moesten ook gewoon tussen anderen in kunnen wonen. Zij vonden wat was gebeurd enkel een ‘klein’ incident dat was ingecalculeerd.

  Jammer voor die vrouw als zij die koelkast op haar hoofd had gekregen, maar dat was toch niet gebeurd? Wat kan je nog inbrengen tegen dit soort uitspraken. Ik zat in die tijd zelf in de politiek en heb helaas niets kunnen doen voor mensen die op de trap bij de schizofrene man woonden. Mensen die in doodsangst leefden en iedere dag vreesden voor de levens van hun kinderen, die dagelijks meerdere malen langs de huisdeur van de schizofrene man moesten. Soms kwam hij met een zwaard het trappenhuis instormen, dit is echt gebeurd. Later toen in een andere straat een meisje met een tafelpoot werd doodgeslagen door een man die was doorgedraaid stonden de toen al Merkeliaans hypocriete politici voorop om hun afschuw uit te spreken. Maar er veranderde wezenlijk niets!

  De ambtenarij, de woningbouwverenigingen noch het stadsdeel gaf gehoor aan smeekbedes om echt iets aan dreigend escalerende situaties te doen en dit was, naast meer van dit soort situaties, voor mij duidelijk tijd om de politiek achter mij te laten die ik inmiddels zag als een via corruptie aangetaste georganiseerde misdaadorganisatie waar ik niets meer mee te maken wenste te hebben. Toen al, jaren 80/90, was het volkomen onbegonnen werk te vechten tegen de vele beroeps kaderleden in partijen die er enkel voor hun eigen heil zaten. Er werden soms stichtingen opgericht door raadsleden die enkel ter meerdere eer en glorie en financieel heil van zo een raadslid bestonden, waar de buurt niets aan had: Nederland was politiek gezien toen al een corrupte bananenrepubliek, iets waar links vrolijk aan deelnam.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Pedofilie is Hollywood’s grootste probleem

Seksueel misbruik van kinderen is een groot probleem in Hollywood. Dat is de mening van voormalig kindacteur Corey Feldman...

Terwijl de Democraten intern knokken, werft Trump massaal nieuwe kiezers

Terwijl de kandidaten van de Democratische Partij elkaar beschuldigen van aanranders tot socialisten of hebzuchtige kapitalisten, wint de Trump-campagne steeds meer kiezers onder degenen...

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Lees ook

Gerelateerd