zondag, maart 29, 2020

Donald Trump spreekt duidelijke taal: “Journalisten zijn vijanden van het volk!”

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

De verontwaardiging in het medialandschap was groot toen de 45ste president van de Verenigde Staten de in de titel genoemde beschuldiging uitsprak. Het jaar 2020 is slechts een paar uur oud, maar wat Duitse journalisten de afgelopen dagen alleen al hebben gepubliceerd, roept vragen op over hun agenda en hun relatie met hun eigen volk.

Foto: Donald Trump spreekt op de 2013 Conservative Political Action Conference (CPAC) in National Harbor, Maryland. ©  Gage Skidmore /Wikimedia (cc-by-sa-2.0).

Donald Trump is de nachtmerrie van elke mainstream journalist: krachtig gestemd, welbespraakt, niet bang voor de confrontatie en hij draagt zijn hart niet alleen op zijn tong maar ook op de juiste plaats. Het feit dat Trump de presidentsverkiezingen heeft gewonnen ondanks een globale mediacampagne – denk maar aan de dagelijkse Trump-haat in het toenmalige nieuwsmagazine Spiegel en zijn linkse tegenhanger Spiegel Online – heeft de media-elite nog steeds niet kunnen verwerken. Dit zegt evenveel over hun begrip van de democratie als over het fundamenteel belangrijke kenmerk van het luisteren naar de zorgen en gevoelens van de bevolking.

Donald Trump vult niet alleen regelmatig zalen en voetbalstadions, maar bereikt met zijn meer dan 68 miljoen Twitter-volgers meer mensen dan de hele politieke pers in Washington samen. Trump heeft daarmee de moraliserende en ingekaderde mainstreamjournalist overbodig gemaakt en hem in zijn eigen linkse filterbubble teruggeduwd. Het is voor kritische waarnemers dan ook niet meer verwonderlijk dat de Duitse media de plannen van de Duitse regering voor een steeds draconischer en willekeuriger censuur van Facebook, Twitter en YouTube bijna enthousiast toejuichen, sterker nog, dat deze censuur niet snel genoeg kan worden ingevoerd door de hoeders van de vrijheid van meningsuiting.

De in de sociale media luid geworden stemmen van miljoenen burgers die kritiek hebben op hun regering en op migratie, en het succes van conservatieve tot rechtse mediasites, activisten en publicisten hebben de mainstream-pers hard getroffen. De onwelkome concurrentie legt niet alleen hun wijdverspreide vloed eufemismen bloot (in plaats van “families” hebben we te maken met ongeschoolde cultuurvreemde mannen, “vakarbeiders” zijn eigenlijk analfabeten), maar legt ook elke dag opnieuw de links-groene agenda van het journalistengilde bloot.

Steeds meer mensen realiseren zich dat de “strijd tegen rechts” die door de mainstream wordt verkondigd en voortdurend wordt aangewakkerd, in werkelijkheid een campagne is tegen alles wat in tegenspraak is met hun eigen linkse wereldbeeld. Linkse radicale haatsites als de indymedia.org zijn allang gemuteerd tot terreurplatformen, maar de staat grijpt niet in en dat wordt ook niet geëist in de Duitse media. Dat is niet verwonderlijk, gezien de schandalige instemming van de mainstream-journalisten met verklaringen van de extreemlinkse Antifa, maar het is elke keer weer schokkend.

Media-oorlog tegen de eigen bevolking

De destabilisering van het land, het verlies aan interne en externe veiligheid wordt door deze mediawerkers nonchalant afgewenteld. De golf van misdaad en terreur die Duitsland op dit moment doormaakt na de vluchtelingengolf is de grote mediahuizen van Duitsland geen hoofdartikel waard. Het saldo van meer dan een miljoen misdaden door voornamelijk moslimvluchtelingen alleen in de jaren 2015-2018 wordt nog steeds verzwegen. De auteur heeft de cijfers opgevraagd bij het BKA en onderbouwd met gegevens uit het BKA-situatiebeeld Criminaliteit in de context van Immigratie.

Criminaliteit in de context van de immigratie in Duitsland – DANKE MERKEL!

Voor het eerst publiceerde de auteur deze cijfers in zijn huidige boek ‘Sicherheitsrisiko Islam: Kriminalität, Gewalt und Terror – Wie der Islam unser Land bedroht’ (‘Veiligheidsrisico islam: Misdaad, geweld en terreur – Hoe de islam ons land bedreigt’). Deze alarmerende cijfers zijn geen woord waard voor de Spiegel, het huisblad van de leugenaar en fraudeur Claas Relotius. Geen van de ongeveer 1100 werknemers (voltijdse werknemers) heeft volgens hun eigen informatie één enkele zin over de gegevens in het boek geschreven. Men vraagt zich af wat het “nieuwsmagazine”, dat volgens zijn eigen reclameboodschap “niet bang is voor de waarheid”, überhaupt publiceert.

Het actuele artikel “Die ‘Umweltsau’-Skandalisierung”, (“De Milieuzwijn-schandalisering”)  is een van die kunstwerken die de neergang van het tijdschrift in al zijn facetten documenteert. De inhoud van dit stuk is een mengeling van linkse samenzweringstheorie, nepnieuws en publieke belediging. Zoals bekend schuwde de WDR (Duitse staatsomroep) er niet voor om kinderen die aan haar waren toevertrouwd voor haar koor te instrumentaliseren en hen te laten aanzetten tot haat tegen andere bevolkingsgroepen: Oma is een milieuzwijn, het rijden met SUV’s wordt belasterd en gemarginaliseerd, de vleesconsumptie wordt gedemoniseerd en vliegreizen, behalve natuurlijk naar klimaatconferenties, wordt gelijkgesteld aan de vernietiging van de aarde – zoveel alarmisme is natuurlijk toegestaan in de geest van de groene ideologie.

Zonder een spier te vertrekken, verspreiden de mainstream media daarnaast het sprookje dat het lied bedoeld was om “satirisch” te zijn. Daarbij wordt in de laatste seconden van het propagandalied de satirische verdediging zelf als een leugen ontmaskerd. Daar heeft WDR de kleine meisjes, die zeker geen Engels spreken, hun lippen gebruikt om een zin van klimaatactivist Greta te imiteren: “We will not let you get away with this!”, Satire!? Nee.

Het lied vertegenwoordigt een verder dieptepunt van Duitse journalisten tegen politieke dissidenten. En om de journalistieke eed van openbaarmaking aan te vullen, probeert Der Spiegel nu de gerechtvaardigde verontwaardiging van miljoenen burgers af te schilderen als een samenzwering van “rechtsen” op het internet.

Men vraagt zich af wat het inhoudelijke verschil is tussen de linkse samenzweringstheorieën en de framing van de Spiegelredactie. Het jaar 2020 begint dus met het einde van het afgelopen decennium: met een journalistieke lastercampagne tegen burgers die een andere mening zijn toegedaan dan de Berlijnse elites.

Om terug te komen op Donald Trump: Zijn gewone journalisten “vijanden van het volk”? Destijds namen 350 Amerikaanse mediabedrijven deel aan een actie tegen Trump, maar niet alle media deden mee. De Baltimore Sun, bijvoorbeeld, maakte bezwaar tegen de gecoördineerde campagne van de mediahuizen. Columnist James Freeman bekritiseerde ook de gecoördineerde mediacampagne in de Wall Street Journal, zeggend dat het in strijd was met de onafhankelijkheid die de hoofdredacteurs beweren te handhaven. Donald Trump heeft hetzelfde recht op vrijheid van meningsuiting als de Amerikaanse media. Mainstream-journalisten gedragen zich als vijanden van het volk. Deze meningsuiting wordt in Duitsland nog steeds beschermd door de vrijheid van meningsuiting. Voorlopig.

Donald Trump spricht Klartext: „Journalisten sind Feinde des Volkes!“

Duitsland: Migranten-verkrachtingscrisis blijft afschuw en lijden veroorzaken

9 REACTIES

 1. Trump is maar een zionist knecht prostituee meer NIET, the Zionist own him like a pimp owns a prostitute 😂🤣 germans barbaar🤣🤣

 2. @ Mohammed Mo op 7-1-2020 om 14.58 u.
  Ach-gut…..zielig Mootje toch, je pilletje nog niet genomen vandaag , of is je geit er vandoor ?
  De beste klanten voor prostituee’s zijn nog steeds moslims, al biddend tot hun pedofiele Allah, nemen zij de één na de andere vrouw of een meisje ónder de 10 jaar !
  Vies volkje, omdat zij doorlopend in opperste staat van opwinding verkeren, dragen zij lange, wijde jurken, de viespeuken.

 3. Er is echter een verschil tussen Zionisten en Joden.

  De Zionisten zijn ontstaan door machtswellust en uit op wereldheerschappij. Een wereld onder hun leiding, maar zonder Joden. Dus speelden zij een prominente rol tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Zionisme en Judaïsme zijn niet hetzelfde

  Zionistische propaganda heeft ertoe geleid dat de Amerikanen en Europeanen geloven dat Zionisme en Judaïsme één zijn en dat zij beiden een religieus karakter hebben. Judaïsme is een religie. Maar Zionisme is een politieke beweging die voornamelijk door Oost Europese Joden gestart is (Ashkenazi joden, die afstammen van de Khazaren, een ruitervolk, eveneens Oost Europees). Eeuwenlang waren zij de drijvende kracht achter het communisme/socialisme.

  Het ultieme doel van de Zionisten is het vormen van een Wereldregering, geleid door de Zionisten en de Zionisme georiënteerde Joodse internationale bankiers. In Duitsland waren de doorsnee Joden slachtoffer van de Zionistische elite die hand in hand met de nazi’s werkten. Veel van die Zionistische Joden, hadden met de Nazi’s samengewerkt en kwamen naar Israël, om de handen ineen te slaan met de Zionistische/Communistische Joden uit Polen en Rusland. Het is zowel communisme als Nazi fascisme dat heerst in Israël.

  http://www.pensioenactivist.nl/zionisten-dat-zijn-geen-judaisten-werkten-samen-met-de-nazis/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd