Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

40
37674

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan “waar hun radicale overtuigingen als de norm worden beschouwd”.

President Poetin zegt ook: “De enige oplossing voor de immigratiecrisis is het sluiten van de grenzen en het terugsturen van illegale immigranten naar waar ze vandaan komen”.

“De Westerse wereld moet zijn grenzen sluiten voordat het te laat is.”

Poetin krijgt ook de vraag waarom Rusland geen Syrische vluchtelingen accepteert:

“Rusland is in de eerste plaats voor de Russen. Kijk maar naar wat er gebeurt in landen als Duitsland en Zweden. Massale immigratie uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika is een ramp.”

“Sommige delen van Europa kampen met een humanitaire crisis. Tienduizenden migranten zijn op straat gegooid. Er is geen enkel Europees land dat miljoenen illegale immigranten uit de hele Arabische wereld gratis huisvesting, voedsel, geld en sociale voorzieningen kan bieden.”

Putin says Muslim refugees and Migrants should go to Saudi Arabia or Iran “Where their radical beliefs are considered the norm”

40 REACTIES

 1. het is overduidelijk dat de bedoeling van massa immigratie is om de eigen bevolking te breken en te vernietigen. immigratie stop je door de verraders en hun collaborateurs te stoppen, allemaal en stuk per stuk. Om onze toekomst veilig te stellen, daar is geen leger voor nodig, maar iedere burger kan zelf beginnen met het schoonmaken in de eigen leef omgeving, of een gemeente verder helpen. als links en rechts in het land en in Europa burgers hun eigen leefruimte schoonmaken van verraders en collaborateurs, dan stopt de ontvolking. kwestie van overleven, moraal of christelijke gedachten of wat dan ook is niet meer aan de orde, het gaat in de basis om overleven door zelf veiligheid te creëren die overheden juist slopen.

  Dat Poetin ons waarschuwt is enkel een bevestiging wat velen als weten. iedereen verwacht echter dat de overheid en de politiek ons beschermen, terwijl juist die het verraad plegen. om te overleven moet men deze partijen in eenander vakje plaatsen, dat van vijand en vernietiger, niet dat van beschermende partij, dat zijn ze niet en nooit geweest. belasting innen werkt gewoon het beste bij een samenleving waar orde is en regelmaat. dat men dat met veiligheid koppels is echt verkoop argument om u totaals te “ontrechten” , u alles af te nemen waar uw voorouders voor hebben gewerkt, gevochten en gebloed, voor zijn gestorven.

  Mens te zijn in vrijheid en zelf het eigen leven in te kunnen richten, iets op te bouwen en door te geven, de strijd om gelijkheid en gelijke beloning bij gelijke prestatie, alles schijnt kapot te moeten om een “Europa” te creëren, een gedrocht van een dictatuur die gaat bepalen wat men eet, hoe men woont en straks met wie men mag of moet voortplanten. Dat is de toekomst die vandaag word voorbereid, de vijand staat niet voor de poort maar woont tussen ons.

  het is aan U of U lijdzaam het slachthuis ingaat of vecht voor uw vrijheid en overleven. dat kunt U zelfs alleen en met veel impact, verwacht niets van anderen.

  Only you can prevent forest fires, or put them out of order.

 2. Poetin is a boss :-), Hij is op dit moment de enige echte wereldleider van het juiste kaliber. Het is altijd een groot genoegen om naar hem te kijken en te luisteren.

 3. Wanneer ik soms aan mijmeren ben, en Hans Janmaat verschijnt voor mijn geestesoog, met zijn uitspraken “vol is vol” en “Nederland voor de Nederlanders” klinkt het nu nog steeds gedecideerd, aan zijn besluitvaardigheid lag het niet, sindsdien heb ik totaal géén respect voor de rijksambtenaren.

  https://youtu.be/ddLlm78z2v4

  ik zie hen alleen als narcistische, slappe, besluiteloze soyboys en enge GroenLinkse feministen, welke een totaal andere agenda hebben dan het volk vertegenwoordigen. De groep van mensen die de afstand tot de politiek alleen maar groter wordt, zodat de policor politici in de nabije toekomst besluiten om meer dictatoriale trekjes te gaan vertonen.

 4. Poetin heeft gewoon gelijk, stuur ze naar Saudi Amerika. Het zoveelste Europese project om deze onaangepasten in een ‘democratisch’ rechtssysteem te integreren, net zoals TBS’ers die weten precies na een tijd hoe het moet en leren van elkaar hoe ze de behandelende psychiaters van de TBS kliniek van antwoord moeten dienen.

  Het belangrijkste naar mijn mening vormt de ideologie die in de koppen van die lui zit om deze te deprogrammeren is geld verspilling en tot mislukken gedoemd, nou veel succes met jullie geldverslindende projecten, in de eerste plaats hadden de Europese lidstaten deze lieden niet binnen moeten laten.

 5. Er zijn toch wel regeringsleiders die het goed zien.
  Alleen Rutte en Merkel zijn de boosdoeners die geen gezicht willen leiden en daarom maar doorgaan met het binnen halen.
  Dat onze landen daardoor kapot gaan interesseert ze niet eens.
  Na de tweede wereldoorlog, werden dit soort mensen af gemaakt, hopelijk gaat dat hier ook gebeuren.

 6. Wederom een (wereld)leider die het WEL goed ziet!
  En al is het een oud filmpje, dan nog toont het dat Poetin WEL visie had/heeft…

 7. Waarom zijn die wereldleiders de kant van het Oosten uit toch zoveel slimmer dan die hier?

  Overigens, in één ding heeft Poetin ongelijk. Hij zegt:

  ‘Er is geen enkel Europees land dat miljoenen illegale immigranten uit de hele Arabische wereld gratis huisvesting, voedsel, geld en sociale voorzieningen kan bieden.”

  Ja hoor, dat kunnen ze wel, althans gratis voor die illegale immigranten. Wij als belastingbetalers betalen dat gelag.

 8. De sleutel om het tij te keren is de media wie deze onder controle heeft is koning als je nu bedenkt dat de grootte meerderheid niet een in de gaten heeft dat we in oorlog zijn met onze Eu dictators en de islam dan is media toch echt het machtigste wapen.

 9. ja ja…..deze Putin is toch wel een stuk slimmer als de echte, dat is een feit. Misschien is deze vervanger nog zo gek niet……
  Maar Fransdo : ( en anderen ) : ZOGENAAMD wordt er gezegd dat WIJ dat betalen uit de belastingpot, dit is echter NIET correct : Reeds in 2005 a 2007 is er door de Illuminati maar liefst 2 0 0 TRILJOEN voor opzij gelegd, om die migratie te betalen !!! Dit betekent dus ALWEER dat wij belogen en bedonderd worden, DEZE MIGRATIE IS ALLANG BETAALD ! Ondertussen zitten ze ons te BESTELEN onder het mom van, ` dat alles duurder wordt en zoveel geld kost ` …..terwijl ELK LAND niets tekort komt en kosten kunnen opvoeren in het kader van dit Migratie-project DIE ALLANG BETAALD IS………Landen ontvangen dus van 2 kanten !
  Snapt U ???

 10. ik denk niet dat dit echt is.Putin heeft dat niet gezegd want anders had hij al lang tehenkantong van arabische landen waar hij graantje van meepikt…Maar hoe dan ook,vluchtelingen komen niet alleen van arabische landen maar ook van europa en van rusland en vele andere landen.Ten derde moesten de landen in de eu en amerika verschillende landen niet gepluimd en platgebombardeerd hebben was er totaal geen sprake van vluchtelingen…er is een spreekwoord die zegt:wie zoekt die vind!!!!!!!!!!!!!@Aan al de onnodige reacties hier wees blij dat uw land niet platgebombardeert wordt en of moest dat zo zijn…zien waar je zal lopen ên of gaan….iemand een andere mening?1991 irak de mensen leefden als God,Amerika krijgt het in hun kop om dat mooi land kapot te bombarderen en vragen steun aan europa ….irak helemaal een puinhoop en dat allemaal voor een grove leugen van Bush de Zionist…Die bombarderen alles plat en nu zeggen mensen waarom komen jullie naar hier….Wie denken jullie wel wie jullie zijn????????

 11. De video is van 2016 maar Putin heeft nogaltijd deze mening, en volkomen terecht. Dat zounde hele EU ook zo moeten zien. Maar ja met idioten als Timmermans en lokaal Klaver en Jetten zijn we verloren.

 12. Poetin heeft volkomen gelijk; mensen die zo graag de sharia willen, kunnen het beste naar Saoedi-Arabië of Iran gaan, daar is deze wetgeving van kracht; dan hebben ze precies wat zij zo graag willen en hoeven ze ons Westerlingen daar niet mee lastig te vallen.

 13. Honden niet liegen stelletje honden. Die man putin heeft nergens zon statement achtergelaten gezegdt wtever. Jullie zijn honden alleen maar liegen en onzin verzinnen. Hou toch op met jullie kk haat doorversprijden.

 14. Poetin heeft gesproken, natuurlijk je reinste gezond verstand, met dat verschil dat Poetin gehoord wordt en de Europeanen niet.

 15. De enige dat hier haat @Jan, ben jij.
  Ga maar snel terug naar Joop.
  Daar vind je allerlei gelijkgestemden die de werkelijkheid niet durven (en kunnen) benoemen.
  Je bent een zielig ventje als je denkt de doorgeslagen slinger te kunnen stoppen.

 16. Deze bloedhond verkoopt graag wapens om onschuldige mensen uit te roeien
  Maar wanneer ze vluchten dan nee daar blijven.

  Houd die wapens thuis dan zal niemand vluchten uit zijn land vuilen homo.

 17. Also, there’s a video on YouTube were his ex wife states he isn’t him. And a Putin in court and executed after..the plastic surgery on this guy says it all

 18. Landverraders uit de omgeving van Brussel moeten te doen gebruikelijk worden bestraft.
  Bomen genoeg in de Ardennen.

 19. @bozeoudeman, ik ben bang, dat onze Russische collega’s geen behoefte hebben aan de lachende Leugenaar.
  Wellicht dat Vlad onze verkiezingen van volgend jaar kan beïnvloeden ten gunste van Henkie Krols van 60plus.

 20. Ik mag die Putin wel, heeft vaker van die slimme ideeën.. Wat z’n wapenhandel maar het midden Oosten betreft, handel is handel hoor, die klotemoslims maken elkaar ook zonder Russische hulp wel af.

 21. Dat zeggen de gewone mensen in de straat ook, moslims niet naar europa maar richting saoudi arabie. Hoor ik dagelijks

 22. @Picachu….Alle moslimvluchtelingen naar Saudi-Arabië en Iran,Christenen naar Bethlehem, Bhoedisten naar Tibet, Hindoes naar India,Surinamers naar Paramaribo, Turken naar Anatolie, Marokkanen naar de Sahara,Chinezen naar Peking enz.

 23. Eens zullen onze zakkenvullende politiekers naar een leider met brains moeten luisteren of misschien is het al veel veel te laat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.