Klimaatactivisten in shock over Greta Thunberg’s milieuvervuilende rotzooi

8
4735

Aan de lopende VN-milieubijeenkomst van de COP25 in Madrid nam onder andere Greta Thunberg deel aan. Rebel News ontdekte echter dat de Tesla-auto van Thunberg gevuld was met verschillende vormen van plastic voorwerpen en plastic afval. Ze besloten de deelnemers aan de COP25-vergadering te vragen wat ze daarvan dachten, zonder te vermelden dat het de auto van Thunberg was – tot later. Zie hierboven hun reacties in de video.

De verslaggever is dezelfde Keean Bexte die Thunberg eerder confronteerde met haar bezoek aan Canada voor hun verkiezingen met de vraag of ze zich als ”third party advertiser” had geregistreerd volgens de regels voor lobbyisten die invloed hebben op de verkiezingen.

8 REACTIES

 1. Dit volkomen debiele Zweedse kindje moet in bescherming worden genomen ! Het kind wordt misbruikt door o.a. Fransje Timmermans, die, zónder dat z’n geweten meespeelt, achter dit kind aanglibbert en z’n orgen naar haar laat hangen. Wát een vieze oude man, die Fransje !!!

 2. Héhé, de groene idioten,moet je ze zien staan ,vol van hun eigen gelijk om dan te krimpen bij het horen van de aantijgingen dat hun boegbeeld een gemanipuleerd meisje van 16 is.
  De angst om iets verkeerd te zeggen is zo typerend voor die groene klojo’s ,als je het nuchter bekijkt en je het voorrecht hebt om met hen de degens te hebben gekruisd , dan overkomt je het gevoel dat ze allemaal hetzelfde zijn.
  Dezelfde hautaine houding,……dezelfde aangemeten superioriteit……… dezelfde uit de hoogte houding ….om koude rillingen van te krijgen.
  Persoonlijke confrontaties met die lui zijn hier zo herkenbaar…….
  Er zal nog veel werk en moeite nodig zijn om dit te stoppen ,probleem is dat het altijd zij zijn die de slagvelden bepalen, hierdoor hebben we altijd een achtergestelde positie ,wat het er allemaal niet gemakkelijker op maakt…..

 3. Inderdaad @templars2017. Zodra bekend werd dat het de auto was waar zij in vervoerd was, begonnen ze te stamelen. Direct bang om er voor uit te komen. Met name 1 meisje gaf aan dat ze zich dat niet voor kon stellen. Het is en blijft eigenlijk te zot voor woorden. Het was goed om dit te zien en te horen, maar de rillingen lopen over je rug.

 4. Over groene idioten gesproken.
  Ik was een paar jaar geleden in de Eiffel, waar gele naaldbomen stonden.
  Na wat navraag doen, bleken dit larixen te zijn.
  Een aantal “milieuactivisten” deden net alsof dit het gevolg was van zure regen (waar je tegenwoordig ook niets meer over hoort)

  In 2007 zou er geen blad meer aan de bomen zitten a.g.v. dat fenomeen. Ja ja.

  En nu hebben ze Global warming… eeeh climate change en een nieuwe in Nederland getiteld: Stikstofcrisis….Ja ja.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.