dinsdag, februari 25, 2020

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Wil het EU-parlement heel Afrika uitnodigen? Zo ziet het in het resultaat van een besluit van het Europees Parlement er wel uit. De mainstream media verzwijgen dit en de Duitse minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken werkt nu al aan de uitvoering van het geheime plan.

Om te voorkomen dat de indruk ontstaat dat hier samenzweringstheorieën worden verspreid, eerst drie feiten:

Ten eerste heeft het Europees Parlement op 26 maart 2019 een resolutie aangenomen met de titel “De grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst”. Van de toenmalige 751 parlementsleden stemden er 535 voor, 80 tegen, 44 onthielden zich van stemming en 92 waren afwezig.

Ten tweede was er op dat moment geen openbare verslaggeving of debat over dit onderwerp. De mainstream media berichtten er niets over.

Ten derde: van 23 tot en met 26 mei 2019, en in Duitsland op 26 mei, vonden de verkiezingen voor het nieuwe Europees Parlement plaats.

Heeft dit alles iets met elkaar te maken? Ja, want wat het Europees Parlement hier in gang heeft gezet, kan zonder overdrijving onder de titel “Europa schaft zich af” worden geplaatst.

Men kan dus aannemen dat de resolutie geheim moest worden gehouden. De partijen die als rechtspopulisten worden bestempeld, hadden bij de verkiezingen stemmen kunnen winnen. De EU-resolutie wordt pas bekend met een incubatieperiode oftewel zwangerschap van bijna negen maanden. De mainstream media, die in Brussel goed bemand en goed uitgerust zijn, zwijgen en doen liever aan koninklijke hofhouding berichtgeving.

We hebben de zaak van dichterbij bekeken (zie hier en hier) en kunnen onze verbazing niet laten varen. Hier zijn de redenen:

1 De EU-resolutie spreekt van mensen van Afrikaanse afkomst “in Europa” en in eerste instantie wordt gesuggereerd dat het hier uitsluitend gaat om “Afro-Europeanen”, “Afrikaanse Europeanen”, “zwarte Europeanen”, “mensen van Afro-Caribische afkomst” of “zwarte Caraïbische afkomst”, “die in Europa geboren zijn of burgers of ingezetenen van Europese staten zijn”. (Zie punt A). Absoluut niet! In punt 23 van de catalogus van maatregelen staat dat het Europees Parlement “de Commissie en de lidstaten oproept ervoor te zorgen dat migranten, vluchtelingen en asielzoekers de EU veilig en legaal kunnen binnenkomen, rekening houdend met de bestaande wetgeving en procedures”. Wat is het nu? Hebben we het over degenen die hier al zijn, of degenen die kunnen (moeten) komen? En wat wordt bedoeld met “ingezetenen”? Zoiets als de definitie van bondskanselier Merkel, voor wie “zij die hier al lang wonen en zij die zich net hebben aangesloten” tot Duitsland behoren?

Het grote sterven

Schier een geheim plan voor “re-education”

2) Het Europees Parlement eist in totaal 28 maatregelen. Om het moeizame lezen voor de lezer te vergemakkelijken, zijn hier acht opvallende eisen uit het 28-delige eisenpakket:

 • De EU-instellingen en de lidstaten moeten de geschiedenis van mensen van Afrikaanse afkomst herdenken, bijvoorbeeld door de invoering van “Maand van de Zwarte Geschiedenis”;
 • De lidstaten moeten zich bezighouden met de situatie van mensen van Afrikaanse afkomst op het gebied van onderwijs, huisvesting, gezondheid, werkgelegenheid, politiewerk, sociale diensten, justitie en politieke participatie en deze laatste via de televisie en andere media bevorderen.
 • Het EU-Parlement benadrukt de belangrijke rol van maatschappelijke organisaties bij de bestrijding van racisme en discriminatie en roept op tot meer financiële steun voor basisorganisaties op Europees, nationaal en lokaal niveau. Hierop zal in de nabije toekomst worden gefocust.
 • De lidstaten moeten toezicht houden op de racistische vooringenomenheid in hun strafrecht-, onderwijs- en sociale stelsels en proactieve maatregelen nemen.
 • De lidstaten moeten ervoor zorgen dat volwassenen en kinderen van Afrikaanse afkomst gelijke toegang hebben tot onderwijs en zorg van goede kwaliteit, zonder discriminatie of segregatie.
 • De lidstaten moeten de geschiedenis van mensen van Afrikaanse afkomst in hun leerplannen opnemen en thema’s kolonialisme en de slavernij uitvoerig aanduiden; leraren moeten voor deze taak worden opgeleid om de diversiteit in de klassen te bevorderen.
 • De lidstaten moeten discriminatie van mensen van Afrikaanse afkomst op de woningmarkt bestrijden.
 • De EU-instellingen moeten een strategie aannemen voor de diversiteit en integratie van werknemers, met inbegrip van een strategisch plan voor de participatie van etnische en raciale minderheden op de arbeidsmarkt.

3) Dit alles wordt gerechtvaardigd door de (historisch moeilijk te bewijzen) bewering dat “mensen van Afrikaanse afkomst in de loop van de geschiedenis een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van de Europese samenleving”.

De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland

Het doel is ontgrenzing

Laten we nogmaals het meest explosieve punt (zie paragraaf 1 hierboven, in de resolutie paragraaf 23) aan de orde stellen: Het Europees Parlement “roept de Commissie en de lidstaten op om, rekening houdend met de bestaande wetgeving en procedures, ervoor te zorgen dat migranten, vluchtelingen en asielzoekers de EU veilig en legaal kunnen binnenkomen”. Dit betekent het gladstrijken van de vluchtwegen, het opzetten van pendeldiensten en het wijd openen van de poorten!

Is het voor het Europees Parlement duidelijk wat dit betekent en wat er na deze resolutie gerechtelijk kan worden afgedwongen? Een paar demografische gegevens kunnen je achterdochtig maken. De Europese Unie heeft 512,4 miljoen inwoners, na de Brexit, dat wil zeggen zonder het Verenigd Koninkrijk. Duitsland heeft 83,5 miljoen, Frankrijk 67,5 miljoen. Er wonen momenteel 1,3 miljard mensen in Afrika en in 2050 zullen dat er 2 miljard zijn. Afrika groeit dagelijks (!) met 200.000 mensen, per week (!) met 1,55 miljoen mensen, (de bevolking van München) en jaarlijks met 73 miljoen, dat wil zeggen in iets meer dan een jaar (13,7 maanden) met de grootte van Duitsland (83,5 miljoen).

Is het ook duidelijk voor het Europees Parlement dat het eindelijk eens een gedifferentieerde analyse van ongeveer 60 jaar ontwikkelingshulp nodig heeft? Volgens de Wereldbank is dit sinds 1960 ongeveer drie biljoen euro (in cijfers:  3.000.000.000.000 euro), waarvan het grootste deel naar Afrika gaat. Of heeft het Europees Parlement al afgezien van de nobele claim om de “oorzaken van het vluchten” te bestrijden vanwege de ogenschijnlijk geringe efficiëntie van deze drie biljoen euro om zich nu te concentreren op een hervestigingsbeleid, zoals het Vluchtelingenpact van de VN, dat al zo lang onder de radar van het publiek wordt gehouden, blijkbaar voorziet?

De realiteit van de Grote Omvolking in Frankrijk

Krijgen we een Anti-Afrofobie industrie?

Maar wie zal er onmiddellijk baat hebben bij de resolutie van het Europees Parlement? Duidelijk: een opkomende Anti-Afrofobie industrie. Kijk maar eens naar de parlementaire vraag van Filiz Polat (Bündnis 90/Die Grünen), lid van de Bundestag, over de resolutie.

Het antwoord van staatssecretaris Markus Kerber (staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer, CSU) van 28 augustus 2019 is hier een tekenend voorbeeld van: het actieplan biedt hiervoor een uitgebreid kader. Met het oog op de verdere uitvoering van het actieplan is de federale regering van plan om tijdens de lopende zittingsperiode een model voor de raadpleging van het maatschappelijk middenveld in te voeren.

Een reeks initiatieven van het maatschappelijk middenveld en organisaties op het gebied van de mensenrechten zullen hierbij worden betrokken en uitgenodigd. …. Bovendien is in de komende financieringsperiode van het federale programma “Levende Democratie” vanaf 2020 de promotie gepland van een competentiecentrum/netwerk op het gebied van “Racisme tegen Zwarte Mensen”. Daarnaast kunnen ook proefprojecten en individuele maatregelen in het kader van lokale partnerschappen voor democratie worden ondersteund.

Welnu, dan staat niets een nieuwe activisme van verschillende NGO’s ter waarde van vele miljoenen euro’s in de weg.

Geheimplan: EU startet riesiges Programm zur Ansiedlung von Millionen Afrikanern

We had Paradise and we allowed them to destroy it

11 REACTIES

 1. Mijn hemel. Had er al iets van gelezen, maar hier schrik je van. Wat een krankzinnige toestand. En uiteraard horen we dit allemaal niet. Diverse media zwijgen hierover. Gezien het gedrag van de diverse lande ten opzichte van de binnenkomers verbaast het nou ook weer niet. Maar zo erg. Diep en diep triest.

 2. Zelfs als mensen het wél begrijpen, het wéten en zich realiseren wat het écht inhoudt ?
  Dan nóg… verdxmmen teveel kiezers het, om op de PVV te stemmen.
  En dàt is het wat er als éérste goed mis is, daar dit in de meeste Europese landen speelt.

  “Maar wat moeten we dan met die grote delen van die Linkse, Gutmenschen- en bewust wegkijkende, geitenwollensokkend- en oogkleppen op dragende bevolking doen” ? Vraagt u mij ?
  Tsja, als ik dàt nu eens op zou mogen schrijven…

 3. Bij De Afrit van de A67 Maasbree Sevenum word zo’n kamp opgebouwd met 500 wooneenheden, net als overal in Brabant. Vakantieresorts worden omheind, bankrekeningen van de eigenaren gevuld en lege overheidgebouwen omgevormd tot woon mogeljjkheid. In zuid oost Brabant worden voor bijna 200.000 figuren, ja , u leest het goed, woon cq verbljjfs ruimte gecreerd onder de noemer: arbeidsmigranten. Eind 2020 moet de helft van de projecten in werking zijn. Oost brabant, de rest van Nederland mag de borst nat maken. Word wakker !

 4. We zijn verkocht geworden door de EU ,sorry niet verkocht maar verraden, als er nu nog lui zijn die twijfelen dan heb ik maar één advies WORDT VERDOMME WAKKER, als je denkt dat je leventje gaat verder kabbelen dan ben je mis ,het zal drastisch heel drastisch veranderen .
  Bereid je voor op wat komen gaat ,en daarmee bedoel ik niet dat je er met een reserve tandenborstel en een tube tandpasta gaat geraken,nee je zal moeten zien dat je voor jezelf en voor je geliefden kan instaan.

  het sociaal weefsel staat met deze resolutie echt wel op springen, als het scheurt en de maatschappij valt stil dan wordt je buurman je ergste vijand ,alles wat je hebt zal iemand anders ook willen hebben……

  Het mag eruit zien als zwartkijkerij het is het niet ,het is een blik op een heel realistische toekomst,alle tekenen aan de wand zijnn aanwezig, doch velen onder ons blijven ziende blind en horende doof……

  Aangezien het de EU erom te doen is hun agenda uit te voeren hoe dan ook is af te leiden van de geheimzinnigheid rond deze resolutie.
  Herinner je de woorden van timmermans , “diversiteit of oorlog” wel hier heb je de blauwdruk waar die klojo aan heeft meegewerkt…..

  Ondertussen is hij al bezig om de milieunormen (lees taksen) in te brengen in de lidstaten, en weerom zal de burger bloeden uit zijn geldbeugel……

  Maar om terug te keren naar deze resolutie ,die, in samenwerking met het marrakesh akkoord, de finale nagel in onze doodskist is laat ik jullie de Nederlandstalige versie van de resolutie, een kwestie dat iedereen het kan lezen en de kans krijgt het in bezit te hebben….

  http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-8-2019-0239_NL.html

  hier is de pdf versie (leest gemakkelijker)

  Deus Vult

 5. De Deep State probeert in rap tempo Agenda 21, cq Agenda 2030 uit te rollen. De grote massa laat zich constant zand in de ogen strooien en trappen er in. Wanneer worden we wakker en sturen landverraders als een Rutte en zijn kartelpartijen naar huis? En en die maar doordenderende EU. De Green Deal van Timmermans is ronduit misdadig. We laten ons uitkleden. Met dank aan de corrupte MSM. Onvoorstelbaar.

 6. Kallergiplan neemt vaste vorm aan. En dan zijn er nog die het betittelen als onzin on als niet-bestaand.

 7. Er staan alleen 000.000.000 te veel nullen in het artikel.
  In het Duitse artikel zijn het er minder.
  Neemt niet weg dat Afrika voldoende heeft gehad.

 8. 1) die hele ontwitting is het einde van alles in Europa. Nu is de analyse hiervan beter gemodelleerd en ik ken de trieste praktijk ervan, met eigen ogen aanschouwd. Ja, evolutie is helaas waar, en ook ik van het bruine Indiase hindoeras lijdt aan een evolutionaire achterstand van minstens 60.000 jaar zo te zien tov de hoger en verder geevolueerde Caucasische en Euro/ Arische mensapen.

  2) Leukste is dat die massa immigratie van kleurlingen en zwarten, incl de Afro hypermix rassen uit INdia, een echte varkenscyclus is en dat is dus hard lachen.

  3) RESPECT voor het hogere, intelligentere, halfgoddelijke, raszuivere blanke Arische of Europide ras is toch iets dat ik belangrijk vind voor mijzelf, en dat is mijn persoonlijke leitmotiv uit mijn eigen levensdrama.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Pedofilie is Hollywood’s grootste probleem

Seksueel misbruik van kinderen is een groot probleem in Hollywood. Dat is de mening van voormalig kindacteur Corey Feldman...

Terwijl de Democraten intern knokken, werft Trump massaal nieuwe kiezers

Terwijl de kandidaten van de Democratische Partij elkaar beschuldigen van aanranders tot socialisten of hebzuchtige kapitalisten, wint de Trump-campagne steeds meer kiezers onder degenen...

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men...

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun...

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn...

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet. In...

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen...

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik. De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot...

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna...

Lees ook

Gerelateerd