zondag, maart 29, 2020

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Kindmijnwerkers op de leeftijd van vier jaar ervaren de hel op aarde, zodat links-groene klimaatfanaten in een elektrische auto kunnen rijden. In een smerige kobaltmijn in Congo werken de kinderen onder onmenselijke omstandigheden zodat volgelingen van de klimaatsekte hun geweten kunnen sussen.

Foto: Omdat klimaatfanaten elektrische auto’s willen, werken kinderen in Congo onder onmenselijke omstandigheden.

Het is een meelijwekkend gezicht om het uitgeputte jongetje te zien dat met zijn blote handen door een berg van enorme stenen graaft. Zijn naam is Dorsen en hij is één van een heel leger van kinderen, waarvan sommige pas vier jaar oud, die in de enorme vuile mijnen van de Democratische Republiek Congo werken. Giftig rood stof brandt in hun ogen en ze lopen het risico op huidziekten en dodelijke stofophoping in hun longen.

Hier worden de weerloze kinderen 8 uur per dag ingezet om de rotsen te onderzoeken op tekenen van de chocoladebruine aders van kobalt – een absoluut noodzakelijk bestandsdeel voor de accu’s die de elektrische auto’s aandrijven. Met het oog op de fanatieke plannen van de klimaatideologen zullen er in de toekomst nog eens duizenden kinderen in dit helse dagelijkse bestaan worden gedreven.

Want als de toelating van benzine- en dieselauto’s verboden is en alleen elektrische voertuigen worden toegestaan, zal de behoefte aan kobalt sterk toenemen. De zogenaamd schone energie en het zogenaamd emissievrije vervoer zullen dan ten koste gaan van de kinderen, die gedoemd zijn tot een leven van helse ellende. Maar klimaatideologen geven niet om het lijden van weerloze kinderen in Afrika.

40.000 kinderen ploeteren in de mijnen

Dorsen, nog maar acht jaar oud, is één van de in totaal 40.000 kinderen die dagelijks in de mijnen van de Democratische Republiek Congo werken. De vreselijke prijs die zij betalen voor de ideologische doelen van de zelfbenoemde klimaatverdedigers, is de verwoesting van de gezondheid en een zeer vroege dood. Bijna elke grote motorbouwer koopt zijn kobalt in deze verarmde Afrikaanse staat – in een poging om miljoenen elektrische voertuigen te maken. Het land is de grootste exporteur van het mineraal en bezit 60 procent van alle reserves wereldwijd.

Een opzichter steekt zijn hand op om te slaan en waarschuwt de achtjarige Dorsen om geen stenen te verliezen.

Het kobalt wordt onder onmenselijke omstandigheden gedolven en getransporteerd naar Azië, waar het verder wordt verwerkt door de batterijfabrikanten. De politiek verplichte overschakeling op voertuigen met zogenaamd schone energie heeft geleid tot een exorbitante toename van de vraag. Terwijl een smartphone-accu niet meer dan 10 gram geraffineerd kobalt nodig heeft, heeft een elektrische auto 15 kilogram daarvan nodig.

Kinderen delven met de hand kobalt

De handelsbank van Goldman Sachs noemt kobalt “de nieuwe benzine.” Maar hoeveel er ook in Congo van gedolven wordt, er zijn geen tekenen van nieuwe welvaart in de verarmde republiek. Integendeel, de omstandigheden waaronder men daar moeten werken, lijken op de Middeleeuwen. De kinderen brengen de rotsen uit de met de hand gegraven tunnels naar het daglicht. Ook volwassen mijnwerkers graven tot 180 meter onder de oppervlakte met behulp van de eenvoudigste gereedschappen, zonder beschermende kleding of moderne machines.

Wat politici en media je niet vertellen: Kobalt is zo’n gevaar voor de gezondheid dat er zelfs een longziekte ernaar is vernoemd – de kobaltlong, een vorm van longontsteking die leidt tot hoesten, permanente ziekte en zelfs de dood. Ook de consumptie van lokaal geteelde groenten kan leiden tot braken en diarree, schildklierschade en dodelijke longziekten, terwijl vogels en vissen in dergelijke gebieden niet kunnen overleven. Groenen en andere klimaatideologen geven niets om de gezondheid van jonge kinderen die kobalt moeten ontginnen.

Veel kinderen sterven in de mijnen

Niemand weet hoeveel kinderen er al gestorven zijn aan het ontginnen van kobalt uit de mijnen in het Katanga-gebied in het zuidoosten van het land. De VN schat dat er 80 doden per jaar vallen, maar veel doden worden niet geregistreerd. Dit betekent dat het aantal niet-gemelde gevallen waarschijnlijk veel groter is. Vaak liggen de kleine lichamen eenvoudigweg begraven in de puinhopen van ingestorte gangen, en niemand geeft er om.

Anderen overleven met chronische ziekten die hun jonge leven ruïneren. Meisjes worden op tienjarige leeftijd blootgesteld aan seksueel geweld en velen worden zwanger. En dit alles onder de vlag van de vermeende klimaatredding. En degenen die met hun beleid verantwoordelijk zijn voor dergelijke omstandigheden, verbergen deze schandalige feiten voor u. Toen een onderzoeksteam de Katanga mijnen onderzocht, vond het Dorsen die naast een klein meisje, Monica genaamd, aan het werk was op een dag van stromende regen. Monica is nog maar vier jaar oud.

Dorsen sleepte zware rotsblokken van de ingang van de mijn naar een groeiende berg op ongeveer 18 meter afstand. Een uitpuilende zak werd op het hoofd van Dorsens getild en hij struikelde naar de stapel. Een wrede bewaker stond gebogen over hem heen, brullend en zijn hand dreigend opgeheven tot een klap als hij stenen verloor.

Verbod op kinderarbeid wordt genegeerd

Dorsen’s vriend Richard, 11 jaar oud, zei dat aan het einde van een werkdag ‘alles pijn doet’. In een land waar miljoenen mensen in burgeroorlogen zijn omgekomen, is er voor gezinnen geen andere manier om te overleven. De wet die kinderarbeid verbiedt, interesseert niemand ter plaatse. In de welvaartsgetto’s, waar Duitse politici en prominenten wonen, verspilt niemand een gedachte aan de arme kinderen in Congo.

Dorsen en de 11-jarige Richard moeten dagelijks in de kobaltmijn werken om geld te verdienen voor voedsel.

De Internationale Arbeidsorganisatie van de VN heeft de kobaltmijnbouw in Congo vanwege de gezondheidsrisico’s omschreven als “een van de ergste vormen van kinderarbeid”. Uit bodemmonsters van het mijngebied die door artsen van de Universiteit van Lubumbashi, de dichtstbijzijnde grote stad, zijn genomen, blijkt dat het gebied een van de tien meest vervuilde gebieden ter wereld is.

Gezondheidsschade ten koste van klimaatfanaten

Bewoners in de buurt van de mijnen in Zuid-Congo hadden een kobaltgehalte in hun urine dat 43 keer hoger was dan normaal. Het loodgehalte was vijf keer zo hoog, het cadmium- en uraniumgehalte vier keer zo hoog. Maar heeft u ook maar één activist gezien die protesteert tegen deze onhoudbare omstandigheden in dit land? Nee, want kinderarbeid,  milieuvervuiling en gezondheidsrisico’s in verre landen interesseren niemand in dit land.

De echte prijs van elektrische auto’s

Het is belangrijker voor ideologen om doelen door te drukken die ver van de werkelijkheid afstaan. Of kleine kinderen sterven of hun gezondheid wordt geruïneerd voor de pathologische doelen van klimaatfanaten is irrelevant zolang er maar CO2 wordt bespaard. Elke klimaatdemonstrant en elke koper van elektrische auto’s is er eigenlijk mede verantwoordelijk voor dat kleine kinderen in Congo de hel op aarde moeten ervaren. Gefeliciteerd.

Deskundigen studie: Elektrische auto’s zijn slechter voor het milieu dan diesel

Diese Kinder erleben die Hölle auf Erden, damit Grüne ein Elektroauto fahren können

21 REACTIES

 1. Vanaf 1 januari 2020 giga verhoging voor diesel auto’s onder het mom van het milieu https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/auto-en-vervoer/content/bedragen-motorrijtuigenbelasting-vanaf-2020
  Gevolg diesel auto’s kelderen enorm in prijs bekijk deze link wat u kan rijden als de wegenbelasting niet exstreem hoog is
  diesel auto
  Alle rubrieken | Prijs: € 5.000,00 – € 6.000,00
  http://www.marktplaats.nl/link/search?query=diesel%20auto&searchOnTitleAndDescription=false&priceFrom=5000%2C00&priceTo=6000%2C00&utm_source=android_social&utm_content=lrp&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
  Dus om de waanzin even samen te vatten ik wordt mijn luxe soliede diesel auto uit getreiterd middels enorme belasting druk in naam van het milieu bij verkoop krijg ik een appel en een ei voor een uitstekende 100% goede auto .
  En nu het kromme van deze achterlijke milieu onzin mijn dieselwagen gaat voor de export naar Oost Europa en Afrika waar de auto’s natuurlijk veel langer rond blijven rijden dus eind conclusie meer milieu vervuiling hoe bizar is dit.

 2. De E car, het uitgangbord van de klimaatgekken…..wat er niet bij gezegd wordt zijn de gevaren ,actief en passief, die dingen zijn levensgevaarlijk,als je een ongeval er mee krijgt en het gaat scheef vliegt het ding in de fik en geloof me die batterijen zijn niet zoals de traditionele loodaccu’s ze zijn vele malen gevaarlijker, eerts en vooral de ganse auto is gemonteerd op een batterij de brand verspreid zich dus heel snel,twee de gassen bij het verbranden zijn op zich al levensgevaarlijk, drie de temperatuur die vrijkomt is extreem hoog conclusie iemand die gekneld zit en het voertuig vliegt in brandt heeft geen schijn van kans meer om er levend uit te raken ,de gassen maken dat je buiten westen bent en de vlammen doen de rest.
  Brandweer en hulpdiensten zien dit dan ook als een horrorscenario telkens weer…….
  Ook het ontmantelen is een gevaarlijke klus voor zowel mens als omgeving.

  Ze worden aangevoerd als milieu vriendelijk ,wel DAT is hetgeen iedereen moet gaan geloven,de waarheid is echter helemaal niet zo,
  Als die dingen zo goed zijn ,waarom rijden onze politici dan niet met zo’n brandbom op wielen rond? maar nee het moeten dikke Mercedessen of BMW’s zijn ,brandstof slurpend en al .

  De ganse heisa rond die ondingen is gewoon de bevolkingen laten consumeren aan een verdienmodel waar weer maar enkelen rijk van worden……
  Deze ganse klimaatgekte is feitelijk te reduceren naar een heel oud iets ,als een ezel niet verder wil bengel dan een wortel voor zijn neus, als ie honger krijgt dan gaat ie er achter aan……

  Wij zijn de ezels……….

 3. Als bewijs van de gevaren kijk maar eens , waar je opzit in een tesla of een ander electrisch voertuig…..

  https://youtu.be/CUgbmCSmSNY

  Deze is van een Tesla , het wordt interessant vanaf 1:20, je mag er neit aan denken dat je er nog in zit…….

 4. Leuk allemaal dat, soms terecht, afgeven op electrische auto’s, maar het het alternatief, de brandstofauto, is even slecht. Honderdduizenden mensen en kinderen zijn al gestorven in oorlogen om de olie. Miljoenen dieren gedood door lekkende en gezonken tankers. Grote vervuilde natuurgebieden door lekkende olieleidingen.

  Als de westerse landen nu eens naar de arme landen gaat waar de zeldzame stoffen worden gedolven. En daar technische hulp bieden. Zorg dat de landbouw wordt gemoderniseerd, zodat volwassen in de mijn kunnen werken en. Zorg dan voor moderne mijnen, waardoor de opbrengst hoger wordt tegen lagere kosten. Laten we denken in oplossingen, i.p.v. overal tegen aan te schoppen. Dan kunnen de rechtse bruinhemden ook, net zoals linkse deugdmensen, met een geruster hart een milieuvriendelijkere auto rijden.

 5. Denk je nou echt dat als er geen elektrische auto’s waren die kinderen niet als slaven behandelt werden en btw Congo is vroeger al verkracht en geplunderd door de Europeaan

 6. Zeer eenzijdige en niet correcte informatie. Kobalt wordt inderdaad ook gebruikt voor de productie van fossiele brandstoffen, maar dat vertelt de auteur niet. Ook niet dat dezelfde grondstof steeds minder nodig is voor de productie van een batterij en in de nabije toekomst zelfs niet meer gebruikt zal worden.

  Maar wie boeit der waarheid? Deze redactie in ieder geval niet!

 7. Veel mensen weten niet dat deze stoffen het meest voorkomen en gebruikt worden bij productie van brandstoffen. Wat groen betreft is dit n peulschil tov de olieindustrie

 8. Zeer eenzijdig artikel dat enkel maar bedoeld is om de elektrische auto in discredit te brengen. Vergeten wordt erbij te melden dat het grootste gedeelte van deze grondstof naar de fossiele brandstof industrie gaat om onze benzine en diesel te kunnen maken. Waar worden de elektronica fabrikanten genoemd want in onze smartphones en tablets en laptops zitten ook batterijen. Dat Panasonic en Tesla proberen het kobalt uit hun batterijen te halen wordt ook niet gezegd evenals hun projecten op kinderen daar uit de illegale mijnen te halen en naar school te sturen. En OH ja ook de quote van Greta maar voor half lezen en niet het gehele stuk.

 9. @allen hierboven,

  De hele milieu waanzin met alle gevolgen van dien hangt mij mijn strot uit en is in alle gevallen volledig naast niet 1 maar vele planken geslagen!!!

  Ik weet nog heel goed toen nog niet zo lang geleden de gloeilamp vervangen moest worden door de GEWELDIGE en vooral (NIET DUS!!!) energiebesparende TL lamp…..welke ook wel direct door o.a. de minister van milieu Gabriël in ons buurland Duitsland ingevoerd werd….en wat bleek niet achteraf maar al tijdens de invoering van dit giftig en vooral NIET zuinig onding, yessss, het gaf indien met het aan deed heerlijk maar vooral zeer giftige KWIKDAMP af waardoor er geadviseerd werd om dit ding vooral niet aan te doen binnenshuis en zeker niet in de buurt van kleine kinderen.

  Waarom vertel ik dit verhaaltje, nou heel simpel, Gabriël had een bankrekening…..en…..ja nou, de rest is history!!!!

  Ik wil nu even enkele dingen kwijt en reageer liever niet op iedereen afzonderlijk.
  Er wordt hier weer een hele hoop geroeptoetert echter echte kennis van zaken is niet aanwezig.

  Ten eerste wordt er gesproken over fossiele brandstoffen……ik zou niet weten welke echter diesel, benzine en LPG zijn NIET fossiel en dat is niet alleen bewezen én aangetoond maar zelfs WETENSCHAPPELIJK bewezen welks betekend dat het te zien is hoe het wordt gedaan, het reproduceerbaar is en tevens gecontroleerd kan worden door WETENSCHAPPERS. Dit is gedaan en……..niemand weet ervan…..TOCH!!!???

  Ten tweede, peakoil, indien men de term kent wat ik hier niet ga uitleggen, is pure BS. En waarom dan wel!!?? Nou, om ieder schaap, ezel of neandermens te laten denken dat dit een schaars product is……,.wat dus niet zo is!@!!
  Oliebronnen kunnen na een aantal jaren RUST gewoon weer worden geopend, pomp erin en cois, pompen maar weer….!!!
  Niemand weet ervan……TOCH!!!???

  Ten derde, rijden zonder enige milieugevaarlijke emissie is reeds lang geen probleem meer, zijn welbekende technieken voor aanwezig…..echter, tja, dan zou niet zoveel aan het totaal gebrainwaschte neandervolk verdiend kunnen worden.
  Ik noem ter staving van mijn uitspraak hier de technologie welke door Tesla gedaan zijn, en ik neem aan dat eenieder hier daarvan gehoord heeft, dus dan bedoel ik letterlijk GRATIS en schone elektrische energie voor iedereen middels een aantal bolletjes op een mastje in je tuintje….maar NEE, de geheime diensten waren er na het overlijden van Tesla als de kippen bij om de patenten te JATTEN en deze geheim te houden!!

  Dan nog een voorbeeld van Stanley Meyer welke een brandstofcel had uitgevonden welke een heel normale motor van een heel normale auto, dus zoals iedereen die op DIT OGENBLIK ONDER ZIJN roestreet heeft kon laten rijden op ………jawel, water, oftewel H2O waarbij de H2 en de O gesplitst werden en vervolgens de H2 als brandstof werd gebruikt welke de beste en ook nog eens sterkste brandstof is welke te vinden is op deze aardkloot en de overgebleven O uit de uitlaat kwam en dus…….yessss, schoon, schoon en nog eens schoon ware het niet dat geachte heer Meyer “geverongelukt” werd en zijn plan om de aarde schoner te maken door alle tankstations overbodig te maken en……tja, de rest is history…..TOCH!!!???

  Voor nu mag eenieder eens gaan googelen op trevor jackson fuel cell, echter ook deze man wordt op DIT OGENBLIK reeds de grond in geboord!

  En wij achterlijk gehouden HOERNAAL kijkend en Netflix verslavend volk staan erbij, kijken ernaar en…………………..discussiëren ons helemaal kapot over ditjes en datjes, verwijten iedereen behalve onszelf dat iedereen het (behalve natuurlijk onszelf) bij het verkeerde eind heeft terwijl het wederom de welbekende SATANISCHE ELITE is die ons dit wijsmaakt.

  Klimaathoax, Holohoax, …………..tientallen, honderdtallen, duizendtallen HOAXES en wij trappen er telkens maar weer in…om dood en doorziek van te worden.

  Oplossing…..die is er…..en nog redelijk simpel ook…….wie oh wie……echter dan moet men wel STOPPEN met elkaar af te schieten over ditjes en datjes, van de kruk, stoel of bank af komen en dit 1% van 1% tuig afmaken, de nek omdraaien, de kopp afsnijden, niet meer gaan STEMMEN op TRUTTE, Verkel, CocosMacron enz enz enz !!
  De zwaar vervuilende Oranjes op non actief zetten en hun tegoeden confisqueren, een geheel nieuwe regering vormen met mensen met verstand van ZAKEN en indien corrupt…..hup, naar buiten en betalen…….voor de kogel!

  Zo, en nu maar snel naar jullie warme nestjes en denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe…..

  Gladiator
  ps en doe me een lol, reageer aub alleen indien onderbouwd en graag mét kennis van zaken of materie

 10. Béste roel 07.42

  De blanke waren al naar Afrika gegaan om daar de landbouw op poten te zetten bijvoorbeeld Zimbabwe en Zuid-Afrika in Zuid-Afrika zingt men nu samen met regeringsleiders kill de boer en is er genocide op de blanke aan de gang uiteraard hoor je hier niets over in de leugen media.
  En Zimbabwe was ooit de graanschuur van Afrika totdat Mugabe het ook een goed idee leek om de boeren te onteigenen dus ja ik denk dat Afrika niet meer te helpen is .kijk ook deze video kan je zien hoe dankbaar ze zijn
  https://youtu.be/FT3CLYhrCyA

 11. Beste allemaal.

  Het mijnen van Cobalt is natuurlijk niet een schone bezigheid, daarom heeft Tesla in de afgelopen jaren honderden miljoenen uitgegeven aan onderzoek om de hoeveelheid Cobalt in hun accupaketten met 75 procent te verminderen. Ze zijn goed op weg naar een Cobalt vrije batterij het is slechts een kwestie van tijd.

  Daarnaast vind ik het jammer dat er hier wordt gesteld dat mensen die om duurzaamheid geven niet geven om het tegengaan van kinderarbeid. Dit is niet tegenstrijdige idealen. De een kan zonder de ander. Het feit dat in deze mijnen kinderarbeid plaatsvind is, naar mijn mening, niet de schuld van mensen die elektrisch rijden.

  Als laatste wil ik nog zeggen dat de meeste Cobalt in de wereld gebruikt is om diesel en benzine sulfaat-vrij te maken. En die Cobalt is gebruikt en absoluut niet recyclebaar. We ademen het met z’n allen in als uitlaatgas. Batterijen kunnen, als ze na 20 jaar aan het eind van hun leven zijn, gerecycled worden.

  Met vriendelijke groet,
  Felix Marseille,
  Student Sustainable innovation
  Technische universiteit Eindhoven.

 12. @Felix december 11, 2019 at 22:15

  “Daarnaast vind ik het jammer dat er hier wordt gesteld dat mensen die om duurzaamheid geven niet geven om het tegengaan van kinderarbeid. Dit is niet tegenstrijdige idealen”

  Dus als toetsing van je stelling, een milieuactivist die fel gekant is tegen het doodknuppelen van zeehonden, maar niettegenstaande toch een bontjas draagt, hanteert “niet tegenstrijdige idealen”?

 13. Al sinds het bestaan van de aarde is er voortdurend klimaatverandering. Het gaat van de ene ijstijd naar een warme periode en daarna komt altijd weer een ijstijd. Wanneer stoppen we nou eens met geloven, dat wij hier op dit speldeknopje in het universum iets wat bepaald wordt door alles wat er in het universum om ons heen gebeurt, te kunnen stoppen door bepaalde stoffen die in onze natuur normaal zijn te minderen.
  Klimaatverandering is er elke dag. Het ene moment schijnt de zon, dan komt er tegen. Het weer kunnen we ook niet beïnvloeden. Gek hoor, want het weer bepaalt de temperatuur van het het klimaat.
  Laten wij in Nederland vooral miljarden euro’s eraan blijven uitgeven. Onze buurlanden zijn er blij mee, want onze schone lucht wordt met de eerste windvlaag naar hun geblazen en wij krijgen in ruil daarvoor de “vuile” lucht uit de landen die niet zo extreem bezig zijn als wij.
  Klimaatverandering gaan we echt niet tegenhouden. Zeker niet als voor iets wat bij ons voor schone lucht zorgt, elders op de wereld voor milieurampen zorgt.

 14. Mexico is 54 x groterdan nl en daar doen ze niets ik zelf spaar alle plastic op en breng het naar de plaatsen maar het is een druppel in de zee jammer het zou helpen als gr landen er wat aan doen maar nl is zo klijn is haast zonde van het geld

 15. Wat een flut artikel. Wil je nu afgeven op ecologisten, wat ik er vooral uit opmaak, of wil je kritiek geven op onmenselijke arbeidsomstandigheden? Al deze ellende in Congo heeft alles te maken met een hyper corrupt regime en normloze investeerders. Niets met klimaatactivisten.
  Uit respect voor de kinderen van Lubumbashi, waar ik toevallig mee vertrouwd ben, zou ik aanraden je onderzoek wat nauwkeuriger te doen en de ware criminelen te ontmaskeren.

 16. @Bart Vandermeeren december 17, 2019 at 22:03

  Milieufreaks of ecologisten, zoals jij ze noemt, die elektrische auto rijden, geven geen bal om de erbarmelijke werkomgeving of het fysieke klimaat waarin deze kinderen moeten werken, anders zouden ze principieel de batterijwagen weigeren en met de trein gaan. Ik begrijp dat jij als groenmens middels dit feit boos wordt, maar zo is het nou eenmaal. Prima als je als klimaatactivist elektrische auto wil rijden, maar laat dan in hemelsnaam je hypocrisie achterwege door net te doen alsof je je om die stakkers bekommert.

 17. AfD and SPD clash over climate change in German parliament, global warming, English subtitles – 19/12/2019

 18. @Wilhelmus

  In Mexico draaien sinds een aantal jaren projecten om taxi’s op koeienstront te laten rijden en via technische constructie huishoudens erop te laten koken. Dus dat Mexico niets doet, is niet helemaal waar.

  Anderzijds zijn het een aantal – voor het klimaat stakende – schoolleerlingen die onderweg en vanaf de fiets hun chips- en koekzakken; flesjes en blikjes in de berm flikkeren.

  Mijn suggestie voor degenen die handarbeidlessen geven of anderszins is het opzetten van projecten waar deze groepen leerlingen borden fabriceren of andere kunstuitingen en deze plaatsen en waarop te lezen valt:

  WIJ GENIETEN VAN HET AANGENAAM VERPOZEN EN LATEN NIET ACHTER ONZE BLIKKEN, PLASTICS, GLAZEN EN DOZEN.

  Want je afval zomaar lozen is niet stoer. Eerder nogal stupide.
  Mag ik dat laatste nog wel zeggen eigenlijk? Met het oog op inkomende andersdenkende culturen die net zo gemakkelijk hun afval dumpen in de tuin van de buren onder het balkon. En zo ….

  Wat een stunt … projectontwikkelaars en aanverwanten die het politieke groene licht krijgen om alle wereldburgers financieel uit te kleden dan wel aan banden te leggen; tevens te controleren terwijl de diverse koninkrijkjes met de nodige aandelen er ook wel bij varen en hun grote buitenmuren van binnen met goud kunnen behangen. Ben benieuwd hoeveel er van hen naar het sappige, grazige, groene Afrika gaan vertrekken wanneer de koude toeslaat; er niets meer te vreten komt en de mensen verkommeren. Afrika wordt schoongeveegd aangezien daar weldra een aangename vochtigheidsgraad zal ontstaan waardoor alles wat je wenst te laten groeien, zal groeien. Ik heb tijden geleden alweer begrepen dat de Nederlandse koninklijke familie er ook al een optrekje heeft. Zij zullen er vast wel kijk op hebben; daar durf ik wel op te vertrouwen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd