dinsdag, januari 28, 2020

Sadiq Khan: De terroristen haten ons voor onze diversiteit

Populair

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Slachtoffers worden aan hun enkels opgehangen en als vee afgeslacht, inderdaad uit naam van de islam

WAARSCHUWING: Deze video is extreem bloederig en gewelddadig. De enige reden waarom Clarion Project en in dit geval dus...

De Londense burgemeester Sadiq Khan reageert op de aanval op de London Bridge met de bewering dat moslimterroristen ons haten voor onze diversiteit en dringt er bij de mensen op aan om te gaan winkelen.

Khan zei tijdens een interview met Sky News op zaterdag:

“Ten eerste moeten we onszelf eraan herinneren waarom we het doelwit zijn. Waarom valt een man als deze ons aan? Omdat hij een hekel heeft aan het feit dat we pluralistisch zijn, tolereren we elkaar niet alleen, maar respecteren, vieren en omarmen we elkaar. Hij haat het feit dat we als moslims, christenen, joden, rijken, armen, sikh, boeddhisten, leden van alle religies, degenen die dat niet zijn en leden van de LGBT+ gemeenschap heel goed met elkaar overeenkomen, en wat we moeten doen is onszelf eraan herinneren dat we een lichtbaken zijn voor de rest van de wereld. We vieren onze burgerlijke vrijheden, we hebben mensenrechten en zij haten dat, en het is echt belangrijk dat we er zeker van zijn dat we de juiste houding en lichaamstaal hebben om te laten zien, weet je wat, we gaan niet toestaan dat je ons naar beneden te krijgt”.

Khan’s verklaring is opmerkelijk gelijkaardig aan die van George W. Bush na 9/11 toen hij zei dat de terroristen ons haten voor onze “vrijheden” en er bij de Amerikanen op aandrong om te gaan winkelen.

Uit de Evening Standard: “Sadiq Khan: Trotseer het terrorisme door verder te gaan met je kerstinkopen

De burgemeester zei:

“Wat we niet mogen toestaan is dat onze manier van leven wordt verstoord door deze terrorist – dat is wat ze willen. Waar ik echt trots op ben, gisteravond, buiten het afgezette gebied in London Bridge en in delen van centraal Londen, waren er mensen die genoten van bars, restaurants en hun normale werk deden. Ik hoop dat mensen naar Londen komen om te winkelen voor Kerstmis [….]”

Terwijl dit alles gebeurde, werd de 22-jarige Louis Duxbury op vrijdag tot 18 maanden gevangenisstraf veroordeeld voor het tieren op Facebook tegen moslims in het kielzog van een nieuwe dodelijke terroristische aanslag in Groot-Brittannië in 2017.

Wat is de boodschap die we hier krijgen?

Negeer het terrorisme en het verscheuren van ons sociale weefsel en ga gewoon naar buiten en koop gewoon massaal geproduceerde consumptiegoederen.

Dit is de religie van het globalisme.

London Brigde slachtoffer engangeerde zich voor gevangenen zoals zijn moordenaar

10 REACTIES

 1. We moeten dus leren leven met en houden van de dood, één van de voornaamste stellingen van de Islam, ons nog eens voorgehouden door de islamitische burgemeester van de hoofdstad van een beschaafd land.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=E96vow07OJc

  massimo mazzucco the true history of marijuana

  Lijkt niks met het topic vandoen te hebben!? Overtuig jezelf.

  Ik was iig verbaast dat waar het op consumeren en duurzaam aankomt, linksgekkies, groengelovigen en policor promotors van inclusieviteit met het vrezen voor de planeet, hier weer zo’n blinde vlek hebben. Tja, niet verrassend.

  Kijk de eerste 20 min, nog een invalshoek op het totaalbedrog – zie de lijntjes naar andere wantoestanden, waar het bedrog vandaan komt, hoe het werkt, hoe effectief het is, het (bekende) weefpatroon voor de afbraak van een gezonde samenleving, het staat allemaal niet op zichzelf.

 3. Ik ben verdeeld over wat ik hier lees. Ik heb de neiging om te geloven dat deze burgemeester meent wat hij zegt. Hij trekt echter de verkeerde conclusie. Conclusie zou niet moeten zijn: ‘we laten ons niet kisten door die terroristen en gaan gewoon door met onze levensstijl waar wij zo trots op zijn en zij zo’n teringhekel aan hebben’. Conclusie zou moeten zijn: We gaan door met onze levensstijl omdat we daar trots op zijn, tegelijkertijd gaan we maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen. Nog anders gezegd: deze burgemeester legt zich bij voorbaat al neer bij een situatie die, bij een ander en verstandig politiek bewind, niet zou behoren te bestaan.

  Het globalistische experiment is mislukt, grandioos zelfs, en dan moet je gaan nadenken over maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen. Voorbeeld: als bij de wedstrijden over en weer tussen Feyenoord en Ajax het constant een zooitje wordt, dan moet je niet tegen de mensen in die buurten zeggen: ga rustig inkopen doen, op een terrasje zitten en doe maar net alsof het niet bestaat. Nee, dan moet je tegenmaatregelen nemen door de supporters van de bezoekende club de toegang te ontzeggen. Het verschil is alleen dat als je dat met de Feyenoordsupporters doet dan heet dat ‘verstandig beleid’ maar als je dat met moslims doet dan heet het opeens ‘racisme’.

  Soms denk ik wel eens bij me zelf: ben ik nou zo slim of zijn anderen nou zo dom?

  Los daarvan, als je nou toch zo’n verschrikkelijke teringhekel hebt aan onze samenleving, waarom blijf je dan hier? Flikker dan lekker op naar een samenleving waar je je wel lekker bij voelt, neem een kameel en vijf vrouwen (of meisjes) en leef je leven in een omgeving en bevolking waarbij jij je gelukkig voelt.

  Gelukkig is er één maatregel die we meteen al kunnen treffen zodra er een politiek verstandig bewind aan de macht komt. Niemand krijgt meer een bijstandsuitkering tenzij die hier al 10 jaar woont. Moet je eens opletten hoe snel die vluchtelingen opeens geen vluchtelingen meer blijken te zijn.

 4. Fransdo december 2, 2019 at 11:24

  Iedereen met een boerenverstand kan pragmatische oplossingen bedenken om het terrorisme van de moslim extremisten tegen te gaan. Ook zijn er experimenten geweest in Neederland (de laatste was uit de Rotterdamse koker) om het aantal niet westerse allochtonen aan het werk te krijgen, wat keer op keer op een deceptie uitliep.

  Wie denkt dat vroeg of laat de politiek met oplossingen komt, nou die heeft het tot nu toe nog niet goed begrepen, er is een internationaal westerse politieke onwil om de islamisering van Europa en de Verenigde Staten tegen te gaan.

  Sadiq Khan die lult gewoon alsof hij geen vel om zijn moslim reet heeft zitten, want het doet hem publikelijk zeer dat er wéér een terroristische aanslag in Londen is geweest, maar hij lacht in zijn moslim-vuistje, stiekem is hij trots op deze aanslag tegen onze westerse cultuur normen en waarden.

  Trouwens ik ben van mening dat deze extremistische aanslag een False Flag operatie is geweest, de dader lag reeds op de grond en werd toch kapot geschoten, immers doden praten niet. keer op keer worden er False Flag operaties/aanslagen gepleegd om de oorlog tegen het terrorisme een extra dimensie toe te kennen.

  De burgerij wordt stapje voor stapje naar een totaal gecontroleerde maatschappij geleidt, waarin uiteindelijk totaal geen privacy meer mogelijk is, dan worden ook de moslims keihard aangepakt naar mijn mening, maar dan leven alle Europeanen in een grote totalitaire staat waarin de enkeling en groepen ontevredenen volledig ten order gaan door hetzelfde dictatoriale stelsel.

 5. Duitsland: Politieke onwil

  Clancriminaliteit en IS terrorisme niet belangrijk: Duitsland kondigt totale oorlog tegen rechtsextremisten aan

  Het federale ministerie van Binnenlandse Zaken onder leiding van Horst Seehofer en zijn ondergeschikte autoriteit, de federale recherche, lieten alle maskers vallen tijdens de tweedaagse BKA-herfstconferentie. Terwijl de interne veiligheid in Duitsland elke dag blijft eroderen, houden de veiligheidsinstanties zich niet bezig met clan-misdaad, islamistische terreur, IS-repatrianten of de exploderende mesaanvallen in het land – integendeel. De kritiek op dit falen van de staat zou nu wettelijk moeten worden gecriminaliseerd.

  Natuurlijk heeft het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken voor de BKA Herfstconferentie 2019 niet officieel de titel “Wilt u de totale oorlog tegen de wet!” “Wat de titel ook is, deze sessie is een nieuwe stap in het criminaliseren van de rechtse mening in het algemeen. Lees verder >>> https://www.stopdebankiers.com/clancriminaliteit-en-is-terrorisme-niet-belangrijk-duitsland-kondigt-totale-oorlog-tegen-rechtsextremisten-aan/

 6. London Mayor Sadiq Khan; een waarlijk meester in het om de hete brei heen draaien; afleiden en het uiteindelijk NIET beantwoorden van de vraag welke hem wordt gesteld. Doe je eigen analyse:

  London Mayor Sadiq Khan questioned about Christian street preacher Olu’s arrest and de-arrest – 22/03/2019

 7. Dat wil ik best geloven, daar ‘diversiteit’ een teken van zwakte is, ofschoon ik niet denk dat diversiteit de oorzaak is van de agressie.
  Virtue signalling is een universeel teken van zwakte.
  Diversiteit zorgt ervoor dat de agressie zich als een kanker onder de ingenieuze bevolking kan voortbewegen.
  Maar diversiteit kan niet de oorzaak van haat zijn, daar diversiteit het gevolg is van het haten van een bepaald volk.
  Een laffe toegeving, welk geen volk ter wereld wenst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Voor de huidige generatie jongeren

De kinderen van tegenwoordig hebben bijna geen keus dan wat er om hen heen gebeurt als normaal te beschouwen....

Duitsland: Zoon redt vader van Noord-Afrikaanse messentrekker

In het slechtste geval had dit fataal kunnen aflopen: Omdat een vader in de metro tussen de Frankfurtse wijk Bockenheim en Hausen luid telefoneerde,...
video

Oorlog gelijkende scènes met machinegeweervuur in Frankrijk

In de Franse stad Nimes brak een oorlog gelijkend scenario uit toen criminelen het automatische vuur met Kalasjnikovs openden. De politie in de Zuid-Franse stad...

Taliban: We hebben een Amerikaans vliegtuig neergeschoten en iedereen aan boord gedood

De Taliban beweert het vliegtuig te hebben neergeschoten dat naar verluidt is neergestort in Afghanistan, meldt RT. Allen aan boord, waarvan wordt beweerd dat...

Burgemeester verklaart de kleuterscholen tot Duitse zone: “Vanaf hier wordt er Duits gesproken”

Duidelijk aankondiging: in de Tiroolse marktstad Reutte heeft burgemeester Alois Oberer (Lijst Luis) alle kleuterscholen met onmiddellijke ingang uitgeroepen tot "Duitse Zones". De reden...

Op de smerige markten van China

Het Wuhan Coronavirus-genoom is in kaart gebracht. Het sprong van vleermuizen naar mensen door een derde drager afgelopen november. Dit is niet de eerste...

Kinderverkrachting kan worden gelegaliseerd in Turkije – als de dader met het meisje trouwt

Een nieuw wetsvoorstel dat door de regering in Turkije wordt ingediend, kan kinderverkrachters straffeloos maken als ze met het meisje trouwen dat ze hebben...

Na video met islam-kritiek: Schoolmeisje uit Frankrijk moet onderduiken

In Zuidoost-Frankrijk raadde de politie volgens de media een jongere aan om een tijdje onder te duiken nadat zij talrijke doodsbedreigingen had ontvangen. De...

EU-Turkije overeenkomst : 60.000 aankomsten in Griekenland, slechts 189 uitwijzingen

De immigratiedruk op de Balkanroute is het afgelopen jaar enorm toegenomen. Vorig jaar werden in Griekenland ongeveer 60.000 aankomsten via zee geteld, het dubbele...

Voorstel: 100.000 mammoeten produceren om het klimaat te redden

De voorstellen om de vermeende opwarming van de aarde tegen te gaan worden steeds spectaculairder. Wetenschappers stellen voor om de uitgestorven mammoet te doen...

Lees ook

Gerelateerd