Nikki Henderson, 26 jaar, nam een vliegtuigvlucht over de Atlantische Oceaan om Greta Thunberg met een catamaran naar Europa te brengen. Alleen al die vlucht heeft de kooldioxide-uitstoot tenietgedaan die Greta’s klimaatvriendelijke zeilen zou besparen, meldt de Daily Mail.

Door in een catamaran te varen, zouden Greta en haar gezelschap vanuit Amerika naar Europa terugkeren zonder bij te dragen aan de vermeende klimaatverandering.

BMW, luxe jachtclub, vorsten en Zwitserse bank betalen voor de zeiltocht van de milieucyborg

Volgens hun berekeningen zou het zeilen 2 tot 3 ton kooldioxide-uitstoot besparen in vergelijking met andere vervoersmiddelen. Maar nu blijkt dat zeilster Nikki Henderson een vliegtuigvlucht van Groot-Brittannië naar de VS heeft genomen om Greta’s reis met de catamaran te kunnen leiden. Volgens The Times zorgde Henderson’s vliegreis ervoor dat er evenveel kooldioxide in de atmosfeer vrij is gekomen als de zeilboot zou besparen.

Eerder in november schreef Nikki Henderson op Twitter dat ze “Greta steunt bij het veranderen van de wereld – alleen door op te komen voor wat ze gelooft dat juist is en vast te houden aan haar waarden”.

De catamaran met Greta Thunberg zeilde half november vanuit Virginia. Het doel is de klimaatconferentie COP25, die begin december in Madrid wordt gehouden.

1 REACTIE

  1. Onze zgn. “KLIMAATGOEROE c.q. CO2” ziener (is dat een lachertje !!) Haar moeder gelooft het, maar de vraag is HOE. Kan ze het zelf ook zien dan ?? Nee ze zegt alleen dat haar dochter het kan, dan zal ze wel meekijken !! ?? Nee want alleen haar eigen dochter kan het als enige op deze aardbol, maar hoe weet die moeder dat dan ?? Blijft dan een vraag die open blijft. Vroeger zou ze een HEKS GENOEMD worden en dat is ze zeker. Alles wordt door haar vader voorgekauwd en verdient daar een DIKKE boterham mee, het stuk tuig. Zo zie je dat alles, dus ook het klimaat om POEN draait en je dochter daar voor gebruiken is echt een schande !! Vooral omdat ze gewoon niet goed bij haar paasei is, dat is nog het allerergste. Hierop volgt nog een keer de IRRITANTSTE reclame van dit jaar en hier worden ook kinderen gebruikt (BETAALD) van 10, 11 en 12 jaar die normaal nog in de ZANDBAK spelen en NATUURLIJK totaal NIET 1 pluisje verstand van het klimaat hebben, maar daar een verhaal staan op te hangen (voorgekauwd) als of ze zelf al hoogleraar zijn. Wordt je toch compleet misselijk van, want wij kunnen weer betalen. Verder gaat Greta met een Catamaran, met een grote gesponsorde naam op de zijkant en die ellendige, met haar verschrikkelijk grote mond een vliegtuig vol mee laten vliegen. Ben je dan een NAGEMAAKTE of wel ?? Ook wist ze op haar 8e verjaardag al dat ze afstamde van een man die ook ong. een eeuw geleden kenbaar maakte over deze vreselijke tijding van de CO2 en nu ook nog STIKSTOFDIOXIDE en andere vervelende stoffen, waar we NIET ZONDER KUNNEN. Ja u leest het goed het is geen STIKSTOF maar STIKSTOFDIOXIDE wat ontstaat bij de verbranding van stoffen. Stikstof is namelijk onschadelijk daar wij dat gewoon inademen, via de dampkring, die voor 78% uit stikstof bestaat. Wat ook nergens genoemd wordt is al plm. 20 jaar bekend en uitgezocht door een milieu-journalist, dat het ijs op de Noordpool zgn. verdwijnt, wat nu weer niet zo is, daar een ijsbreker probeerde laatst over de Noordpool te varen en niet door het 3 METER dikke ijs kwam en zelfs met de grote kettingzagen ook niet, maar op de Zuidpool komt er sinds die tijd steeds meer ijs bij. (LINKS VERZWIJGT DAT NATUURLIJK) Nou Greta ga maar door zo met die verzonnen verhalen en je VERSCHRIKKELIJK grote bek, maar de hele dag om alles huilend als een PEUTER dan zal je nog veel bereiken en er later achter komen dat het zo een vaart niet loopt, daar heel veel klimaatkenners (ECHTE) al zijn terug gekomen op hun standpunt van de verandering die er NIET is, daar dit al miljoenen jaren zo gebeurt. O, ja in die reclame wordt gezegd dat bij 2 GRADEN OPWARMING 90% van het koraal verdwijnt. Ja als dat INEENS gebeurde en niet langzamerhand, want daar went de natuur aan als het heel langzaam gaat. kijk naar het uitsterven van de Dino`s ging dat in 1 klap en toch bleven er onder de oppervlakte nog micro-organismen leven, waar later de aarde weer mee opgroeide !! Dit als laatste : plastic rietjes verbieden,OKE, maar dan een papieren rietje wat je een kleurtje geeft, dat is nog VEEL MEER milieu-onvriendelijker dat gewoon kaal/onbedrukt plastic. Groeten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.