2 REACTIES

  1. Wat een onzin dit artikel. Wij bezochten op de basisschool evengoed kerken, synagogen dus ook moskeeën en respecteren in ons land vrijheid van geloof. Dat kinderen kennismaken met een moskee en de gebruiken zoals richting Mekka knielen heedt niks te maken met hersenspoelen, dat noem je gewoon onderwijs. Stelletje extreemrechtse rechtse racisten die jullie zijn, hou jullie achterlijke commentaar en onwaarheden lekker bij je eigen land anders. Bah.

  2. In het ouderwetse onderwijs? Nieuwzwetser.
    Ik vermoed een gebrek aan verstand danwel educatie, de een leent zich beter voor indoctrinatie dan een ander. Kans is klein, zelfs al was de toon meer naar uw zin, dat u de informatie op deze site weet te apprecieren.
    Toch veel leesplezier en wijsheid toegewenst -beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
    De muisklik naar hier was al een stap in de goede richting.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.