7 REACTIES

 1. Geweldig ! Dit is een manier om een punt te maken waarbij men zelf conclusies mag trekken…..heel effectief in het ogen openen.

 2. Leuk!!! Ik heb ook wat cijfers, especially for you LEFTIES:

  Het aantal allochtonen in Nederland bedraagt amper 10%. Die strijken echter al meer bijstandsuitkeringen op dan de dik 90% autochtonen bij elkaar.

  De gewone bevolking bestaat dus uit ongeveer 90% autochtonen en 10% allochtonen. De gevangenisbevolking bestaat echter al voor meer dan 50% uit allochtonen.

  Die 10% allochtonen hebben hun eigen TV-programma genaamd ‘Opsporing verkocht’ Daarin kom je al meer mensen tegen met een zogenaamd ‘getint of Noordafrikaans uiterlijk’ dan op een willekeurige dag op de Haagse Markt. Het is zelfs zo erg dat overheid en NPO hebben verzocht om minder Marokkanen in het programma. De reden zal wel zijn dat zij nog steeds denken dat dit geen representatieve weergave is van de maatschappelijke problemen. https://www.ad.nl/binnenland/overheid-en-npo-willen-minder-marokkanen-in-opsporing-verzocht~aaf87f04/

  Ik zit in tweestrijd. Enerzijds neem ik hen dat niet kwalijk want je moet natuurlijk geen functionele intelligentie gaan zoeken op plaatsen waar die niet te vinden is, zoiets krijg je mee bij je geboorte of niet. Anderzijds is van met name de NPO bekend dat ze nog wel eens sjoemelen met de waarheid als die waarheid niet in hun Linkse straatje past. En dan is de waarheid natuurlijk opeens een lelijke verrassing.

  En dan nog even over allerlei enge ziekte die wij wel en zij niet zouden hebben. Ik zou zo zeggen, neem kennis en huiver: https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/schokkend-nieuws-uit-duitsland-massa-immigratie-betekende-ook-massale-import-van-besmettelijke-ziektes/

  Citaat uit het artikel:

  ‘ Wat dit voor de Nederlandse situatie betekent, is niet helder. Het lijkt statistisch gezien onmogelijk dat alle ongevaccineerde migranten naar Duitsland zouden zijn gegaan, terwijl de gevaccineerde asielzoekers dan in Nederland zouden zijn neergestreken. Kortom: hoe ziet de situatie er in Nederland uit? De SGP-fractie in het Europees Parlement begint zich dingen af te vragen, maar de Tweede Kamer lijkt nog niet echt wakker te zijn.’ Einde citaat.

  Ja, tell me about it. Volgens mij is de vraag overigens niet of ze al wakker zijn, de vraag is meer of ze ooit wakker zijn geweest. Want de ellende in ons land is niet ontstaan omdat de overheid al die tijd zo wakker is geweest.

  Ik besluit met mijn stelling: ‘als je moet liegen om de waarheid te verhullen dan deugt je standpunt niet’.

 3. Toch nog even een tweede reactie van mij. In mijn eerste bijdrage staat een typefout. Het is natuurlijk ‘Opsporing verzocht’ in plaats van ‘Opsporing verkocht’. Hoewel, deze opmerking van mij zou onbedoeld toch nog wel eens een diepere betekenis kunnen hebben want dat weet je met deze Klassenjustitie in Nederland maar nooit waarin bepaalde figuren worden vervolgd maar andere lieden voor precies dezelfde vergrijpen niet. En er zal best al iemand in Nederland rondlopen die al een bonus heeft gehad voor het vervolgen van de juiste politieke richting. Opsporing verkocht dus.

  Ik onderbouw dit meteen maar even want anders snappen eventueel meelezende Linksen het niet.

  Wilders is / wordt vervolgd voor zijn minder, minder, minder-uitspraak terwijl Spektrui en Samson vrijuit gaan voor uitspraken die minstens net zo erg zijn.

  De blokkeerfriezen zijn vervolgd voor het blokkeren van demonstreerders die een Kinderfeestje wilden verstoren terwijl moslims geen juridische strobreed in de weg werd gelegd toen zij Pegida blokkeerden die slechts een BBQ-party wilden houden. Wat heet Klassenjustitie?

  En oh ja, die enge geïmporteerde ziektebrengers zijn hier ook echt wel in Nederland als ook in Duitsland.

  Maar ja, wij hebben hier de NPO die het nieuws verzorgt.

 4. Tot twee keer toe mijn reactie onder dit artikel verwijderd, dacht dat er hier niet gecensureerd werd?
  Veel succes er verder mee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.