Ondervoed kind bijna dood – kreeg alleen veganistisch eten

Veganisten hongeren hun kind uit – Sterft aan ondervoeding

9 REACTIES

 1. Bewezen dat door veganisme duidelijke geestelijke mankementen worden ontwikkeld. Vaak bedenk ik me ook dat deze vrouwen meerdere aandachtsplanken hebben misgeslagen. En dat ze denken dat dit hun laatste kans is. Best zielig.

 2. Aafke, domme doos, snapt het allemaal nog niet zo goed; is ook nog wat jong, te zien aan de foto. Wanneer je in de timmermanswerkplaats niet met hout wil werken, zul je het een deur verder moeten gaan zoeken; bijvoorbeeld de kunststoffenwerkplaats. Hetzelfde verhaal met de (horeca)keuken; Aafke zal het moeten zoeken in de vegetarische/veganistische (horeca)keuken; daaraan is m.i. een tekort. Dus Aafke wanneer je écht kunt koken, zet dan je eigen vega-restaurantje op en ga geen kippen met eieren vergelijken.

 3. Wat een durf. Dus als ik het goed begrijp moeten de restauranthouders naar haar pijpen dansen. Totale waanzin. Begin dan zelf een restaurant. Eerst bepaalde religiën met hun besnijdenis nu dit. Gaat lekker.

 4. Begin je eigen zaak, maar bedenk , geen klanten,, geen geld, geen geld, failliet. Toch maar vleessie balken in loondienst?

 5. Als kok moet je van alle markten thuis zijn in de horeca
  Wanneer je alleen vegakok wilt zijn, kun je inderdaad beter een
  Eigen eethuis beginnen

 6. Ik Ben ook veganist. Al bijna 40 jaar. Dit is gewoon dom. Ik begrijp 100% dat ze geen dierlijke producten wil gebruiken, maar dan moet ze of in een veganistisch restaurant gaan werken of ander werk gaan doen.

 7. Een troost, ook voor lieve Aafke: vegaatjes sterven jonger. Dus ze zal zich niet zolang hoeven te ergeren dat 99,999% van de bevolking niks met haar op heeft.

 8. In alle eerlijkheid, je proeft toch dat je lichaam vlees nodig heeft?
  Heerlijk om je tanden in te zetten, en daarom hebben we snijtanden ook.
  Wie zichzelf vlees ontzegt, om interessant te zijn en zelfmoord-propaganda te verspreiden, is niet goed bij zijn hoofd.
  Luister naar je lichaam sukkels.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.