zondag, maart 29, 2020

Onthuld: EU verleent gastvrijheid aan IS-moordenaars en voorziet ze van uitpuilende betaalpas

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Enkele dagen geleden is in Boedapest het proces tegen de Syrische IS-lid Hassan Farhud begonnen. De zaak illustreert eens te meer hoe terroristen en moordenaars naar Europa komen met de stroom migranten en hoe de EU-autoriteiten hun ongecontroleerde verkeer in de EU ondersteunen en aanmoedigen.

De 27-jarige Hassan Farhud wordt ervan beschuldigd dat hij in 2015 als lid van de IS opdracht heeft gegeven tot en toezicht heeft gehouden op de executies in de Idlib-regio en dat hij zelf ten minste twintig mensen heeft laten onthoofden of anderszins vermoorden. Farhud is in 2016 Griekenland binnengekomen als Syrisch vluchteling, waar hij zich bij zijn vrouw heeft geregistreerd. Met de vluchtelingenkaart die hij van de Griekse autoriteiten ontving, reisde hij vervolgens naar verschillende West-Europese landen.

Zeer voordelig voor zijn vrije verkeer in het Schengengebied was dat hij een anonieme Mastercard had gekregen van de Griekse autoriteiten ondertekend door de UNHCR. De kaart werd aangevuld met maximaal 500 euro per maand, met als enige voorwaarde dat hij zich eenmaal per maand bij de bevoegde autoriteiten moest melden.

Maar dit inkomen was niet genoeg voor Hassan Farhud. Op 30 december 2018 vloog hij met een metgezel van Griekenland naar Boedapest en probeerde de vrouw met de papieren van zijn vrouw Hongarije binnen te smokkelen om van daaruit naar het westen te reizen – vermoedelijk naar België. De vrouw verklaarde later in het dossier dat ze Farhud 4.000 euro had betaald voor zijn smokkeldiensten. De Hongaarse grenswachten arresteerden hen en stuurden hen naar het interneringskamp in Nyírbátor, waar ze wachtten op deportatie naar Griekenland.

In de tussentijd hebben de Belgische autoriteiten echter informatie verstrekt over de “vluchteling”, aangezien een familielid van Farhuds hen benaderde met belastende informatie en filmbeelden, en zei dat hij bang was dat hij België zou binnenkomen (wat Farhud van plan was te doen) en voor zijn leven te vreesde. Volgens zijn informatie wilde Farhud asiel aanvragen in België.

Getuigen melden allerlei soorten wreedheden

De getuigen die tot nu toe in Boedapest zijn gehoord en de getuigenissen die aan het proces van de Belgische autoriteiten hebben bijgedragen, vertellen een vreselijk verhaal. Farhud was al voor de Syrische oorlog bekend en gevreesd als een kleine crimineel in zijn geboortestad. Hij zou zich later bij de IS hebben aangesloten en anderen in zijn omgeving hebben gedwongen hetzelfde te doen.

Een getuige meldde dat zijn broer nee had gezegd; daarom waren verschillende leden van zijn familie geëxecuteerd. Hij noemde een vriend die getuige was van de executies. In mei 2015 zouden Farhud en zijn troepen de imam van de stad hebben geëxecuteerd en de inwoners werden gedwongen om getuige te zijn van de moord.

Een andere getuige bevestigde het verhaal en meldde dat Farhud mensen met messen en geweren vermoordde, waaronder een van zijn familieleden. Een getuige vertelde dat de executies buiten zijn dorp hadden plaatsgevonden, waar de koelbloedige moordenaar Farhud en zijn troepen de mensen hadden onthoofd en vervolgens de hoofden naar het dorp hadden gebracht. Tijdens het proces bevestigde de ene na de andere getuige de enorme wreedheid van Farhud, die al snel een “Emir” werd dankzij zijn prestaties voor de IS.

De verdediging van Farhuds is niet minder huiveringwekkend dan zijn hele verhaal. Aanvankelijk beweerde hij voor de Griekse geheime dienst te werken, maar de Griekse autoriteiten ontkenden dit. Vervolgens beweerde hij dat hij analfabeet was en dus geen mobiele telefoon kon gebruiken en dat anderen films over de slachting van mensen op zijn apparaat hadden gesmokkeld. Als de Hongaarse rechtbank hem in de huidige stand van zaken veroordeelt, zal hij worden veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf, wat in Hongarije daadwerkelijk neerkomt op levenslange gevangenisstraf.

IS-moordenaars kunnen zich vrij bewegen in Europa

Het geval van Hassan Farhud toont in één geval bijna alle ziekten van het Europese migratiesysteem. De identiteit van Farhud is in geen enkel stadium van zijn binnenkomst in het Schengengebied grondig gecontroleerd. De gewetenloze moordenaar kreeg zonder problemen de vluchtelingenstatus in Griekenland. Tot op de dag van vandaag weten we niet waar hij in het Schengengebied is geweest.

Bovendien werd het vrije en ongecontroleerde verkeer ervan vergemakkelijkt door de afgifte en het voortdurend laden van een anonieme EG-kaart. De kaarten worden gefinancierd door bijdragen van de VN en de EU en door een organisatie voor humanitaire ondernemingen die door George Soros wordt gefinancierd met als doel “de economische en sociale ontwikkeling van kansarme groepen in de wereld, met name vluchtelingen en migranten, te versnellen”.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

Alleen al in januari 2019 zou de EU 60.000 van deze anonieme creditcards hebben uitgegeven – zonder enige identiteitscontrole van de eigenaars. Kroatische grenswachten melden dat veel van de migranten die de afgelopen maanden hebben geprobeerd om illegaal de Kroatische grens over te steken, dergelijke creditcards hadden. Nooit eerder zijn de lidstaten – waarvan de belastingbetalers verantwoordelijk zijn voor deze bijzonder verraderlijke vorm van het bevorderen van illegale migratie – over deze procedure geraadpleegd, aldus staatssecretaris Csaba Dömötör tijdens het proces in Boedapest. De Hongaarse regering eist daarom al enige tijd dat dit EU-kaartprogramma wordt stopgezet.

Wat gebeurt er in plaats daarvan: Hongarije, Polen en de Tsjechische Republiek zullen binnenkort worden aangeklaagd in een inbreukprocedure wegens de weigering om deel te nemen aan het onverantwoorde herverdelingsprogramma van Merkel in 2016. Een volledig nieuw juridisch concept, namelijk het “solidariteitsbeginsel”, dat deze landen volgens het EU-Verdrag zouden hebben geschonden, zal een rol gaan spelen. Dit zal ervoor zorgen dat massamoordenaars als Farhud welkom blijven in de EU.

4 REACTIES

 1. Tijdens het Marakech fop debat in de 2ekamer zei ex-Stas Harbers inzake documentverlening
  1. Het zijn zielige mensen zonder identiteit
  2. Daarom kunnen ze niet terug
  3. Wij geven hen een paspoort met een nieuwe zelf te verzinnen identiteit.
  4. Daarmee kunnen ze vrijwillig terug naar hun eigen land.
  En de juichaapjes, zij applaudiseerden. Baudet kreeg geen gelegenheid tot een opmerking hierover van de multipaspoortvoorzitster.

 2. En die Soros kan zijn gang gaan omdat de Eu hem geen stro breed in de weg zit sterker nog ze zijn dol op hem Merkel is goed bevriend met hem .
  En zij die wel tegen zijn ontwrichting van de samenleving zijn Orban van Hongarije en Polen tjechie worden kapot gemaakt door de Eu helaas weinig mensen weten dit en de meesten mopperen hooguit wat en dat was het dan terwijl nu alleen een burgeroorlog ons nog kan redden of we dat winnen met onze slappe jeugd denk ik niet ben bang dat de boze oude blanke man er aan te pas moet komen om de boel te redden

 3. Alle bewezen oorlogsmisdadigers van ISIS ,dienen onverwijld aan de Syrische autoriteiten overgedragen te worden,als ze in Syrië misdaden hebben begaan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Rusland deed alles wat Nederland niet deed – heeft slechts 8 doden in de Coronapandemie

De Coronapandemie is wereldomvattend. Desondanks kent Rusland een ongelooflijk klein aantal sterfgevallen als gevolg van het virus. Zou het kunnen zijn omdat het land...

Lees ook

Gerelateerd