donderdag, februari 20, 2020

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor “degenen die hier al lang wonen”  – maar dit geldt natuurlijk niet voor nieuwe moslimburgers. Hier helpen de autoriteiten graag mee aan de gezinshereniging van verschillende vrouwen – de 17-persoonsharem plus producent wordt natuurlijk gefinancierd door de Duitse belastingbetaler.

De Syrische Abboud Sweid (40) vertelt het Duits dagblad BILD trots dat hij volgens de koran elke avond, zoals de koran voorschrijft, de nacht doorbrengt met een andere vrouw uit zijn driekoppige harem en ijverig kinderen met hen maakt. De BILD jubelt en toont met trots een groepsfoto met kinderen en de moslimdames, schrijft Anonymousnews.

De bedrijvige nieuwe burgers laten hun geïmporteerde “familie-idylle” met bijna 3.800 euro door de belastingbetaler betalen. De pasja woont in drie door de staat betaalde luxe appartementen, verdeeld over twee huizen, terwijl de Duitse bijstandontvangers op campings of, zoals een gepensioneerde in de buurt van Heidelberg, in een raamloze scheidsrechterscabine moeten wonen. Een goed voorbeeld van een Duitsland dat in zijn huidige vorm de komende twintig jaar waarschijnlijk van de kaart zal verdwijnen. De Groenen en links kijken hier nu al naar uit.

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Het boulevardblad met het rode bedrijfslogo schrijft op een euforische toon “Syrië-vluchteling Abboud wil Duitser worden”, en breekt tegelijkertijd een lans voor moslim-polygamie met gladde passages over het bruisende liefdesleven van de 40-jarige, waarvan de vruchten op een aangename manier worden verspreid.

Een eindeloos lange rij met de namen van de 13 kinderen volgt. Het eindigt met een even euforische hint dat Abboud’s derde vrouw zwanger is en dat het jongste kind dat in Duitsland is verwekt binnenkort geboren zal worden. “De discussie over de erkenning van polygamie in Duitsland is een politieke kwestie”, vervolgt BILD en verspreidt vervolgens het bruisende haremstichtingsverhaal van Abboud.

Voordat de erkende vluchteling Abboud met zijn Serail [paleis van de sultan] de Duitse socialezekerheidsfondsen en woonruimtes veroverde, zou hij als verpleegkundige in Syrië hebben gewerkt en ook een kleine bouwmaterialenfabriek hebben geëxploiteerd. Een teken dat hij zich in zijn beroep waarschijnlijk niet overwerkt heeft en veel tijd heeft gehad voor “vrijetijdsactiviteiten” van een andere aard.

In 2006 trouwde hij met zijn eerste vrouw Raeiaa (45). Met haar heeft hij vier kinderen tussen de veertien en negen jaar. Nog geen drie jaar later liep hij weer op vrijersvoeten en nam zijn collega Ebtisam (33) als zijn tweede vrouw. Met haar heeft hij er zelfs zes. In 2013, dat wil zeggen twee jaar voordat hij naar het zieke Duitsland van Merkel emigreerde, bracht hij zijn derde vrouw het huis binnen, met wie hij een aantal jaar later vier kinderen had.

Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

Toen de harem in Merkel-Land aankwam na een vermeende vlucht voor de IS in 2015, vielen de pasja en zijn vrouwen uit de wolken omdat men hun moslimpolygamie niet meteen wilden erkennen. Maar uiteindelijk hebben de moslims zoals gewoonlijk de overhand gekregen op de volledig overbelaste en blauwogige autoriteiten en wonen ze volgens de BILD nu in “drie verschillende woningen, waarvan twee in één huis”. De derde slechts een paar minuten verderop. Abboud is geregistreerd bij zijn eerste vrouw.

Niemand werkt in de uitgebreide familie
Op een gegeven moment komt het plaatje met de hamvraag naar boven wie het drukke liefdesleven van de uitgebreide familie financiert en wordt dan op een terughoudende manier gerapporteerd:

“Tot nu toe werkt niemand in de grote familie… Volgens vader Abbou ontvangt de familie in totaal 3785 euro van de Sociale Dienst. Bestaande uit Hartz IV en kinderbijslag. De huur voor de appartementen wordt betaald door de staat.”

Dan zwenkt de krant terug naar zijn geliefde verschijning en beweert dat Abboud ijverig naar de taalschool gaat en weer als verpleegster wil werken. Misschien om een vierde vrouw in zijn harem op te nemen?  Het spreekt voor zich dat Abboud zich, gezien de geldzegening, heel erg thuis voelt bij zijn gastheren. En zo besluit hij met tegen BILD te zeggen: “Hoewel ik drie vrouwen heb, wil ik graag Duitser worden.”

Zal dat ooit mogelijk zijn? Vraagt de krant met een bijna betreurenswaardige ondertoon en voegt eraan toe dat minister Katarina Barley (SPD) van Justitie een polygamie-huwelijksverbod bij naturalisaties zal steunen. Dit initiatief kwam van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU).

Het is de vraag of de CDU/CSU op de lange termijn zal zegevieren. Bij bijna alle partijen behalve de AfD is als gevolg van de voortschrijdende islamisering het verzet tegen de sharia in de afgelopen jaren snel afgenomen. Voor 85 procent van de Duitsers maken staatsgefinancierde harems al deel uit van de ‘vrijheid van religie’.

17 REACTIES

 1. Zo verdrietig. Ik moet zo ontzettend hard werken om mijn hoofd boven water te houden. Begrijp niemand meer, Vertrouw niemand meer,
  De EU geeft niks om mij. Moet alleen maar betalen en nog eens betalen. En als Ik het niet kan betalen komen ze alles halen waar ik.zoooooooo hard voor gewerkt heb. En dan lees ik dit.

 2. En dit is niet de enige die zo aan het parasiteren is wij betalen niet voor niets milieu heffingen btw verhoging gigantische wegenbelasting aanslagen bekeuringen zijn totaal buiten alle proporties.
  Heb net brief van de belasting binnen moet voor mijn vito busje extra milieu belasting betalen gaat mij 15 % boven op de 436€ per kwartaal extra kosten ik ben woest

 3. Hoe is zoiets mogelijk? Hebben we dan geen enkel respect meer voor onze eigen diep-christelijke waarden? Hoe plat moeten we nog op onze buik en hoeveel van dat soort zal nog Europa binnenstromen voor we beseffen dat we in een absolute minderheid zijn IN EIGEN HUIS! Zou Merkel dat nu wel eens beginnen te beseffen hoe grondig zij met haar idioot beleid Europa en de culturele verlichting heeft gekelderd en kapot gemaakt?

 4. De oorlog in Syrie is toch voorbij , dus kan deze kamelendrijver met zijn hele harem toch onmiddellijk terug gestuurd worden . Waar wachten die klote regeringen nog op om dit zootje ongeregeld terug te sturen !

 5. @ joootje januari 5, 2020 at 09:45 zegt:

  “Aan de foto te zien is dit weer gemanipuleerd , die kinderen kan deze vrouw niet baren, veel van dezelfde leeftijd??????

  Ja goh, hoe kan dat nou? Als islamiet met drie moslima’s als bijslaap.
  Einstein.

 6. Kindergeld per direct afnemen voor asiel zoekers.waar gaat dit eindigen.Zijn ze helemaal gek geworden In de EU.

 7. Normaal is dat allemaal niet meer !!! Deze krijgen alles voor niks, nooit iets gedaan in ons landje en alles gratis en voor niks krijgen !? Nog een hele lading geld van de belastingsbetaler opstrijken en daar grote sier mee doen ? Nee en dat me zoveel ongelukkige en arme eigen mensen die niet worden geholpen hoe het hoort !! Dit kan allemaal niet !!

 8. Jootje en Rommel, met 2 en 3 vrouwen kun je elk jaar ook 2 a 3 kinderen krijgen! Capito!!!

 9. Maar in het westen is het modern dat mannetjes elkaar neuken …en dat noemen ze verlichten hahahaha in Amsterdam lopen mannetjes van middelbare leeftijd met ontbloot achter werk hahahaha de jaarlijkse gay parade ….o wat moderne zeg 😂🤣😂 dat pas een achterlijk verdoerven cultuur, stront lovers

 10. Die #Mohammed Mo# – komt net uit een ei gekropen. Denkt dat ‘ie wat weet .. dat is pas lachen!

 11. Zo zie je maar weer, het loont meer om asielparasiet te zijn dan te werken, want dat doen ze niet…
  En maar klagen dat “Het Westen” zo intolerant is voor hun… Wat kom je hier doen dan?

 12. wij worden nog stront lovers genoemd ze worden opgevangen en krijgen van alles en we worden nog beledigd ook .ik vind staat onze cultuur je niet aan vertrekt weer van waar je komt maar denk je werkelijk dat er onder julle moslims geen homo’s zijn in het heilige egypte zijn er meer homobars dan in belgie en nederland samen maar ja daar word het weggestoken dus stop dat hypocriet gedoe en jullie voor te doen als heiligen een beetje respect mag wel maar ja in feite is het niet moslim maar mo slim want ze weten wel overal hun profijt uit te halen .moesten wij eens naar die landen gaan zouden we daar ook voor 13 kinderen kindergeld krijgen en ocmw en gratis arabisch mogen leren en naar voedselbanken gaan en nog zo veel meer en dan nog julie cultuur veranderen ja tarara een kogel door onze kop en het is gepasseerd zwarte piet mag niet meer kerstmarkt mag niet meer ,allemaal racistisch, ewel laat ons zeggen gedaan met suikerfeest das rasistisch voor mensen met diabetes en alles is heel simpel pas je aan en heb respect of blijf waar je bent en vecht voor je land

 13. Mohammed mo, als je wat tegen die stront lovers heb dan tief je toch gewoon op, je bent hier niet welkom stomme varkenskop

 14. Kan ik al nl’er ook asiel in Duitslands aanvragen 🤔? Dan ga ik ook 2 vrouwen er bij nemen en naar school om niet te hoeven werken, sorry bedoel de duitse taal en normen en waarden te leren

 15. Loopt ook in mijn buurt rond te stappen, drie vouwen, tien kinderen, drie huizen, drie uitkeringen, maar wel heel progressief alle drie zijn vrouwen hebben alle drie hun eigen auto…. van uw belastinggeld? Iedereen kijkt braaf de andere kant op! Dankzij Kok geen samenhang meer in de buurt. Verhuiswoede door jammie, jammie overwaarde!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo'n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich...

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus...
video

Angela Merkel’s Snake Dance

Geen woorden voor.

George Soros had Obama opgedragen om de FBI op Trump te bespioneren 

VS-Inspecteur-generaal en Harvard University juridisch professor Alan Dershowitz heeft zondag verklaard dat hij bewijs heeft dat de voormalige Amerikaanse president Obama de FBI "persoonlijk...

Boy Scouts America failliet na plaatsing homoseksuele jongerenleiders

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders...

Nederlandse journalist heeft geheime inlichtingendocumenten vrijgegeven over de MH17-crash

Dit blijkt uit de documenten die de journalist en auteur van de documentairefilm over de crash, Max Van der Werff, publiceerde. In zijn analyse van...

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de...
video

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te...

Bernie Sanders lanceert nieuwe promotiefilm: “Trots om Joods te zijn”

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 probeerde Bernie Sanders zijn joodsheid te minimaliseren. Tegenwoordig benadrukt hij zijn joodsheid nu hij zich...

‘EU-migranten’ in Finland ontvoerde en martelde blanke man gedurende twee jaar

Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat 'EU-migranten'. Hij werd herhaaldelijk geslagen...

Lees ook

Gerelateerd