donderdag, februari 20, 2020

Vrieskou eist drie dode daklozen – asielzoekers verwarmen zich ondertussen bij de open haard

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

De winter heeft in Duitsland zijn eerste dodelijke slachtoffers opgeëist. In Hamburg zijn drie daklozen tijdens de koude nachten doodgevroren. Tegelijkertijd maken illegale asielzoekers het zich comfortabel in nieuwe luxe huizen.

Elk jaar wordt de winter een zware strijd om te overleven voor daklozen in Duitsland. Drie van hen hebben deze strijd in Hamburg al verloren. Het is steeds weer beangstigend hoe weinig de politiek en media voor de armste leden van onze samenleving nog over hebben. In een land waar we zogenaamd goed en graag leven, worden daklozen letterlijk in de kou gelaten, schrijft Anonymousnews.

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Daklozen in Hamburg op recordhoogte – al drie doden in Hamburg

Steeds meer landgenoten in Hamburg moeten dit ervaren. Daar is het aantal daklozen op een recordhoogte. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds vaker een dakloze op de straten van de Hanzestad doodvriest. De 55-jarige Udo heeft dit lot een paar dagen geleden ondergaan. Op de hoek van de Steinstraße en Lange Mühren wilde een voorbijganger hem wat geld schenken. Udo lag onbeweeglijk op de stoep en de schenker bleef niets anders over dan het noodnummer te bellen.

Twee dagen later stierf een andere dakloze een paar honderd meter verderop: Benjamin werd slechts 56 jaar oud.

Hij was geestesziek en werd daarom herhaaldelijk bezocht door de sociaal-psychiatrische maatschappelijk werkster Julien Thiele. “Hij had vaak helemaal niets. Alleen had hij soms een slaapmat en een slaapzak”, herinnert zij zich. Voor de ijzige nachten was dit duidelijk niet genoeg. Hoewel een door voorbijgangers opgeroepen spoedarts Benjamin nog steeds kon reanimeren, overleed hij later in het ziekenhuis.

Op dezelfde dag werd Jan (63) levenloos aangetroffen in een openbaar toilet in Norderstedt. Hoewel hij net een plaatsje voor zichzelf en een vriend had kunnen vinden in het schaars uitgeruste winter-noodprogramma, begint dit pas op 1 december. Over de feitelijke omstandigheden op straat lijken de verantwoordelijken zich geen zorgen te maken. Wanneer daklozen überhaupt hulp krijgen, is het afhankelijk van willekeurige kalenderdata.

Familie Mohammed krijgt bijna 6.000 euro per maand

Illegale immigranten ontvangen luxe appartementen

Als Duitse dakloze is men in eigen land duidelijk gedegradeerd tot een tweederangs mens. Heel anders is het geval met illegaal aangekomen asielzoekers. Alleen al in 2016 en 2017 gaf de Hanzestad Hamburg met haar hoge schuldenlast meer dan 1,67 miljard euro uit aan overzeese asielzoekers. Een niet onaanzienlijk deel hiervan werd in contanten uitbetaald aan de cultuurverrijkers in de vorm van “zakgeld”.

Er is ook geen tekort aan appartementen voor illegale immigranten in Hamburg. In de wijk Eidelstedt bouwde het Merkel-regime op kosten van de belastingbetaler een pompeus wooncomplex voor asielzoekers. Het miljoenencomplex bestaat uit meerdere luxe huizen met in totaal 114 appartementen voor 300 tot 380 personen. In deze en andere prachtige gebouwen kunnen de asielkolonisten zich vermaken en zich verwarmen bij de open haard, terwijl Udo, Benjamin en Jan doodvriezen op de koude straten.

Maar het is niet alleen in Hamburg dat de daklozen als vuil behandeld worden. U herinnert zich toch zeker nog wel de onmenselijke evacuatie van de daklozenkampen in München, waar de stad kort voor Kerstmis noodwoningen liet slopen en dat rechtvaardigde door te verklaren dat wildkamperen niet was toegestaan. Net zo schandalig werden ook de daklozen in Neuss behandeld, waar ze vorig jaar niet eens een warme soep kregen tijdens de kerstperiode en in plaats daarvan werd opgeroepen om telefoonkaarten en cadeaubonnen te schenken voor illegale immigranten. Al deze acties zijn meer dan een klap in het gezicht voor de lokale bevolking. Ze bewijzen op indrukwekkende wijze wie de heersers in de Bondsrepubliek Duitsland nog iets waard is, en wie niet.

9 REACTIES

 1. Ja zo moet dat ook…leg de asielzoekers maar in de watten en laat de eigen mensen stikken…schande! Het minste wat ze kunnen doen, is de daklozen onderbrengen in hetzelfde gebouw als de asielzoekers en hun alles geven wat die ook krijgen – of is dat teveel gevraagd?

 2. Is er één reden te bedenken waarom Merkel en haar soortgenoten niet de doodstraf zou verdienen voor hun verraad aan Duitsland en het Duitse volk?

 3. een illegale asielzoeker????? Ten eerste een asielzoeker heeft een asielaanvraag lopen. dit is dus geen illegaal. Ten tweede illegalen krijgen geen huizen toegewezen, ze zijn illegaal en leven in de anonimiteit.

 4. Helaaas zijn de vroeger zo trotse Duitsers, geestelijk kapot gemaakt en laten, net de Nederlanders dit soort dingen, maar toe iplv terug te vechten! De man met het gekke snorretje uit die tijd voorzag dit alles al, en vocht hiertegen. Dit alles is alvast een voorbereiding op de NWO, een communistische wereldstaat! Communisme via de achterdeur!

 5. Niet enkel daklozen en ik spreek uit ervaring😣,
  En ik woon en probeer te leven in België geboren en getogen dak boven mijn hoofd check maar voeding kleding en verwarming of elentriek ho maar das teveel gevraagd😕😠😠😧

 6. @Heinrich,
  wij willen allemaal wel terugvechten, maar we zien dat deze protesten vakkundig uit de media worden gehouden.
  In alle eerlijkheid zou ik niet strijdend ten onder willen gaan terwijl dat in de doofpot gestopt wordt.
  Maar wanneer aan onze basis-behoeften geraakt wordt, dan zullen we wel vechten.
  Het is natuurlijk wereldwijd, en zo geregisseerd dat telkens een kleine groep het slachtoffer is.
  We (iedereen) weten dat vroeg of laat iedereen aan de beurt komt, en dat we daarom NU moeten handelen, voor de minder geletterden onder ons.
  Echter zijn deze zo gehersenspoeld, dat ze de vrijheids-vechters als saboteurs zien, en dat zorgt voor een afkeer.
  Die afkeer zorgt ervoor dat we net niets doen.
  Ik begin me af te vragen of het verdeel-en-heers-principe te sterk is om te weerstaan, ook al denk je alle valkuilen te herkennen.

 7. We zitten in een spirituele oorlog, en we hoeven niet te vechten.
  We hoeven onze wapens terug, zodat we ons kunnen verdedigen met de vruchten van een beschaafd volk.
  Tot die vruchten, behoren wapens.
  Barbaren verliezen van beschaving wegens gebrek aan discipline en empathie. (wat het voortbestaan van onze soort zekerder maakt)
  Als er echter dieven mee gemoeid zijn, welke de beschaafde bevolking haar vruchten steelt, en hier barbaren op los laat, is er niets dat een beschaafde bevolking kan doen.
  Als een ontwikkeld mens dat naakt terug het Krijt-tijdperk ingezonden wordt.
  Het plaatje klopt niet.

 8. Ach ja…. waarom voor de eigen mensen zorgen als je dat ook kunt voor totale vreemden?
  Dát is het motto van deze EU. WIJ tellen niet, alle anderen die nog nooit 1 vinger uitgestoken hebben wél. We zijn afgezakt naar een waardeloze en vooral absurde maatschappij.

 9. Feitelijk moesten ze de regering en hun verantwoordelijke ter verantwoording roepen voor het niet verlenen van hulp voor mensen in nood en een gepaste gevangenisstraf geven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo'n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich...

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus...
video

Angela Merkel’s Snake Dance

Geen woorden voor.

George Soros had Obama opgedragen om de FBI op Trump te bespioneren 

VS-Inspecteur-generaal en Harvard University juridisch professor Alan Dershowitz heeft zondag verklaard dat hij bewijs heeft dat de voormalige Amerikaanse president Obama de FBI "persoonlijk...

Boy Scouts America failliet na plaatsing homoseksuele jongerenleiders

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders...

Nederlandse journalist heeft geheime inlichtingendocumenten vrijgegeven over de MH17-crash

Dit blijkt uit de documenten die de journalist en auteur van de documentairefilm over de crash, Max Van der Werff, publiceerde. In zijn analyse van...

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de...
video

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te...

Bernie Sanders lanceert nieuwe promotiefilm: “Trots om Joods te zijn”

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 probeerde Bernie Sanders zijn joodsheid te minimaliseren. Tegenwoordig benadrukt hij zijn joodsheid nu hij zich...

‘EU-migranten’ in Finland ontvoerde en martelde blanke man gedurende twee jaar

Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat 'EU-migranten'. Hij werd herhaaldelijk geslagen...

Lees ook

Gerelateerd