Auteur: Piranha

11 REACTIES

 1. Wij die op dit forum zitten weten dat wel. Nu de rest nog. Vandaag kwam ook naar buiten dat het asielbeleid mislukt is. Wie houden ze nu voor de gek. Dit is toch al heel lang bekend en wordt elk jaar opnieuw gezegd. Begin verdomme gewoon met deporteren. En als het land van herkomst ze niet terug neemt drop je ze op een eiland in de oceaan. Kunnen ze daar een nieuw volk stichten of elkaar af maken. Stop met het kapot maken van ons land. En de verantwoordelijken berechten.

 2. Dat het een onhoudbare situatie is mag bij deze toch wel heel duidelijk zijn ,geen enkel europees land dat een migranten toeloop heeft groeit, op geen enkele manier, de enige groei die geboekt wordt is negatieve groei,op alle vlakken.
  Het wordt tijd dat het politiek correct zijn overboord gezet wordt en dat het vervangen wordt in de oude traditie waar je ongezouten je mening mag zeggen zonder er voor gestraft te kunnen worden.
  Eens dat bereikt moet de media weer berichten zoals het hoort ,maar dit alles zal per deze een utopie blijven,tot aan het punt dat er iets ernstig gebeurd die allen rechtstreeks treft, zoals een economische crash,want doe niet flauw ,verschillende banken staan op tuimelen Deutshe bank voorop .
  Als deze moloch faalt dan is dat bijna zeker het einde van de euro, en tevens het einde van de EU.
  Migratie is een gevaarlijke belasting op het sociaal weefsel van de betrokken landen,echter daaraan gekoppeld in eerste lijn is de mogelijkheid om financieƫl gezond te blijven.
  De betrokken landen waren op bank niveau al ziek voor de migratie begon ,de migratie heeft het alleen nog maar versterkt.
  Landen lenen aan centrale banken, en betalen via belastingen een stuk terug (begroting) als er jaar op jaar meer en meer moet geleend worden moeten centrale banken op den duur massa’s geld gaan bijdrukken wat een nefaste uitwerking heeft.
  Uw koopkracht daalt niet omdat alles duurder wordt ,dat lijkt maar zo ,u komt niet rond omdat uw geld keer op keer aan waarde verliest.
  Om dit tegen te gaan ,meer en meer belastingen, ook de klimaat belastingen dienen maar Ć©Ć©n doel ,de bankiers hun positie te helpen ophouden.
  Vergeet niet dat bij fractioneel bankieren de bank enkel kan blijven bestaan als er een vertrouwen in de bank is ,om dat vertrouwen niet in gevaar te brengen zijn ze bereid om over lijken te gaan, letterlijk en figuurlijk.

 3. Wordt Europa zich bewust van de dreiging van de islam?

  Door Cal Thomas

  Een groot deel van Europa sliep, of ontkende, toen de nazi’s de macht namen en begonnen met de wederopbouw van hun leger in strijd met het Verdrag van Versailles dat de Eerste Wereldoorlog tot een einde had gebracht. Nu, na jaren van vrijwel onbeperkte migratie uit voornamelijk Noord-Afrikaanse en andere moslimregio’s, ontwaken sommige Europese landen wat dit zou kunnen betekenen voor hun landen en reageren ze, in de hoop dat het niet te laat is.

  Sebastian Kurz, de extreem-rechtse kanselier van Oostenrijk, heeft volgens de Daily Mail plannen om “maximaal 60 door Turkije gefinancierde imams en hun families uit te zetten en … zeven moskeeĆ«n te sluiten als onderdeel van een harde aanpak van de” politieke islam “. “Deze moskeeĆ«n, zegt Oostenrijk, worden gesubsidieerd door de Turkse overheid, die na de recente verkiezingen radicaler wordt, waardoor president Recep Tayyip Erdogan nieuwe machten kreeg toen hij probeerde een “vrome generatie” te creĆ«ren om het land te veranderen en het meer islamitisch te maken.

  Rechtvaardiging voor de verplaatsing van Kurz is afkomstig van een wet uit 2015 die buitenlandse financiering van religieuze groeperingen verbiedt. De kanselier vertelde een recente persconferentie: “parallelle samenlevingen, politieke islam en radicalisering hebben geen plaats in ons land. … Dit is nog maar het begin.”

  President Erdogan reageerde door te waarschuwen voor een ‘oorlog tussen het kruis en de halve maan’. Die oorlog begon eeuwen geleden en manifesteert zich vandaag op een manier die niet beperkt is tot terroristische daden.

  President Milos Zeman van de Tsjechische Republiek heeft gezegd dat het ‘praktisch onmogelijk’ is voor moslims om te integreren in het moderne Europa. Zeman, een politieke liberaal, gaf ook de schuld aan de seks-aanvallen op oudejaarsavond in Keulen, Duitsland, op de ‘moslimcultuur’. ”

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een virtueel open-deurbeleid gevoerd, met name voor moslims uit SyriĆ«. Uit recente opiniepeilingen blijkt dat een meerderheid van de Duitsers nu tegen het beleid is omdat de last voor sociale programma’s toeneemt in directe verhouding tot de overgrote meerderheid van immigranten die geen baan kunnen vinden.

  Hongarije heeft geen probleem met islamitische immigranten. Een woordvoerder van de overheid vertelde me afgelopen zomer dat het is omdat Hongarije geen “verzorgings” -programma’s heeft en migranten migreren naar landen met voordelen.

  Terwijl delen van Europa lijken te ontwaken uit hun sluimering, hebben Canada en de VS, uitgezonderd president Trump, een verslag van ontkenning laten zien van wat sommigen menen dat een voortdurende invasie is.

  In Canada heeft Sheikh Shafiq Hudda verschillende organisaties en personen beschuldigd van laster, omdat ze hem verkeerd hebben aangehaald als wensend voor de “uitroeiing” van alle 8,2 miljoen IsraĆ«li’s. Hij beweert zelfs dat hij bad voor “de uitroeiing van slechts 6 miljoen IsraĆ«lische zionisten”.

  Bedankt voor de verduidelijking, Sheikh. Waarom is hij nog steeds in Canada?

  In een nieuwe studie van geselecteerde leerboeken die momenteel in Saoedi-ArabiĆ« worden gebruikt, waarvan sommige in islamitische scholen hier worden gebruikt, zei de Amerikaanse Commissie voor Internationale Religieuze Vrijheid (USCIRF) dat het “teleurgesteld is om te ontdekken dat inflammatoire inhoud overblijft in Saoedische handboeken die eerder werden gedacht te zijn verwijderd. ”

  Zoals de Washington Post opmerkte na een eerdere recensie van Saoedische studieboeken in 2006, “ondanks de verklaringen van de Saoedische regering dat het tegenovergestelde is, blijft een ideologie van haat jegens christenen en joden en moslims die de Wahhabi-doctrine niet volgen, op dit gebied van het openbare schoolsysteem. De teksten leren een dualistische visie, die de wereld verdeelt in ware gelovigen van de islam (de ‘monotheĆÆsten’) en ongelovigen (de ‘polytheĆÆsten’ en ‘ongelovigen’).

  “Deze indoctrinatie begint in een eerste-graads tekst en wordt elk jaar versterkt en uitgebreid, met als hoogtepunt een 12e-graads tekst waarin studenten worden geĆÆnstrueerd dat het ook hun religieuze plicht is om de jihad tegen de ongelovige te voeren om ‘het geloof te verspreiden’.”

  bron:
  https://www.kansas.com/opinion/opn-columns-blogs/article214641195.html

 4. Beste Adriaan. Je hebt volkomen gelijk in deze, alleen kan het tij niet meer gekeerd worden Daar is het te laat voor want de GELDHALERS blijven komen !! de EU regeringen zijn alleen bezig met hun eigen zakken te vullen en hebben aan ons geen brood. Groeten.

 5. Volgens de cijfers, en dat zouden best eens Linkse cijfers kunnen zijn want hier in Nederland geboren allochtonen worden tegenwoordig als Nederlander geteld. Maar stel dat die cijfers juist zijn dan is nog geen 10% van de Nederlanders van allochtone afkomst en die pikken al 90% van de bijstandsuitkeringen in. En de gewone bevolking bestaat dus uit 10% allochtonen maar de gevangenisbevolking al voor meer dan 50%.

  Wel eens naar ‘Opsporing verzocht’ gekeken? Zo ja, dan weet je dat die cijfers waarschijnlijk ook kloppen.

 6. Ze haten ons maar willen wel ons geld? Haha…dat is zeker het enige waar wij goed voor zijn; een trap onder hun reet en het land uit! Ik wil geen cent betalen aan klootzakken die ons haten…

 7. Als jullie van 3 miljard al kregelig worden – en terecht- kom dan eens hier in Vlaanderen wonen.
  Wij worden daarbovenop nog eens jaarlijks voor 12 Ć  17 miljard gepluimd aan bijstand (niet enkel aan uitkeringen , maar ook hun infrastructuur , hun Mexicaans leger aan ambtenaren , en noem maar op) voor onze Franstalige vrienden.

 8. Over een paar weken hebben we zoveel coronapatiƫnten dat moslims eerder behandeld worden dan anderen. In een of ander verdrag is vastgelegd dat moslims een voorkeursbehandeling krijgen

 9. @ijsbeer Tja, ik begrijp uw frustratie en ben ook een slachtoffer van onze volksverraders in Brussel…of moet ik zeggen in Antwerpen. Ik heb meer dan 45 jaren gewerkt en bijdragen betaalt aan “het” systeem en moet het doen met nog geen 1500 eurokes per maand, geen verdere toeslagen of extra’s.
  Al die hier nooit hebben bijgedragen krijgen alles in de schoot geworpen, daarboven nog gunstige tarieven voor alle openbaar vervoer of in de meeste gevallen gratis, schoolrekeningen hoeven ook niet, internet en gsm abonnement ook aan sociaal tarief, huisvesting en nutsvoorzieningen in feite gratis want wordt betaald door onze “liefdadigheid” instellingen.
  Al onze kritiek of opmerkingen hieromtrent wordt afgedaan overdreven of onwaar, wij zijn dan onverdraagzaam of racist. Tijd voor een leider zoals Orban die achter zijn volk staat en zich niet als een volksverrader manifesteert.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.