Dat raden we iedere neger aan.

Want Nederland is een über racistisch land vol Blokkeerfriezen en Sinterklazen met negerslaven. Hier reeds aanwezige negers raden we dan ook aan te remigreren naar hun natuurlijke habitat.

De Amerikaanse rapper Waka Flocka Flame treedt niet meer in Nederland op zolang Zwarte Piet niet wordt afgeschaft. Dat heeft hij donderdag laten weten op Instagram, meldt de Telegraaf.

Nou hadden wij er geen idee van wie die herrieschopper is, maar kennelijk werken er bij de Telegraaf antropologen die goed ingevoerd zijn in de Amerikaanse neger-rap-cultuur (wat voornamelijk over drugs, wapengeweld, hoeren, en anti-blank-racisme gaat).

Waka Flocka Flame

Is een vuurwapengevaarlijke drugscrimineel en pooier uit fukkin Verweggistan.

Waarom zou zijn mening er toe doen hier, terwijl niemand in dit land ooit van hem gehoord heeft, tenzij alle media gelijkgeschakeld zijn ?

Bekijk het ook maar met de vertaling.

MTV:

Rapper Waka Flocka Flame turned himself in to authorities in Atlanta on Monday (January 3) following last month’s raid on his home. Flocka was booked on multiple charges, including possession of marijuana and hydrocodone, possession of a firearm by a convicted felon and violation of probation for driving on a suspended license.

According to TMZ, Waka’s mother and manager, Deb Antney, said the rapper turned himself in because “he wanted to do the right thing and didn’t want to run.”

The rapper’s arrest stemmed from a warrant issued after a raid on his home in Atlanta last month, during which authorities were said to be investigating a prostitution organization but instead uncovered drugs and guns on the premises. Antney, who was home at the time of the raid, along with Waka associate Gucci Mane, fiercely denied the prostitution allegations. Although Antney and Mane were detained while police searched the home, neither party was charged.

6 REACTIES

  1. Deze producent van agressieve primitieve moord en doodslag opwekkende “rap” valt onder de categorie foute dolle nikkers.

  2. Een crimineel die ons veroordeelt…ga voor je eigen deur vegen, man! Daar ligt nog genoeg…wij zullen je niet missen.

  3. Is daar iets aan verloren dan. Dat hij ons boycot en niet meer optreed. Het zijn geëvolueerde chimpansees. Je weet hoe die met elkaar om gaan. Sorry chimps. Kick out rap.

  4. We are not pathetic that you stay away from Holland dirty ANIMAL,CRIMINAL. It`s our party for a long time every year. So stay where you are and stay there. We don`t need criminals here, we have enough off our own here and we don`t miss you. First before you scream learn what it is about. It has NOTHING to do with racism what a lot of people are thinking !! Good Bye M.F.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.