Wat te doen met vermoedelijke IS-ers die door Turkije worden teruggestuurd? Duitsland zit ermee in z’n maag. Het gaat in eerste instantie om negen Duitsers, onder wie twee vrouwen van IS-strijders.

De Duitse regering heeft altijd gezegd dat ze de IS’ers pas terug willen nemen als er genoeg bewijs is om ze bij aankomst te kunnen oppakken. Op dit moment is dat nog niet het geval, waardoor de verwachting is dat ze in eerste instantie op vrije voeten komen.

NOS >>

2 REACTIES

  1. ONBEGRIJPELIJK,ALS DIT DOOR GAAT HALEN WE DE OORLOG BINNEN,MAAR HET IS HUN OORLOG,NIET DIE VAN ONS,HET ZIJN ASIEL ZOEKERS MAAR,OF Z,G POLITIEK VLUCHTELING,DUS LATEN ZE EEN OVEREENKOMST OF CONTRACT TEKENEN EN DE OORLOG AFZWEREN HIER IN NEDERLAND,ZO NIET DIRECT ALS ONGEWENST VLUCHTELING HET LAND UIT ZETTEN EN NAAR HET LAND VAN AFKOMST TERUG STUREN,ANDERS KRIJG NET ALS IN AMERIKA,GUANTANAMO BAY ALLEEN VOOR IS STRIJDERS.EN GELOOF AFVALLIGE MENSEN DIE HAAT PREDIKEN,DUS REGERING DENK GOED NA,HET IS DE TOEKOMST DIE JULLIE BEPALEN,MAAR WIJ LEVEN HIER IN EEN DEMOCRATISCH LAND,MET NORMEN EN WAARDEN…..

  2. Met andere woorden: MEN – de bestuurders / zij van hogerhand / zij die zich tot de ‘Elite’ (willen) rekenen – LAAT HET FIJNTJES HELEMAAL UIT DE KLAUW LOPEN. Zoals vooraf IS AFGESPROKEN.

    Deze (soort) bestuurders zijn hun taak onwaardig.
    Niet capabel.
    Volkomen ongeschikt.

    Helder.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.