De Nederlandse staat moet zich inspannen om de kinderen van IS-vrouwen uit de kampen in Syrië terug te halen. Dat heeft de rechter bepaald in een kort geding. Er is geen verplichting om de IS-vrouwen zelf terug te halen.

RTL >>

Nee, dat beslissen ze volgende keer. Onze strot wordt bij beetjes opengesneden.

En uit ander nieuws bij het AD:

Jihadiste die terugkeer eist blijkt echtgenote van beruchte IS’er

Een van de Nederlandse jihadistes die in een Syrisch detentiekamp vastzit en terug naar Nederland wil komen, blijkt de vrouw van een beruchte Deense IS’er die wordt verdacht van het plannen van aanslagen en het houden van slavinnen. Maandag oordeelt de rechtbank of Nederland haar en 22 andere IS-vrouwen terug moet halen.

8 REACTIES

 1. Dit soort rechters kunnen we beter in een inrichting opsluiten ze zijn een gevaar voor de Nederlandse samenleving !!

 2. Schokkend dat de veiligheid van Nederland afhangt van zo’n D66 klungel die ze tot rechter benoemd hebben !!
  Nederland…….jammer het was ooit zo’n leuk land !!

 3. Ach (((mensenrechten))) … ‘Voor wat betreft de kinderen is er sprake van ernstige schending van mensenrechten, betoogden de advocaten. Het gaat onder andere om het recht op leven van kinderen. De kinderen zijn in levensgevaar en onschuldig, stellen de advocaten. De rechter gaat daarin mee.’

  Deze gestudeerde advocaten en rechter zullen, net als het gros van de politici vast ook wel weten dat het over het algemeen buiten de grenzen van het Westen bar en boos gesteld is met de (((mensenrechten))) en er massaal mensen én kinderen sterven door ernstige schendingen van de (((mensenrechten))) – ook volgens die van de versie van Caïro, maar dan anders – wereldwijd.

  Is het wellicht de bedoeling van deze fratsers om de gehele wereld te gaan ‘opvangen’ in het Westen omdat men in levensgevaar is en onschuldig ?!?!?!

  Naast het feit dat dit een waarachtig absurd(e) idee en intentie is, mag in aanmerking genomen worden dat deze vrouwen met of zonder kinderen – op basis van westerse vrijheden en (((mensenrechten))) – er vrijwillig voor hebben gekozen om af te reizen naar Syrië om daar deel te nemen aan een mensenslachting op grond van een onderdrukkende tevens bloeddorstige ideologie en doctrine. Waar geneukt wordt, worden wel vaker kinderen geboren en dat is slechts onderdeel van het leven.

  Nu men is vastgenomen, beginnen de vrouwen te schreeuwen dat ze ‘geholpen moeten worden en moeten worden TERUG GEHAALD’?!

  Alleen een volkomen randdebiel trapt hierin. Of een rechter (((D666))) toevallig? die onder het mom van zielig en (((mensenrechten))) tegemoet komt aan Satanistisch geschreeuw. Sinds wanneer is het weer zo dat rechters de dienst uitmaken in dit land ?!
  Zoals de wind waait, waait het riet ?!

  Die kinderen noch die vrouwen hebben hier ooit nog iets te zoeken.
  Ach, het is toch anders … De Nederlandse regering is namelijk medeplichtig aan de handel en wandel van ISIS en gerelateerde organisaties zoals de WITTE HELMEN en het is precies hierom dat men zich er niet aan kan of beter gezegd: aan durft te ontworstelen deze ‘terugname’ als verantwoordelijk lot te dragen.

  Deze kinderen zullen misschien wel, misschien niet door een ‘medische’ scan gaan waarbij misschien wel, misschien niet wat psychologische testjes op ‘de kinderen’ worden losgelaten; waarna er mooie rapportjes worden geschreven en analysen. Waarna die mooie rapportjes door een tweede ‘onafhankelijk’ – kuch – psycholoog worden gekopieerd en als bevestigend document worden toegevoegd. Waarna of terwijl de kinderen geplaatst worden – na gesprekken met de IMAM – bij familileden woonachtig in NL. Misschien, heel misschien worden deze familieleden – met behulp van de IMAM – gescand op capaciteit om het ‘verloren kind te adopteren’ waar het alle liefde, alle begrip, alle respect, alle islamitische doctrines zal ontvangen en het – wanneer het om zonen gaat – op vrijdag meegaat naar de moskee om ook daar alle ‘liefde’; respect, etc. te ontvangen en verder zal worden opgeleid in de LEER VAN MOHAMMED – DE VALSE PROFEET. Vanwege de achtergrond is het – we vragen het even aan de IMAM – wellicht beter gepast en ter ondersteuning van het ‘normalisatieproces’ het kind te plaatsen op een islamitische school; vanwege herkenbare gebruiken en zienswijzen – anders is het zo’n schok voor zo’n ‘wurm’ – en waar het kan socialiseren met leeftijdgenoten …………………. en nou ja, hopelijk wordt het dan nog wat met zo’n kind.

  Dat is effekes afwachten.
  BOOOOOOMMM

  Hoe was het ook alweer met die man, oud-soldaat ?, die die kant opging om met de Koerden te vechten? Werd die bij terugkeer niet direct achter slot en grendel gezet? Wanneer het zover komt dat men clementie wenst te geven aan de respectievelijke jihad-moeders; jihad-vrouwen en jihad-mannen, is het dan niet redelijk om ook dezen bij terugkeer achter slot en grendel te zetten? Is het ergens ook niet redelijk om familieleden van vertrokken jihadisten periodiek te controleren op het houden van illegalen?

  Tenslotte gaat veiligheid voorop. Niet dan dames/heren/anderssoortige regenten?!!

  De rechter bepaalt, maar hoe het daarna gaat, zal ‘deze X’ werkelijk een worst zijn.
  Shame on YOU !!!!

 4. En nu meteen het oordeel van die rechter omzetten in een wet, wel de kinderen terug halen maar niet de moeders en dan de kinderen liefdevol hier opvoeden, naam veranderen en de moeder daar laten. Oh, je wilt niet dat je kind van je gescheiden wordt? Ook goed, wil je dan even bij het kruisje tekenen dat je afziet van het afzien van gescheiden worden van je kind?

  Prima en nu verder ook niet meer zeuren. Have a happy life!!

  Wreed? Ja inderdaad maar ik ben niet begonnen, D66 is begonnen.

 5. Die rechter heeft totaal niets op met de Nederlandse autochtone bevolking. Zo gauw we de macht hebben gooien we hem in een kuil met Jihadisten. @Koddebeier. Iemand in de jaren 30 en 40 vorige eeuw heeft dat met rechters gedaan. En eens zal dat weer zo zijn. De geschiedenis herhaald zich ongeveer elke 100 jaar. Dus nog even geduld.

 6. hehehe leuK om te lewen dat er iniet enkel in Belgie maar ook n Nederland van die acherlijke rchters bestaan die onder de noemer landverraders kunnen geplaatst worden en onze lage landen willer herbevolken met dat nagslacht van dat gespuis welke ons uiteindelijk allemaal wil afmaken. Ze hopen zich misschien reeds bij voorbaat eilig te stellen tegen als de IS hier uitendlijk binnenvalt od hopen ze ook een van de 72 maagden of er eentje van 72 jaar te bemachtigen want in de koran heeft de vertaler zich vergist, het zijn er geen 72 maar eentje van 72

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.