Moslimman trouwt met zijn 11-jarige nichtje – volgt in de voetsporen van Mohammed

4
794

De release van een video van de huwelijksceremonie van een jong meisje en een moslimman in Iran heeft opnieuw de kwestie van het huwelijken van kinderen op sociale media aan de orde gebracht.

In een video, die voor het eerst werd uitgebracht door verslaggever Javad Heydarian op Twitter, zit een jong meisje in een bruidsjurk naast een jonge man en leest een mahrain-preek voor in aanwezigheid van de mensen om haar heen.

De video, die velen hebben beschreven als “schokkend,” werd veel gedeeld op de Farsi-sprekende sociale media en leidde tot veel protest. Dit is wat de Iraanse autoriteiten ertoe aanzette om sneller te reageren dan normaal.

De Iraanse vice-minister van Burgerschap Masoumeh Inqar heeft een paar uur nadat de video op Twitter werd uitgezonden de uitgever van de video gevraagd om meer details te geven over de locatie en het tijdstip van het incident.

Onder druk van de publieke opinie en de reactie van lokale activisten bleef de reactie van de lokale autoriteiten niet beperkt tot de dubbelzinnige reactie van de gouverneur, die zei: “Ik heb hier natuurlijk liever geen reden voor”.

En eentje voor de heb:

 

4 REACTIES

 1. Dat dit gegeven walging oproept mag geen wonder zijn;
  Het is niet meer dan normaal ,volgens onze normen en waarden die we aangeleerd zijn ,dat dit soort gebeurtenissen een controverse oproepen.
  De groen-linkse nieuwe generatie met al hun verdorvenheden gaan het misschien aanvaarden maar de meeste mensen gaat het gedrag verwerpen.
  Wat we hier zien is een huwelijk ,als je daar wil / kan van spreken,in een cultuur die de onze niet is, het is de cultuur van de islam!!

  Onze cultuur en onze waarden stellen kinderen voor als een goed dat moet beschermd worden voor eender wat van onheil ,tot aan het moment dat ze voor zichzelf verantwoordelijk worden, we hebben dus een periode gemaakt ,bij wet, die een kind alle kansen geeft om zicht te ontwikkelen en tevens een gedragscode aan te leren hoe wij onze wereld zien en ervaren.
  Kinderen zijn onze toekomst,onze voortzetting van de maatschappij die wij hebben opgebouwd met bloed ,zweet en tranen.
  De cultuur van de islam hier te willen binnenbrengen en te laten versmelten met onze cultuur is een daad van waanzin.

  De waarden en de normen van de twee culturen zijn onverenigbaar met elkaar , volledig onverenigbaar , een huwelijk met een onvolwassen kind ,wiens lichaam en geest nog niet is wat het moet zijn blootstellen aan de vereisten van een gehuwde vrouw is een daad van grove mishandeling ,corporeel en geestelijk , het is niet zo dat een meisje ,als ze de eerste keer haar maandstonden heeft ,dat ze geslachtsrijp is ,dat lichaam kan dat niet aan en de geestelijke vermogens ook niet wat dat betreft.

  Waarom is er zo veel ongenoegen tegenover de islam en al waar het voor staat? geef eens één reden wat dat systeem heeft bijgebracht aan onze maatschappij? één……
  Het hele islamdossier is gehuld in een walm van negativiteit,is dit omdat wij zo onverdraagzaam zijn, ? neen ,absoluut niet ….
  Het antwoord is zo dat de Islam een systeem is dat gebaseerd is op negativiteit tegenover alles en iedereen wat niet islam is.
  het is een systeem dat niet te verstaan is ,het is de tegenovergestelde projectie van onze maatschappij.

  het is een systeem wat zichzelf graag de religie van de vrede noemt , de vrede die ze bedoelen is de toestand als er niets anders meer bestaat dan islam.
  Voordat die “vredestoestand “er kan komen moet alles wat niet islam is eerst worden vernietigd ,en dat ,dat is hetgeen ze nu aan het doen zijn .
  Wat heeft dit met kindhuwelijken te maken , niets …en ..alles….het verspreiden van dergelijke beelden laat zien hoe de toekomst er kan uitzien ,want in hun wereld is het de meest normale zaak van de wereld.

  Protesteren tegen dergelijke praktijken is allemaal goed en wel, echter het gaat niets fundamenteel veranderen als er niet echt iets gedaan wordt.

  De keuze ligt aan elk van ons ,ofwel zeg je dat je het verfoeilijk vind en kijk je verder naar de film op netfix en vergeet je wat je gezien hebt,of je houd hetgeen je hebt gezien levend in je gedachten, en doe je pogingen om het geen je gezien hebt zo wijd en zijd mogelijk te verspreiden.

  Onthou één ding beste mensen, het kwaad kan enkel bestaan als goede mensen er niets tegen doen.

  Besef één ding ,als er niets gedaan wordt bij woord of daad ,dan kan dit ook jou kleinkinderen treffen.

  Welk antwoord ga je geven als één van je kleinkinderen gaat vragen :” opa als je het wist wat ging gebeuren ,waarom heb je er dan niets aan gedaan”

  Greta Thunberg heeft op de UN ons verweten dat we haar toekomst hebben verkloot, wat een leugen is

  Maar wij zijn onze kleinkinderen aan het verpatsen aan de Islam …en dat ,dat is de waarheid!!

  Deus Vult

 2. Mooi kan het alleen maar toejuichen, hoe eerder die ondersoort zich breindood neukt de beter het is.
  En bij de weg inteelt en islam, wat is het probleem precies?

  Amen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.