zondag, maart 29, 2020

Onthuld: “Oorlogsvluchtelingen” gaan massaal op vakantie – in hun eigen land

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Turquoise blauw water en witte zandstranden: deze vluchtelingenfamilie geniet zichtbaar ontspannen van hun vakantie in Eritrea.

Zij kwamen naar Duitsland omdat zij hun vaderland zouden moeten ontvluchten voor oorlog, terreur en vervolging. Velen riskeerden daarbij hun leven. Des te ongelooflijker is het dat vluchtelingen naar hun vaderland terugreizen om daar op vakantie te gaan of om familie te bezoeken. De onderzoeksjournalist Mohammad Rabie (29, zelf een erkend vluchteling uit Syrië) heeft gesproken met enkele van zijn landgenoten – en met reisbureaus en tussenpersonen die hierin gespecialiseerd zijn!

“Vluchtelingen’ die de grens naar West-Europa zijn overgestoken, gaan vaak – illegaal – op vakantie in de landen waar ze vervolgd zouden worden. Dergelijke gevallen zijn vooral bekend geworden in Duitsland, Zwitserland of Noorwegen. Vaak reizen “vluchtelingen” ook naar hun land van herkomst om kennissen, vrienden of familieleden te bezoeken. Deze reizen duren vaak veel langer dan 30 dagen.

80 procent van degenen die “bescherming zoeken” hebben hun papieren “verloren”.
Dit frauduleuze “asieltoerisme”, dat het recht op asiel ad absurdum neemt, wordt ook vergemakkelijkt door het feit dat vandaag de dag minstens 80 procent van de “asielzoekers” de Bondsrepubliek Duitsland binnenkomt met alle moderne of meest moderne mobiele telefoons “op de man” of “op de vrouw”, maar verklaart dat ze geen papieren hebben – goed wetende dat de immigranten snel vervangende papieren krijgen van de lokale autoriteiten. En volgens de mondelinge informatie van de “vluchtelingen”, goed of fout. Niemand kan de juistheid van persoonlijke informatie verifiëren. Zo staat de deur open voor fraude.

De media van de rood-groene mainstream verzwijgen deze criminele reisondernemingen. In het verleden waren kranten als “Focus” of “Stuttgarter Nachrichten” uitzonderingen op de regel. Linkse nieuwsmakers – vooral de “Spiegel” – proberen zelfs het “asieltoerisme” te bagatelliseren of zelfs te verontschuldigen. Zelfs in de gelederen van bijna alle politici is er slechts sprake van een welsprekende stilte. En de verantwoordelijke kantoren willen de bekende zaken niet publiceren.

Bild-journalist deed undercover onderzoek….
Op dit moment is de krant “Bild” heel anders. Het heeft – uitsluitend en op voorbeeldige wijze – een uitgebreid fraudesysteem blootgelegd met behulp van undercoveronderzoek, met name door een Arabische journalist.

De verantwoordelijke verslaggever, Mohammad Rabie, beschrijft in zijn rapport dat grootschalige asielzoekersfraude tegenwoordig gemakkelijk kan worden geboekt bij reisbureaus in Duitsland die gespecialiseerd zijn in dergelijke internationaal reizende “asielzoekers” die “op tijdelijke basis” naar hun thuisland willen terugkeren. “BILD”-journalist Rabie, die zelf een erkend vluchteling uit Syrië is, heeft in het kader van zijn onderzoek gesproken met landgenoten, maar ook met reisbureaus en tussenpersonen die gespecialiseerd zijn in illegale landreizen.

Het is duidelijk dat er vele manieren zijn om bijvoorbeeld Syrië binnen te komen. Als het geld beschikbaar is, reist men gewoon via Libanon, Iran of Turkije.

Een telefoontje naar de Libanese luchtvaartmaatschappij “Nakhal”, die op haar website een corresponderend nummer in Berlijn aangeeft, en naar het reisbureau “Al-Outom” in Berlin-Neukölln (Sonnenallee) is voldoende om de gewenste lange reis naar het schijnbaar (maar niet echt) bedreigde thuisland te maken.

Arabisch Reisbureau: Service – All inclusive
In zijn telefoongesprekken met “Nakhal” en “Al-Outom” heeft de “Bild” verslaggever met Syrische wortels openlijk verklaard dat “hij naar zijn vaderland wil reizen, ook al mag hij dat volgens de asielwet niet”. Een reisbureaumedewerker antwoordde: “Geen probleem. Ze hebben alleen een Syrisch paspoort nodig of moeten een ‘transitional ticket’ aanvragen bij de Syrische ambassade. Wij zorgen voor de rest”.

Kosten? Er moet ongeveer 800 euro op tafel worden gelegd. Voor steekpenningen (ze gaan blijkbaar vooral naar grensfunctionarissen aan de grensovergang tussen Syrië en Libanon), vluchten, busreizen en documenten. Hiervoor komt er een “Service All Inclusive”.

Mohammad Rabie is van mening dat veel van de “vluchtelingen” die op vakantie waren in hun vaderland nooit politiek vervolgd zijn. Bovendien vermoedt hij dat er onder de passagiers zelfs veel aanhangers van de Syrische Assad-regering zijn. Dat wil zeggen, de regering waar ze zogenaamd voor gevlucht zouden zijn.

Even rust en weg uit Duitsland
In de sociale media doen verschillende Syriërs verslag van hun thuisreizen. Blogger Aras Bacho (20, veroordeeld door Duitse rechtbanken voor seksueel geweld) schreef op Twitter in juli: “Twee weken geleden, namen zes Syriërs die ik ken een vakantie in Syrië om hun familieleden te bezoeken en wat rust te krijgen, vooral uit Duitsland. Je mist je thuisland en het is nu elke dag dat Syriërs dat doen! Mohammad Rabie sprak voor “Bild” met vluchtelingen die als “vluchtelingen” naar Syrië reisden en daar vertrokken omdat ze daar vervolgd zouden zijn:

 • Gina (38, naam veranderd) woont in de Vrijstaat Beieren. Ze kwam in 2015 naar Duitsland. Sindsdien is de “voortvluchtige” twee keer in haar thuisland geweest. “Ik bleef twee maanden, nam een vakantie,” zegt ze. Op de vraag waarom ze naar een land ging waar ze uit gevlucht was, antwoordde Gina: “Ik heb mijn drie kinderen bezocht. Ik zou het opnieuw doen, zelfs als ik mijn verblijfsvergunning zou verliezen.”
 • Maya woont sinds 2015 ook in Duitsland. Ze zou haar zieke vader in Damascus hebben bezocht. “Ik vloog naar Turkije, stak de grens over naar de Syrische stad Qamishli… Ik heb de Duitse autoriteiten niet ingelicht, omdat ik bang was dat mijn asielrecht zou worden ingetrokken.

Met asielpapieren van de Duitse autoriteiten: zorgeloze terugkeer naar Duitsland
Maar hoe komen de vluchtelingen terug naar Duitsland? vraagt menig dappere, gezagsgetrouwe Duitse burger – die zijn dagelijkse werk doet en regelmatig belasting betaalt – als hij zulke verhalen hoort. De Arabische verslaggever van Europa’s grootste roddelblad heeft dit ook onderzocht. Het is gebruikelijk om met de Syrische identiteitspapieren terug te reizen naar het transitland waar men vandaan komt.

Van daaruit worden de Duitse asielpapieren teruggestuurd naar Duitsland. “Als de paspoorten in Syrië gestempeld waren, kon men bijvoorbeeld via Denemarken het land weer binnenkomen en beweren dat men zijn paspoort aan de grens kwijt was.

Het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BamF) is al lang op de hoogte van deze zeer bijzondere vorm van thuisverlof. De BamF kent geen exacte getallen. De officiële regeling luidt: Als een dergelijke thuisreis bekend wordt, dreigt – weliswaar bijna altijd alleen in theorie – intrekking van de asielstatus.

Het woord is nu aan minister Seehofer – maar wat zijn zijn woorden waard?
In de huidige “Bild am Sonntag” heeft minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer opnieuw het woord genomen na de berichtgeving van “Bild” over asieltoerisme op zaterdag. De woorden van de minister: “Een Syrische vluchteling die regelmatig op vakantie gaat in Syrië kan niet serieus beweren dat hij vervolgd wordt in Syrië”. Alleen degenen die “regelmatig” op vakantie zijn in het Midden-Oosten?

De “minister van Veiligheid” beperkt zijn aankondigingen snel nog verder door aan de “BamS” te verklaren dat “de ontwikkeling in Syrië nauwlettend in de gaten moet worden gehouden”. Seehofer: “Als de situatie het toelaat, zullen we repatriëringen uitvoeren.” Aha. Maar wanneer laat “de situatie” toe dat terugkeer geregeld wordt?

Is de minister alleen bezorgd over “Syrische” oplichters? Hoe zit het bijvoorbeeld met de “voortvluchtigen” uit Eritrea, van wie bekend is dat zij ook vaak “thuis” hun vakantie doorbrengen? Deskundigen op het gebied van “vluchtelingenbeleid” weten dat de verklaring van Seehofer ook hier waarschijnlijk niet de moeite waard is van het papier waarop ze werd gedrukt. De praktijk in Duitse kantoren straft de Beierse politicus met leugens.

Elke deskundige van de verantwoordelijke autoriteiten weet dat “diskwalificatieprocedures” een zeer grote hoeveelheid tijd en werk vergen. Ook al is een dergelijke procedure in uitzonderlijke gevallen met succes uitgevoerd, dan nog gaan de betrokken “thuisreizigers” meestal naar de rechter. Eindeloze gerechtelijke procedures die door de staat worden betaald (“rechtsbijstand”) zijn het resultaat.

Mocht de BamF daadwerkelijk winnen in de administratieve rechtbanken, dan is deportatie echter zeer onwaarschijnlijk. Het volstaat voor de “vluchteling” om bijvoorbeeld te verklaren dat hij geen papieren heeft of lijdt aan een angststoornis (bijvoorbeeld nachtmerries). Dan blijft de “persoon die bescherming zoekt”, die duidelijk een fraudeur is, in het land. En zo kan hij blijven genieten van de sociale voordelen die de Bondsrepubliek blijkbaar zo aantrekkelijk maken voor immigranten uit de hele wereld.

Wie controleert de “getvluchtte” Hartz IV-ontvangers?
“Vluchtelingen” die een “verblijfsvergunning” in Duitsland hebben gekregen (van welke aard dan ook – er zijn er een aantal van hen) ontvangen onmiddellijk Hartz IV (flat of huis, woonlasten, meubels, basiskleding, gratis medische zorg, etc.). Als Hartz IV-ontvangers, die wettelijk als “voortvluchtigen” worden beschouwd, naar het buitenland willen reizen, moet het verantwoordelijke arbeidsbureau worden ingelicht. De officiële duur van de reis mag niet meer dan drie weken bedragen. Maar wie controleert dit?

Niemand in de Duitse kantoren zal willen verklaren dat een werknemer of ambtenaar bereid of in staat is om te controleren waar deze “vluchtelingen” werkelijk naartoe gaan. Reizen naar het thuisland is onder de huidige wetgeving niet toegestaan. Maar wie geeft daar echt om bij de ambtenaren van de Duitse autoriteiten?

De verantwoordelijke griffier en de senior spreker weten heel goed: zelfs het politieke leiderschap is over het algemeen op geen enkele manier geïnteresseerd in het feit dat voorschriften in dit verband echt worden gerespecteerd – of zelfs worden gehandhaafd. Omdat dat slechte foto’s en onaangename koppen kan opleveren. En dat kan op zijn beurt de goede Michel, die nog steeds gelooft dat alles in het “vluchtelingenbeleid” in Duitsland goed is, van streek maken.

Bron:
Aufgedeckt: „Kriegsflüchtlinge“ machen reihenweise Urlaub – in ihren Heimatländern
Auteur: Dr. Manfred Schwarz

6 REACTIES

 1. Het lijkt een hopeloze zaak om ze uit te zetten maar dat is het niet het is juist de eigen regelgeving die het hopeloos maakt om ze uit te zetten .
  Het is de Eu Verenigde naties marakechpackt mensen rechten organisatie waar wij lid van zijn wat onze ondergang wordt

 2. Gebeurt niet alleen in Duitsland. Bij mij in ons zogenaamd rustige dorp in West Friesland gaat ” onze Syrische buurman vrouw zo af en toe lekker chillen in hun kapotte land . Zo gaat dat als je belazerd wilt worden in West Europa en Nederstad .

 3. Weet al langer, dat hypocrisie alom aanwezig is, zie de lagere inkomens al meer dan 10 jaren aan inleveren zijn en nu al verschillende jaren tot heden met de verschillende btw verhogingen en huurverhogingen en nu de extra btw en extra taxen van energie verhogingen of leven en lust geworden is, voor toenemende belastinginkomsten van de regering. Deze hebben, door de economische groei, zelfs miljarden overschotten hebben en de schulden terug met miljarden zijn gedaald zijn, maar wie geniet hiervan. Niet de lagere inkomens, die de laatste jaren van verschillende verhogingen nu moeten betalen en is geen inflatie, maar wel jarenlang ingeleverd heeft en nog altijd aan inleveren zijn, tot heden..Telkens opnieuw moeten blijven inleveren en dit het sociaal succes verhaal zou moeten zijn, van de regering, die wel alleen bekommerd zijn, om zo hoog mogelijke belastingen en extra inkomsten generen op de lagere inkomens en de grote bedrijven hier ook nog woekerwinsten mogen realiseren op de lagere inkomens of mogen maximaliseren. Daarnaast zijn er nog extra btw inkomsten op tweedehands toestellen, opnieuw btw dient te betalen, waarvan al btw is betaald op de nieuwe toestellen of zou de normaalste zaak zou zijn.

  Het is mooi vb, hoe het inkomen van lagere inkomens telkens voor de bijkomende inkomsten moeten opdraaien, om de winsten zo hoog mogelijk te laten oplopen en het inkomen steeds verder wordt uitgehold tot het uiterste. Dit brengt extra kapitaal op de lagere inkomens hun rug extra winsten te kunnen realiseren en ook op deze wijze extra belastinginkomsten wel degelijk kunnen verdubbelen en hierdoor telkens opnieuw slachtoffer wordt en dit zou dan het sociaal beleid moeten inhouden. Blijkbaar is het bewust de bedoeling, om de lagere inkomens nog niet genoeg ingeleverd hebben en op deze wijze extra worden belast. Ga nog even door, i.v.m. de abonnementen, van energie en basis pakket 3/1 van TV, telefoon en computer abonnement, die bij elke nieuwe klant en maand op voorhand moet betalen of 1/12 = 8.30% winst op een abonnement.winst realiseert of op 12 klanten, een jaar winst realiseren, is mij heel goed bekend en dit zou dan de normaalste boekhoudkundige geraffineerde winstmachine systeem, constant winsten blijven realiseren op iedere burger, maar vooral op de lagere inkomens, in België zijn dergelijke praktijken bij wet verboden en mag het bedrijf, pas en maand later, na verbruik aanrekenen of eventjes twee maanden verschil. De echte reden hiervoor, dat er niet op voorhand mag aanrekenen, wegens men niets heeft verbruik of service gegeven heeft en de burgers beter beschermd worden, is mij bekend en dit als v.b, wens toe te voegen.

  Invaliden hun bruto belastinginkomsten zouden ook in totaal,rond de 27.000 euro of hoger, bruto jaar inkomsten, minstens 35,3% belastingen met sociale lasten inbegrepen, wel hoog zijn. Op het netto inkomen, wordt ook nog extra meer moeten inleveren en vele bijkomende nadelen moeten incasseren en nog extra verkapte belastingen en btw verhogingen, wel degelijk het inkomen verder uitgehold wordt, plus bepaalde grote bedrijven hun winsten extra mogen maximaliseren, Dit zou dan sociaal beleid moeten zijn in tegenovergesteld van kapitaal beleid, dat op de zwakkere hun rug, optimaal wordt uitgebuit, is mij volkomen bekend.

  Dit zijn wel degelijk extra winsten van deze bedrijven en op 12 klanten en jaar inkomsten genereren op alle burgers en vooral opnieuw de lage inkomens. Dit zijn boekhoudkundige systemen voor het kapitalistisch systeem te maximaliseren en op deze wijze ook het beste resultaat oplevert, maar weinige echt beseffen, is mij wel bekend. Idem, met het netto maand inkomen wordt betaald, op het bijna eind van de maand, ook ingeleverd en dient te berekenen, met eerst 365 dagen ; 28 datum uitbetaling = 13 het coëfficiënt is op 13 aantal burgers en jaar wordt uitgespaard wordt. Om dit verder uit te rekenen = 100 ; 13 = 7,92% dat er jaarlijks wordt ingeleverd of de lijn voor u eigen ook kan doortrekken en op 13 jaar 1 jaar hebt ingeleverd, maar dit niet voor het bedrijf de essentie betreft, maar wel voor u zelf de juiste berekening betreft.

  Nu weet U hoe goed het allemaal geregeld wordt en goed gezorgd wordt, om het kapitaal te kunnen maximaliseren, ten kosten van vele burgers en vooral van de lagere inkomens, heel goed voor gezorgd wordt, als je het mij zou vragen en daarnaast gratis geld geven aan de vluchtelingen, is dan mooi, resultaat. Wacht tot er en crisis komt en terug meer moeten gaan bezuinigen, wel hoge spanningen gaan ontstaan, als er teveel tegenstellingen gaan ontstaan in het sociaal onhoudbare financiële situaties gaan terecht komen. Wegens het ondraagbaar situatie zou kunnen worden, wegens er steeds meer vluchtelingen het sociaal systeem verder onder druk zou komen te staan, niet uitsluit en dit de burgers het niet meer gaan tolereren, om telkens voor alles te moeten opdraaien en in te blijven leveren, op welke wijze dan ook.

 4. Nederland jullie hebben je ondergang zelf gekozen en nu moeten jullie straks gaan vluchten maar waar naar toe is natuurlijk de vraag.

 5. Dit een probleem van heel de Europese Unie, waar spijtig genoeg geen
  enkele politieker (marionet) durft over te praten.
  Het is zeker een hopeloze zaak, dit is een politieke verantwoordelijkheid dus, verwacht niet teveel van hen, de profiteurs zullen blijven profiteren en de Europeanen zullen blijven boeten, “eigen schuld, dikke bult”.
  De Europeanen hebben hun ondergang zelf gekozen en nu moeten zij straks gaan vluchten maar waar naar toe is natuurlijk de vraag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Poetin’s oplossing voor Covid-19: betaald verlof voor iedereen

De Russische president Vladimir Poetin biedt alle burgers nu een betaalde vakantie van een week aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te...

Italië vreest maffia-geleide revolte en voedseltekorten

Italië vreest voor een door de maffia geleide opstand in Zuid-Italië als de Corona-besmetting daar net zo wijdverspreid raakt. Volgens SVT's Italië-correspondente Jennifer Wegerup...

Nieuwe massale sterfgevallen in Italië: 889 doden vandaag

Het ziet er nog steeds duister uit voor Italië. Ondanks de nationale quarantaine sinds 9 maart is het sterftecijfer vandaag gestegen. Nu zijn er...

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

De Franse National Rally (RN) leidster Marine Le Pen betoogt dat de Europese Unie het eerste sterfgeval was van het Coronavirus, vanwege het gebrek...

AfD onthult schandaal: Corona-geïnfecteerde asielzoekers mogen vrij rondlopen

Hoewel er voor grote delen van de bevolking restrictieve maatregelen gelden om de Coronavirus-pandemie in te dammen, variërend van uitgaansverboden en contactverboden tot bedrijfssluitingen,...

Complete waanzin: inreisverbod geldt niet voor Corona-besmette asielzoekers

Het vernietigingsbeleid van het Merkel-regime floreert voortdurend. Zoals inmiddels bekend is, gelden de opgelegde inreisverboden niet voor zogenaamde asielzoekers. Met Corona besmette personen hoeven...

Deze groepen sterven aan het Coronavirus – nieuwe cijfers van 6.801 gevallen in Italië.

Het onderzoeksinstituut van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft nu nieuwe cijfers gepresenteerd, veel uitgebreider dan voorheen, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van...

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

De Coronavirus-crisis, die meer dan 22.000 mensen heeft gedood en de wereldeconomie nagenoeg heeft vernietigd, heeft ertoe geleid dat regeringsleiders, journalisten en gezondheidsfunctionarissen hun...

Om niet geïnfecteerd te raken: Asielzoekers moeten in hotels gaan wonen

De Vluchtelingenraad in de Duitse deelstaat Nedersaksen trekt aandacht met een eis: Asielzoekers moeten uit hun accommodatie worden gehaald en in plaats daarvan in...

Lees ook

Gerelateerd