Een Zweedse basisschool klassenfoto die is verspreid over de sociale media, genereert sterke reacties in Noorwegen.

De foto, waarop een enkel etnisch Zweedse meisje wordt omringd door allochtone Zweedse kinderen, sommigen met hijab en een blonde lerares werd in het alternatieve Noorse nieuwsblad “Ekte Nyheter” gepubliceerd met de opschrift “Een foto zegt meer dan duizend woorden”.

 

Wat gebeurt er met Zweden? Zal dit ook binnen enkele jaren naar Noorwegen komen?

– We zijn bezig met de vervanging van de bevolking, aldus Per-Willy Amundsen in 2014, die nu Minister van Justitie is, toen cijfers van het Statistieken Bureau Noorwegen aantoonden dat de Noren in 2050 een minderheid in Noorwegen zullen zijn.

Als je een een blik op de toekomst wil werpen, moet je naar de lagere scholen kijken.

2 REACTIES

 1. Heb op 2 artikelen een reactie gegeven en artikelen zijn moeilijk terug te vinden. Staan wel bij recente reacties maar toch onduidelijk.

  En kan beter even niet meer reageren…………ligt echt niet aan de redactie van deze site maar aan de gelezen artikelen.

  Mijn bloed is in no time aan de kook gegaan en dus tijd voor een break anders volgt er misschien wel een melt down……en dat moeten we niet willen.

  En beste redactie, u doet uw uiterste best om dit alles onder ogen te brengen van slapenden onder ons, en dat zijn echt de meesten.

  Echter ik hoop echt dat jullie op DEZE WIJZE doorgaan, het is zeer confronterend, en ja, zelfs voor mij, hoewel ik er dan ook nog eens op een andere manier tegen aan kijk dan de meesten!!!!

  Ik denk dat dit de enige juiste manier is om DUIDELIJK te zijn met wat er echt aan de hand is en niet alleen in Neanderland!!

  We staan voor een enorm zware taak en ik denk dat we moeten gaan voor te redden wat er te redden is en dat wordt dagelijks minder!!

  Ik wil hier eigenlijk niet meer zijn maar waarheen daar ben ik nog lang niet uit.

  Heb wel wat ideetjes gehad maar steeds weer meer nadelen dan voordelen!!

  Gegroet,

  Gladiator

 2. ALs militair in het Midden-oosten verbaasde ik me dagelijkse over zoveel achterlijkheid en nu 30 jaar later is die achterlijkheid hier goed geland.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.