Eerst waren het zielige maar wel hoogopgeleide vluchtelingen… Nu weten we ondertussen dat van alle economische gelukzoekers slechts 3% bestempeld kan worden als zijnde een echte vluchteling. Iemand die daadwerkelijk hulp nodig heeft. En ik denk niet dat er heel veel mensen bezwaren zouden hebben als die 3% verdeeld zouden worden onder alle EU-lidstaten. Ook weten we nu dat dit hele vluchtelingenverhaal in werkelijkheid een EU-omvolkingsplan is gebaseerd op o.a. de Resolutie van Straatsburg waar onze eurofiele, globalistische islam promotende politici aan meewerken.

Auteur: Elise Nijmegen

Ondertussen zijn er ook mensen die in nood verkeren en bestempeld zouden moeten worden als echte vluchteling. Blanke mensen in Zuid-Afrika waarvan alles afgenomen wordt, die als tweedehands burgers behandeld worden en in elkaar geslagen of vermoord worden. Worden deze blanke Zuid-Afrikanen die duidelijk in een gevaarlijke situatie verkeren ook met open armen in Nederland en Europa ontvangen? Krijgen deze blanken ook een huis, een gratis inboedel en een uitkering en allerlei gratis voorzieningen? En mag de familie dan ook overkomen? Of geldt dat alleen voor de islamitische omvolkingsmensen?

De dames en heren politici in Den Haag zouden zich moeten schamen om dit te blijven negeren. Deze mensen hebben echt hulp nodig wat je niet kan zeggen van de 97% hierboven beschreven, die alleen maar komen om de uitkering en de islam waanzin te promoten.

2 REACTIES

  1. Die blanken in Zuid Afrika kunnen afsterven en daarna in Europa Amerika enz.
    Deze wereld gaat zoveel mooier worden van inteelt achterlijkheid en de rest van de zeven deugden.
    Hoera en haleluja.

  2. De blanken van Zuid-Afrika zullen nóóit wennen aan Europa,ze zijn de weidsheid van Afrika gewend. Australië lijkt mij een betere optie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.