De druk op de Spaanse kustwacht neemt toe. Bijna dagelijks landen rubberboten met Afrikanen aan op de vakantiestranden, die vol liggen met zonnebadende touristen. Sommige mensen worden onrustig en vragen zich af wat er zou gebeuren als zo’n rubberboot bewapende islamitische terroristen zou transporteren?

Door: Marilla Slominski – Vertaling: ‘Rommel’

Spanje is inmiddels het populairste land voor mensensmokkelaars en hun Afrikaanse klanten. Zaterdag kwam een andere groep met een rubberboot aan op het strand van Zahora, volgepakt met zonnebaders. Het is als een ritueel: toeristen zijn verbaasd, grijpen hun mobiele telefoons, de illegalen springen uit de boot en rennen alle kanten op volgens het motto: gelukt – we zijn binnen! Dezelfde scène had al plaatsgevonden de dag ervoor bij Tarifa op vrijdag (zoals jouwatch heeft gemeld).

Daar had de kustwacht tevergeefs geprobeerd om de boot tegen te houden, meldt Breitbart. Zuid-Spanje kampt al lange tijd met een probleem met Marokkaanse gedomineerde bendes die zich bezighouden met wapens, drugs en illegale sigarettenhandel. “We zijn in oorlog en we verliezen”, vertelde een ambtenaar het Spaanse dagblad El País.

De nieuwe Spaanse minderheidsregering onder de socialisten is niet onder de indruk van het “opengrenzenbeleid” á la Soros en Co. Alleen al de laatste dagen zijn duizenden illegale immigranten de Spaanse kust binnengekomen, waarvan niemand weet wie ze zijn. Een gevaarlijk spel, waarschuwen de Europese veiligheidsdiensten. Ze vrezen een ander strandbloedbad zoals in Tunesië in juli 2015, toen de islamitische moordenaar Seifeddine Rezgui (23) 38 volledig weerloze toeristen op het strand van Sousse afslachtte met een halfautomatisch geweer. Ook hij was in een rubberboot gekomen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/30/spanien-angst-strand/

1 REACTIE

 1. Ik kan werkelijk niet begrijpen dat dit maar door en door gaat.

  Dat een en ander te laat is om nog zonder geweld op te lossen is wat mij betreft al erg genoeg echter dat heel Nederland vol zit met oftewel onnozele ezels die van niets iets af weten en elke avond na het NON hoernaal gezapig Netflix gaan zitten/liggen kijken of een ander soort ezels die denken dat een politiek acteur zoals Trutje dit wel voor hun oplost is mijns inziens veel en veel erger.

  Ook constateer ik de laatste tijd steeds meer het FEIT dat de kennis over iets anders dan hetgeen de MSM de lucht in schiet als hersenloze en vooral gewetenloze landverraders, echt nul komma nul is.

  Daarbij maakt het niet uit of men het over Merkel of Putin heeft welke laatste werkelijk alleen maar als boeman wordt gezien, of over de EU of over economie, over de maan de zon en de sterren, werkelijk waar, de parate kennis van de meeste werkslaven is echt om te huilen!

  Daarbij nog een berg desinteresse………..tja, wat moet je hiermee nu veroveren of een halt toeroepen.

  De boeren hebben laten zien (hoewel ik twijfel aan de werkelijke opzet alsmede de infiltratie door “onze “democratische overheid” ” waarbij dat laatste tussen dubbele aanhalingstekens, maar dat terzijde) dat men een overheid in een hoek kan dringen en er zit meer in, en wel veel meer mits goed doordacht en consequent uitgevoerd en dat is mogelijk, zeer goed mogelijk hoewel wel op te merken is in deze dat elke dag dat deze ELLENDE langer duurt ook het op de knietjes dwingen van de overheid steeds moeilijker zal worden om het simpele feit dat deze zich steeds beter aan het BEWAPENEN is en op dit moment reeds het NEDERLANDSE LEGER inzet TEGEN de Nederlandse BEVOLKING welke ONBEWAPEND is.

  Mijn God mensen, wordt aub wakker en help mee ONS/MIJN land weer terug te veroveren want………nou ja, ik wil niet in herhaing vallen.

  DOE GODVERDOMME IETS…………………en al kun je helemaal niets meer ivm welk kutsmoesje ook, mensen attenderen op een site als DEZE…………………….hoop ik toch dat zal KUNNEN!!!

  Slaap zacht allen,

  Gladiator

  ps aan de redactie.

  Site ziet er gelikt uit en ik ben blij dat ik jullie weer terug mag zien!!
  Zal idd mijn ogen even de kost geven en evt attenderen op zaken welke evt beter zouden of nog aangevuld zouden kunnen worden.
  Grtz

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.