donderdag, februari 20, 2020

Een nieuwe studie toont aan dat de klimaatverandering niet afhankelijk is van de menselijke CO2-uitstoot

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Het lijkt erop dat de woorden “opwarming van de aarde” onlangs zijn vervangen door “klimaatverandering”, en degenen die niet geloven in, of twijfelen over het verband tussen “klimaatverandering” en “kooldioxide” worden “klimaatontkenners” genoemd, wat naar mijn mening een heel slecht gekozen woord is, omdat ik denk dat niemand ontkent dat er een klimaat is.

De tekst hieronder is afkomstig van de blog van Pål Bergström.

Volgens een nieuwe studie “No experimental evidence for the significant anthropogenic climate change” (PDF) van Jyrki Kauppinen en Pekka Malmi aan de Turku Universiteit in Finland, is het niet de menselijke koolstofvorming die de oorzaak is van de klimaatverandering.

“PCC represents the climate sensitivity more than one order of magnitude larger than our sensitivity 0.24°C.  Because the anthropogenic portion in the increased CO2 is less than 10 %, we have practically no anthropogenic climate change. The low clouds control mainly the global temperature.”

“PCC vertegenwoordigt de klimaatgevoeligheid in meer dan één orde van grootte groter dan onze gevoeligheid van 0,24°C. Omdat het antropogene aandeel in de verhoogde CO2-uitstoot minder dan 10% bedraagt, hebben we vrijwel geen antropogene klimaatverandering. De lage wolken beheersen voornamelijk de globale temperatuur.”

Dit is in lijn met wat de Deense natuurkundige Henrik Svensmark al lange tijd betoogd, dat de activiteit van de zon en de kosmische straling wolken creëren die het klimaat beheersen (Video Engelse taal).

Zijn theorie wordt nu ondersteund door concreet bewijs van wetenschappers van de Kobe-universiteit in Japan: “Winter monsoons became stronger during geomagnetic reversal“.

“The umbrella effect caused by galactic cosmic rays is important when thinking about current global warming as well as the warm period of the medieval era.”

“Het paraplu-effect veroorzaakt door galactische kosmische stralen is belangrijk bij het denken over de huidige opwarming van de aarde en de warme periode van de middeleeuwen.”

Ze hebben sedimenten uit de Gobiwoestijn bestudeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat bij de poolverschuiving van de aarde 780.000 jaar geleden de kosmische straling is toegenomen, waardoor lage wolken zijn ontstaan en de wintermoesson sterker is geworden.

De zon is momenteel op weg naar een zwakkere activiteit dan in 200 jaar. Verschillende onderzoekers denken dat dit een situatie zal betekenen die vergelijkbaar is met de kleine ijstijd met lagere temperaturen als gevolg. Sinds 2016 is de gemiddelde temperatuur gedaald (UAH en RSS).

Bovendien is het magnetisch veld van de aarde al lange tijd onstabiel en in verandering, wat erop kan wijzen dat we op weg zijn naar een poolverschuiving.

Het zonneminimum en mogelijk het magnetisch veld van de aarde waarvan alles elektromagnetisme is, heeft invloed op de straalstromen met grotere golven, wat de zware schommelingen in het weer van de laatste tijd kan verklaren. Het kan ook zware neerslag, droogte en meer bosbranden verklaren.

Het kan niet worden uitgesloten dat we desondanks toch minder ijs op aarde zullen zien. Veranderingen in de zon en het binnenste van de aarde kunnen leiden tot meer seismische activiteit. Het smelten van het ijs op Antarctica kan daar een teken van zijn.

Met nieuwe kennis over de zon, kosmische straling, magnetische velden, het binnenste van de aarde en de studie uit Finland, en dat geen van beweringen van IPCC wat zou gebeuren, in werkelijkheid gebeurd is, kunnen we de theorie van kooldioxide als oorzaak van de klimaatverandering redelijkerwijze op de plank leggen of zelfs in de prullenbak gooien.

Pål Bergström

Wij van Fenixx zijn van mening dat we uiteraard het gebruik van fossiele brandstoffen moeten verminderen. We moeten meer rekening houden met het milieu en in harmonie met de natuur leven. Het betekent niet dat we moeten beginnen met fietsen en het verbieden van vliegtuigen, en zeker niet dat we veel geld moeten investeren in iets dat een grote zwendel is.

Het wordt tijd dat politici en de media alle kritische stemmen laten horen in plaats van te doen alsof de wetenschappers het allemaal eens zijn.

Gerelateerd:

Spotty coverage: Climate models underestimate cooling effect of daily cloud cycle
Part of the Pacific Ocean is not warming as expected, buy why?
NASA: Solar Minimum is Coming
A ‘Mini Ice Age’ Is Coming in The Next 15 Years
Solar activity predicted to fall 60% in 2030s, to ‘mini ice age’ levels: Sun driven by double dynamo
Is a mini ICE AGE on the way? Scientists warn the sun will ‘go to sleep’ in 2030 and could cause temperatures to plummet
Earth’s Rotation Is Mysteriously Slowing Down: Experts Predict Uptick In 2018 Earthquakes
Earth’s Magnetic Field Is Weakening And We Don’t Know Why
Earth’s Magnetic Field Is Weakening 10 Times Faster Now
New Study Shows How Rapidly Earth’s Magnetic Field Is Changing
Adjust your compass now: the north pole is migrating to Russia
Earth’s Impending Magnetic Flip
Sun’s Magnetic Field May Impact Weather And Climate: Sun Cycle Can Predict Rainfall Fluctuations
Earth’s magnetic field is important for climate change at high altitudes
Are there connections between the Earth’s magnetic field and climate?
Quantification of the Diminishing Earth’s Magnetic Dipole Intensity and Geomagnetic Activity as the Causal Source for Global Warming within the Oceans and Atmosphere
NASA Sees Climate Cooling Trend Thanks to Low Sun Activity
Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays: Volcano as a bubble chamber
Cosmic-solar radiation as the cause of earthquakes and volcanic eruptions
Molten iron river discovered speeding beneath Russia and Canada
Earth’s Rotating Inner Core Shifts Its Speed
RT Deutsch Exklusiv zum Klimawandel: Prof. Dr. Kirstein “CO2 ist harmlos”
Decreased global rainfall during the past Ice Age

4 REACTIES

  1. Weer een bewijs en nu uit Finland dat wij HELEMAAL NIET de hoofd verantwoordelijke zijn voor die zgn. ” KLIMAATVERANDERING” Deze geleerde zegt dat het gewoon om GELD gaat en dat is zo en zal met alles zo blijven. ijs groeit weer aan wat we laatst al zagen toen ze met een ijsbreker niet door het ijs kwamen van 3 meter dik en ook met de kettingzagen op die boot lukte het niet. 20 jaar geleden werd er al gesproken over de klimaatverandering, alleen werd er niet bijgezegd dat het op de Noordpool minder werd maar op de Zuidpool juist steeds dikker weg !! Dit lieten ze voor zichzelf want anders zouden we deze discussie niet hebben, met GELD in de hoofdrol. Groeten.

  2. Geen woorden voor. De meeste mensen weten het al maar de overheden ruiken geld en dit uit de zakken van de belastingbetaler te trekken. Schoften zij. Het.

  3. De aarde heeft dit al meerdere malen meegemaakt, en toen reden er geen diesels of waren er geen fabrieken. De vulkanen, de bosbranden ,zijn gewoon steeds herhalende rampen, alle natuurrampen waren ooit net zoals nu en dat zal nog meer voorkomen, de natuur hersteld zichzelf. Net zoals een slang die verveld, oud weg en nieuw komt terug in alle schoonheid.

  4. Geen oorzaak staat op zichzelf. Het is juist dat we ons als mensheid bewust gaan worden van het feit dat alles Een is in de kosmos.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo'n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich...

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus...
video

Angela Merkel’s Snake Dance

Geen woorden voor.

George Soros had Obama opgedragen om de FBI op Trump te bespioneren 

VS-Inspecteur-generaal en Harvard University juridisch professor Alan Dershowitz heeft zondag verklaard dat hij bewijs heeft dat de voormalige Amerikaanse president Obama de FBI "persoonlijk...

Boy Scouts America failliet na plaatsing homoseksuele jongerenleiders

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders...

Nederlandse journalist heeft geheime inlichtingendocumenten vrijgegeven over de MH17-crash

Dit blijkt uit de documenten die de journalist en auteur van de documentairefilm over de crash, Max Van der Werff, publiceerde. In zijn analyse van...

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de...
video

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te...

Bernie Sanders lanceert nieuwe promotiefilm: “Trots om Joods te zijn”

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 probeerde Bernie Sanders zijn joodsheid te minimaliseren. Tegenwoordig benadrukt hij zijn joodsheid nu hij zich...

‘EU-migranten’ in Finland ontvoerde en martelde blanke man gedurende twee jaar

Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat 'EU-migranten'. Hij werd herhaaldelijk geslagen...

Lees ook

Gerelateerd