zondag, maart 29, 2020

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van moslimimmigranten uit het Midden-Oosten gewoonweg onhoudbaar is. De spoedeisende hulp kan niet omgaan met noodgevallen, wordt overweldigd door de enorme aantallen ernstige gezondheid noodgevallen, ze sturen alles naar de ziekenhuizen.

Auteur: Piranha

Veel moslims weigeren hier in Duitsland een behandeling door vrouwelijk personeel. De moslimmannen maken ziekelijke, grove opmerkingen en ouvertures naar de vrouwelijke stafmedewerkers, want voor hen is elke niet-moslimvrouw een hoer of een toekomstige slavin. Na een korte blootstelling aan deze wrede, sadistische, vrouwelijke haatende beats, weigeren wij, vrouwen, deze beesten te helpen, vooral de moslimmannen uit Afrika.

De relatie tussen vrouwelijk ziekenhuispersoneel en moslim-immigranten verslechtert van kwaad tot erger. Sindsdien de mishandeling en ongemelde verkrachtingen van Duitse vrouwen afgelopen weekend moeten migranten naar het ziekenhuis vergezeld worden door politieagenten met K-9 eenheden.

Zeer grote aantallen migranten hebben aids, syfilis, open tuberculose en veel exotische ziekten waarvan we in Europa niet weten hoe ze behandeld moeten worden.

Als ze een recept krijgen in de apotheek, worden ze gewelddadig als ze leren dat ze contant moeten betalen. In het Midden-Oosten werd hun verteld dat alles in Duitsland gratis zou zijn. Alles zou hun op een presenteerblaadje worden overhandigd.

Erachter komen dat ze voor bepaalde dingen MOETEN betalen, leidt tot luide, gewelddadige uitbarstingen, vooral als het gaat om medicijnen voor de kinderen. Veel van deze moslim-immigranten ontvoerden kinderen, zodat hun sociale uitkering hoger zou zijn als ze in Duitsland aankwamen.

Toen ze erachter kwamen dat ze de kindergeneesmiddelen zouden moeten betalen, gaven ze de list op en lieten ze de kinderen achter bij het apotheekpersoneel met de woorden: “Hier, genees ze zelf maar !”

Nu bewaakt de politie niet alleen de klinieken en ziekenhuizen, maar ook de grote apotheken.

Echt, we zeiden het openlijk: Waar zijn degenen die voor televisiecamera’s dit gajes hadden verwelkomd, met borden op treinstations? Ja, op dit moment is de grens gesloten, maar een miljoen van hen is hier al en we zullen ze zeker niet kwijt kunnen.

Tot nu toe bedroeg het aantal werklozen in Duitsland 2,2 miljoen. Nu zal het minstens 3,5 miljoen of meer zijn. De meeste van deze mensen zijn volledig werkloos. Een oneindig klein minimum van hen heeft een opleiding. Bovendien werken hun vrouwen meestal helemaal niet. Ik schat dat één op de tien zwanger is van veel kinderen op sleeptouw.

Honderdduizenden van hen hebben baby’s en kleine kinderen jonger dan zes jaar meegenomen, velen vermagerd en verwaarloosd. Als dit zo doorgaat en Duitsland zijn grenzen heropent, ga ik terug naar Tsjechië. Niemand kan mij hier in deze situatie houden, zelfs niet het dubbele van het salaris dan thuis. Ik ben naar Duitsland gegaan, niet naar Afrika of het Midden-Oosten.

Zelfs de professor die onze afdeling leidt vertelde ons hoe verdrietig het hem maakt om de schoonmaakster te zien, die voor 800 euro per maand elke dag jarenlang schoonmaakt. Ze moet het afval ophalen dat de moslimmannen overal weggooien. Ze moet de jonge moslimmannen in de gangen dienen, die daar met hun uitgestrekte hand staan en alles gratis opeisen, en als ze het niet krijgen, maken ze amok.

Ze weten dat Duitsland en haar burgers zeer beschaafd zijn. Tel daarbij op dat de wereld toekijkt, zodat deze wrede, luie, moslimjongeren weten of ze schreeuwen en dreigen met geweld, het Duitse volk zal zwijgen.

Ik vertel u dat niemand die niet met hen in contact is gekomen enig idee heeft wat voor soort dieren het zijn, vooral de beesten uit Afrika, en hoe de moslimmannen en -vrouwen zich superieur gedragen ten opzichte van ons christelijk personeel. Ze kijken naar ons neer, beledigen mondeling onze christelijke waarden en eisen vervolgens dat hun iedere wens onmiddellijk wordt ingewilligd.

Als Duitsers met hun genereuze aard dit niet aankunnen, dan zal de rest van Europa een totale chaos zijn.

Tot nu toe heeft het lokale ziekenhuispersoneel niet de ziektes opgelopen die ze hier brachten, maar met zoveel honderden patiënten per dag is dit slechts een kwestie van tijd.

In een ziekenhuis in de buurt van de Rijn vielen migranten het personeel aan met messen nadat ze een acht maanden oud kind op de rand van de dood hadden overhandigd, die ze gedurende drie maanden door de half van Europa hadden gesleept alvorens medische hulp in te roepen. Het kind stierf in twee dagen, ondanks dat het topzorg had gekregen in een van de beste kindercentra in Duitsland. De arts moest een operatie ondergaan en twee verpleegkundigen zijn op de ICU. Niemand is geweest, en niemand zal gestraft worden.

Het is de plaatselijke pers verboden er over te schrijven!

Bron:

http://www.dotinfo24.com/2018/07/18/a-female-doctor-working-in-germany-warns-the-world/

44 REACTIES

 1. Ze moeten gewoon weer terug waar ze vandaan komen. Ze proberen in alles hun zin te krijgen en proberen ons ook onder de knie te krijgen, desnoods met geweld. Ze proberen van Europa hun staat, moslimstaat te maken, waarin wij als slaven dienen of je je bekeert tot de islam.

 2. Ze zijn wel hondsbrutaal zeg…daar kan ik echt boos over worden; wat denken ze wel? Dat wij er alleen maar zijn om hun te dienen en dat ze ons mogen beledigen, kwetsen en vernederen? Ze krijgen alles gratis en dit is hun dank? Weg met dat vieze gore tuig, als ze niet het fatsoen kunnen opbrengen om ons met respect te behandelen dan moeten ze maar oprotten; eruit met dat vuilnis!

 3. Gezien verkiezingsuitslagen keer op keer, vindt een overgrote meerderheid der burgers, kiezers het ook in Duitsland (net als in Nederland), het prima allemaal.
  En daar ligt mijn inziens, tenminste, een van de grootste problemen.

 4. Na lezen van deze tekst beseffen we dat om vereden weer terug te krijgen, wij! de moslims uit moeten rooien zo te lezen zal het ook zo gaan gebeuren anders moeten we allemaal terug naar Tsjechië.

 5. Had ook niet anders verwacht, het zijn nog erger dan beesten , heb het van dichtbij meegemaakt.

 6. Het is toch te gek voor woorden dat dit geaccepteerd word en voor hoelang nog niet normaal en maar blerren we worden gediscrimineerd

 7. Het een feit wat hierboven uit de doeken gedaan wordt. Maar.., een dood gezwegen feit.
  De tijd zal leren hoe dit allemaal gaat verbeteren. Wij goed opgevoedde burgers kunnen weinig of niets doen om deze misstanden en wreedheden te veranderen.

 8. Stop omvolkingspolitiek van de blanke Europese cultuurvolkeren en blanke genocide soros de bilderbergers de Marrakesh pact partijen collaboreren dit bewust om het kalergi plan te verwezenlijken door middel van de georkresteerde massamigratie rasmixing doen om hun gedroomde multiculturele heilstaat te willen verwezenlijken en economisch uit te buiten daarom meer dan ooit bescherm en verdedig onze blanke Europese cultuurvolkeren vooralleer het te laat is en we vreemdeling worden in eigen land en verdwijnen als volk

 9. In die reclame waar je elke dag mee wordt dood gegooid hebben ze dan toch gelijk, dat 40% van de dieren in Afrika is uitgestorven en het andere percentage wat hier komt gaat in hun zelf gebouwde hutten in de Duitse bossen wonen, waar ze zelf aan hun eten moeten komen en zal dan gewoon daar ook uitsterven. Is dit makkelijk of niet. Natuur gaat zoals gewoonlijk zijn gang !!

 10. “Echt, we zeiden het openlijk: Waar zijn degenen die voor televisiecamera’s dit gajes hadden verwelkomd, met borden op treinstations?”

  Die zijn nu in hun tuin aan het werken.

 11. de politiek is hiervoor verantwoordelijk maar die willen niet luisteren naar het volk ook Europa dient nergens voor alleen voor overbetaalde jobs voor uitgerangeerde politici en wij gewone mensen zitten met de rotzooi opgescheept

 12. “Er mag niet over bericht worden”natuurlijk niet,anders wordt het spel dat opgezet werd door de ontvangstcommités aan diggelen geschreven…..

  Het binnenhalen moest zeker in de verf gezet worden ,de gevolgen van de invasie met goedkeuring moet doodgezwegen worden .
  Dan rijzen twee stellingen ,één ze wisten het niet dat ze beesten binnenhaalden en worden nu geconfronteerd met hun fouten dus mag dat niet gezegd noch geschreven worden…..
  Twéé ,ze wisten welke rommel ze binnenhaalden en hebben alles in het werk gesteld om deze informatie onder het tapijt te houden….

  Derde mogelijkheid is dat het een beetje van elk van de eerste twee is ,ook dat zou verklaren waarom jan met de pet gedwongen wordt zijn bek te houden…..

  Als iedereen zijn bek houd zoals opgedragen dan geven we onze kinderen en kleinkinderen geen enkele kans meer in de nabije toekomst,
  wees dan ook niet verbaasd als die ooit gaan vragen waarom er niets aan gedaan is geweest terwijl wij het wisten…….

 13. Is maar een oplossing voor: keihard optreden en alles terugsturen naar land van herkomst en opvangen in de regio. Dat de leiders van de landen waar dit aso volk vandaan komt het maar regelt!

 14. Wat ons te doen staat? Stemmen op partijen die deze misstanden effektiever bestrijden, zoals pvv of fvd. Een strenger beleid jegens kriminele immigranten, bijvoorbeeld werkkampen ( met fatsoenlijk eten, slaaptijden, drugs- en alkohol-vrij) om te herstellen wat ze kapotgemaakt hebben.Geen eindeloos begrip tonen, dus de linkse kerk wegstemmen

 15. De Linkse zooi, weg stemmen, en grenzen sluiten voor alle gevaarlijk moslim tuig. Alle criminele moslim apen terug sturen. Ze zijn geen verrijking voor Europa. Europa wil dat tuig niet, dus eerste vliegtuig , of boot terug naar hun eigen broeinest.

 16. Zolang er alleen geschreven word is er geen vuiltje in de lucht, al tientallen jaren zijn de regeringen( eens welke in Europa ) zo bezig dat de mens niks meer mag en niks meer kan, de Europeaan word mak gemaakt, en daar werken we allemaal aan mee, alles pikken, en alles slikken, want de regering zegt je moet je zal en het gaat worden, en de burger gehoorzaamd alles, anders ben je racist of neo nazi of wat dan ook maar!!
  Geen wapens want dat mag niet, iedere BELG had vroeger en dat is vroeger van 12 jaar geleden een wapen in huis!nu hebben alleen criminele wapens, de ” normale burger ” mag dat niet want ja een wapen is toch maar gevaarlijk!!!( het wapen is niet gevaarlijk, de persoon die er mee om gaat kan gevaarlijk zijn )
  Maar wat is gevaarlijk??? Zelf behoud???
  Europa gaat ten onder, en iedereen werkt er aan mee!!!!!!!!!

 17. En deze ellende is nog maar pas het begin. Werkt exponentieel door in de tijd. Wij moeten ons realiseren dat wanneer je Afrikanen een beter leven wilt geven, dan moet je dat leven in Afrika bieden en niet in Europa of Azië. Dat is beter voor ons, maar zeker ook voor de vluchtelingen.
  Hoe?? Daar moeten regeringen eens goed over nadenken.

 18. Zo lang we niet leren om te stemmen zoals het hoort om dit volk terug te sturen en de grootste schrewers helemaal niet meer gaan stemmen is dit onze eigen schuld dikke bult.

 19. Iedereen heeft er het hare/zijne over te zeggen met veel steekhoudende argumenten maar niemand doet er iets aan. Waar is het Verzet gebleven??

 20. Wij hebben gelukkig nog politici die zich uitspreken tegen de islam, Wilders en Baudet.
  Ook hebben wij nog media zoals De Telegraaf en Geen Stijl dat ruimschoots melding maken van uitwassen en misstanden door de islam gesteund door de linkse kerk.

 21. Dus, mensen, allemaal op Wilders stemmen…als u niet gaat stemmen, speelt u de linksen in de kaart; want ja, die gaan natuurlijk wèl stemmen…

 22. maak jullie geen zorgen Duitsland heeft nog ooit 6 miljoen niet Duitsers gehad je weet toch wat daar mee gebeurt is op zekere dag ontploft de bom en niet alleen in Duitsland

 23. Frau Merkel bedankt met je “wir shaffen das” en houdt ze lekker in Duitsland totdat je ze terug naar Afrika stuurt.

 24. Oost Europa lijkt de plek geworden die zichzelf het beste ” beschermt ” tegen dit soort toestanden. Respect voor gezag en overheids personeel lijkt in het westen ver te zoeken. Ik had het hier toevallig nog over de collega’s gisteren. Ik spendeer veel tijd in Azië, in China en Vietnam , hier schreeuwen tegen politie etc is uit den boze, zeker als buitenlander zijnde. Maar in Europa is het een kwestie van tijd geworden . ” Zij ” krijgen 3,4,5 kinderen, ” wij ” 1 of 2 . Over 10,20 of 30 jaar zullen de verhoudingen heel anders liggen. Nu voor het eerst wordt de oproep voor het gebed in Amsterdam door speakers uitgeroepen, vele andere plekken zullen snel volgen . Ik zie deze trend niet snel omkeren. Verhuizen naar oost Europa kan altijd nog. Of volg het bekende spreekwoord ” if you can not beat them : join them” .

 25. ja er komt een grote burgeroorlog aan op deze manier. Verraad door linkse politici zal hard afgestrafd worden denk ik in 2030 al of veel eerder. Je kan een heel volk en ras niet zomaar uitroeien ok, vooral niet in Germaans Europa.

 26. Eindelijk rens iemand die de lelijke waarheid op papier zet en niet alles onder t kleed veegt omdat de mede mens de ellende niet wil zien van dat volk…

 27. Terug waar ze vandaan komen ze hebben hier niets te zoeken.Het zijn gewoon een stelletje smerige barbaren uitbuiters van de maatschappij.vreselijk volk en ze denken dat ze GOD zijn.ze stellen niets voor stelletje losers.

 28. We kunnen over alle ellende op de wereld wél praten, ruziemaken én schelden , maar boze plannen die misschien al 50 jaar geleden of langer gesmeed zijn door een bepaalde groep ” mensen ” , zijn niet op déze manier terug te draaien. Er zal een machtige, krachtige, rechtschapen leider moeten opstaan, die de bedoeling van dit hele gebeuren doorziet, niet hebzuchtig, corrupt en vooral niet bang is om open deuren in te trappen. Maar ik denk dat we dan op een Godswonder moeten hopen. Want , ik dénk dat het 1minuut voor 12 uur is. Gezien, de ziektes die uitbreken en zich verspreiden en herhalen, rampen die verwoestend zijn en een derde werelddeel dat in puin ligt en niet hersteld zal worden, enz, enz. En dat een groot deel van de vluchtelingen geen respect hebben voor de handen die hen voeden en onderdak verlenen, zij zijn het niet waard om geholpen te worden, want zij zijn alléén maar destructief bezig en verpesten het voor de goedwillenden. En voor zichzelf op den duur. Hoe kun je zo dom zijn?

 29. Deze cultuur is het verst verwijderd van de onze, wie kent niet het verhaal van drie Afrikanen die voodoo of magie bedreven en elkaar vermoorden en de laatste hing zich zelf op. Omdat ze het hier niet redden en dat hebben ze aan zichzelf te danken. Dus negeer deze lui als je ze ziet of tegenkomt. O racisme mag niet maar wat zei doen ook niet.

 30. Wat een smerige racistische, nationalistische en gewoon weg gore fascistische taal spuien jullie allemaal hier zeg. Uitspraken als erger dan beesten etc… walgelijk echt. Deze site zou direct offline moeten en zou in Nederland niet kunnen en mogen bestaan. Waar ik dan weer verdomd trots op ben. Jullie moeten jullie allemaal schamen stelletje omhooggetilde white trash vlaams tuig zijn jullie.
  Bah.

 31. Sukkel(s) met een toetsenbord. Dus wanneer je een site als dit niet ziet, is de wereld een stukje beter? En is het fijner trots te zijn?

 32. @de baetselier De jongste verkiezingen bewezen het tegendeel, massaal op Vlaams Belng gestemd maar wat blijkt in onze zogenaamde democratie; ze zetten de winnende partij buiten spel !! tegen de wil van bijna 1 miljoen kiezers. Dan durven onze politiekers naar sommige leiders uit het buitenland met de vinger te wijzen en hen als dictators te stigmatiseren, wij weten ondertussen in België al beter. Onze minister-dynastieën volgen elkaar op, alles blijft in de(hun) familie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Poetin’s oplossing voor Covid-19: betaald verlof voor iedereen

De Russische president Vladimir Poetin biedt alle burgers nu een betaalde vakantie van een week aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te...

Italië vreest maffia-geleide revolte en voedseltekorten

Italië vreest voor een door de maffia geleide opstand in Zuid-Italië als de Corona-besmetting daar net zo wijdverspreid raakt. Volgens SVT's Italië-correspondente Jennifer Wegerup...

Nieuwe massale sterfgevallen in Italië: 889 doden vandaag

Het ziet er nog steeds duister uit voor Italië. Ondanks de nationale quarantaine sinds 9 maart is het sterftecijfer vandaag gestegen. Nu zijn er...

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

De Franse National Rally (RN) leidster Marine Le Pen betoogt dat de Europese Unie het eerste sterfgeval was van het Coronavirus, vanwege het gebrek...

AfD onthult schandaal: Corona-geïnfecteerde asielzoekers mogen vrij rondlopen

Hoewel er voor grote delen van de bevolking restrictieve maatregelen gelden om de Coronavirus-pandemie in te dammen, variërend van uitgaansverboden en contactverboden tot bedrijfssluitingen,...

Complete waanzin: inreisverbod geldt niet voor Corona-besmette asielzoekers

Het vernietigingsbeleid van het Merkel-regime floreert voortdurend. Zoals inmiddels bekend is, gelden de opgelegde inreisverboden niet voor zogenaamde asielzoekers. Met Corona besmette personen hoeven...

Deze groepen sterven aan het Coronavirus – nieuwe cijfers van 6.801 gevallen in Italië.

Het onderzoeksinstituut van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft nu nieuwe cijfers gepresenteerd, veel uitgebreider dan voorheen, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van...

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

De Coronavirus-crisis, die meer dan 22.000 mensen heeft gedood en de wereldeconomie nagenoeg heeft vernietigd, heeft ertoe geleid dat regeringsleiders, journalisten en gezondheidsfunctionarissen hun...

Om niet geïnfecteerd te raken: Asielzoekers moeten in hotels gaan wonen

De Vluchtelingenraad in de Duitse deelstaat Nedersaksen trekt aandacht met een eis: Asielzoekers moeten uit hun accommodatie worden gehaald en in plaats daarvan in...

Lees ook

Gerelateerd