Ik wil hier iets mee doen en wil weten waarom dit zo gruwelijk gebeurt, waar dit is gebeurd en waarom de vrouw zo wordt gestraft. Verder zou ik graag willen weten wat er wordt geroepen door de stem die deze gruwelijkheden begeleid. Graag zou ik hier een artikel over schrijven om deze gruwelijkheden onder de aandacht te brengen. Iets schrijven zonder te weten wat er exact aan de hand is lijkt me niet de bedoeling vandaar dat ik een beroep op de lezers van Fenixx wil doen bij deze om te helpen.

Video kon ik niet op You Tube plaatsen, iets met ongepaste beelden en dergelijke ongein. Voor een twitter bericht was het filmpje te lang en dit was ook de reden dat het mij eerst niet lukte om hem hier te plaatsen. Dus via een (uiteraard gratis) programma maar in twee delen geplaatst. Ach kost wat tijd maar ben ik ook weer bezig. Mijn advies in deze is het dan ook dat het waarschijnlijk niet handig is om deze op Facebook te zetten.

PAS OP : Deze beelden zijn echt gruwelijk en zeer zeker niet geschikt voor kinderen

Het lijkt wel op de middeleeuwen toen heksen met een steen om de nek werden verdronken of op de brandstapel belandde. Stierven ze was het onterecht en had men zich vergist. Overleefde ze het dan was ze echt een heks en moest ze alsnog gedood worden.

Wanneer iemand meer over dit filmpje weet neem dan even contact met ons op en wanneer je kunt vertellen wat er wordt geroepen en waarom dit gebeurd dan is deze info ook zeer welkom.

UPDATE 23 december 2017 10.00 uur

Zo het bericht is hieronder al meerdere malen becommentarieerd en de waarheid is boven tafel. Nee het waren geen moslims en volgens mij is er in dit artikel ook niet geschreven dat dit wel zo was en was ik enkel opzoek naar de waarheid.

Hoe kunnen mensen ook denken dat dit door moslims zou zijn gedaan? Het zijn toch volgers van het geloof van de vrede, hoor ik regelmatig langskomen in elk geval.

Voor de mensen die het originele filmpje nog willen bekijken, er is zelfs nog een tweede filmpje dat wat langer is en nog verder gaat overigens, plaats ik hieronder even de links naar de artikelen die ik middels mail meerdere malen heb ontvangen om er verder ook niet meer op terug te komen

Bestgore.com