donderdag, februari 20, 2020

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Populair

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad...

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015,...

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd....

3 vrouwen, 13 kinderen: 3.800 euro en 3 appartementen op kosten van de belastingbetaler

Polygamie in Duitsland is onder bedreiging van gevangenisstraf bij wet verboden voor "degenen die hier al lang wonen"  -...

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had gespecialiseerd op oudere vrouwen, was een ‘uitmuntende’ migrant afkomstig uit Irak. De man kwam tien jaar geleden naar Zweden, had een baan en een appartement. “Hij is een heel aardig persoon”, zegt zijn vader over hem.

Vroeg in de ochtend op 31 augustus 2017 werd de 97-jarige Elsa wakker door een aantal mannen in haar slaapkamer op de Marieholmsvägen in Malmö. Elsa, die alleen in het huis woont, dacht eerst dat het de huisdienst was die op bezoek kwam om haar gewonde vinger te verzorgen. En deels had ze gelijk – de toen 28-jarige Haiderat Salim had voorheen als thuiszorg-assistent gewerkt in de omgeving van Elsa. Deze keer kwam hij echter in gezelschap van drie asielzoekers, Noord-Afrikanen, om haar te beroven.

“Als je schreeuwt steek ik je neer!”

Een van de daders bedreigde haar met een schroevendraaier die hij tegen Elsa’s keel hield en zei: “Als je schreeuwt steek ik je neer!”, schrijft het vonnis. De bende zocht geld. Ze gooiden Elsa op de grond om in haar matras te zoeken.

Er was echter geen geld. Misschien was dat de reden waarom ze werd mishandeld door de teleurgestelde daders.

– Ik heb artrose in mijn wervelkolom, dus het deed vreselijk pijn, vertelde Elsa later aan de politie. Foto’s uit het onderzoeksrapport tonen grote blauwe plekken op Elsa’s lichaam.

De bende werkte kalm en methodisch gedurende de tijd dat ze in het huis van de vrouw waren. Ze controleerden alle kasten, droegen haar oude tv uit huis en stalen trouwringen – een herinnering die ze nog had van haar overleden echtgenoot. Vroeg in de ochtend verlieten ze het huis. Het duurde een uur voordat een voorbijganger het hulpgeschreeuw van Elsa hoorde en de politie alarmeerde. Dit is hoe haar huis na het bezoek eruit zag:

Recherche hield de bende in de gaten

De misdaad was zelfs voor het door misdaad geteisterde Malmö opmerkelijk, daarom zette de politie grootschalig middelen in om de daders te vinden. Een speciale hond die is getraind om DNA-sporen te zoeken, zocht door de tuin van Elsa. Er waren verschillende DNA-sporen, omdat de daders in huis hadden gerookt en hun peuken  ter plekke achter hadden gelaten, maar geen van hen paste bij de Zweedse criminelen in de politiedatabank. Met andere woorden, er waren zwakke vooruitzichten om de misdaad op te lossen.

Volgens het politierapport werd de auto van Haiderat Salim bewaakt door een team van de politierecherche die twee dagen na de overval de volgende aanschouwing deed:

“TTC783 rijdt de Lektorsstraat in en parkeert op de hoogte van nummer 6. Twee mannen, minstens drie vrouwen en minstens twee kinderen staan om de auto. Sommigen wroeten tussen dingen in de auto.”

Later zal blijken dat de auto werd gebruikt bij de overval en voor het vervoer van gestolen goederen.

“Er zitten vier Arabieren in de auto”

Vroeg in de ochtend van 4 september krijgt de politie een waarschuwing dat verschillende mannen een raam van een huis op de Regementstraat hebben gebroken – waar een andere oudere vrouw woont. De mannen werden weggejaagd door een opmerkzame buurman die de politie belde.

De bende werd gearresteerd dankzij een politieagent die het gebeuren als volgt meldde:

“Ik zie dat een auto vlak voor ons de straat oversteekt  Ik bemerk dat er vier Arabieren in de auto zitten en vind het vreemd dat ze midden in de nacht rondrijden in dit gebied. We rijden achter ze en stoppen hen op de parkeerplaats bij het Rönneholmspark.”

De politieagent spreekt met de bestuurder die “aanzienlijk nerveus” is. De patrouille fouilleert de bende en vindt het medicijn Tramadol en hasj. Een korte tijd later wordt Elsa’s ICA-kaart (supermarktketen in Zweden) in de auto gevonden die het mogelijk maakt om de bende te koppelen aan de eerdere overval.

“In de auto werden ook diverse werktuigen gevonden die doorgaans worden gebruikt voor misdaden van deze aard, samen met goederen die normaal gesproken niet aanwezig zouden moeten zijn in een auto met jonge buitenlandse mannen”, schreef de politieman in zijn verslag.

Het bleek dat de drie andere mannen die betrokken zijn bij de overval de volgende personen zijn: Mohammad Al Agawi (20), Alladin Al Arabi (18) en Mansour Alzafiri met onduidelijke leeftijd. Alle drie waren ze asielzoekers in Zweden met een achtergrond in Marokko of andere landen in Noord-Afrika. El Arabi en Alzafiri hebben in hun geval al uitwijzingsbesluiten van de Migratiecommissie ontvangen en waren dus illegaal in Zweden.

“Haiderat is erg aardig en helpt anderen”

Het brein van de bende was de 28-jarige Haiderat Salim – een Zweeds staatsburger van oorsprong uit Irak en de enige die vloeiend Zweeds sprak. Het debat over immigrantencriminaliteit geeft vaak aan dat dit te wijten is aan sociaal-economische factoren, waaronder de zogenaamde uitsluiting. Echter, wanneer men naar Haiderat Salim kijkt, lijkt hij niet in enige buitensluiting aanwezig te zijn geweest. Hij woonde met zijn vrouw in een appartement in een goede buurt in Malmö – ver weg van de beruchte migrantenwijk Rosengård. Hij had een baan als thuiszorg-assistent en zodanig ontdekte hij waar de oudste en meest hulpeloze vrouwen woonden.

Wanneer Samhällsnytt de vader van Haiderat Salim belt, blijkt dat zijn Zweeds niet goed genoeg is om vragen te begrijpen en te beantwoorden – ondanks de 17 jaar die hij in Zweden heeft doorgebracht. Even later belt hij terug met een vriend die uit het Arabisch vertaalt.

De vader bevestigt dat hij in Zweden asiel heeft gekregen en dat de rest van het gezin hem is nagekomen.

Wat heeft u voor commentaar op het vonnis tegen Haiderat?

– Haiderat is erg aardig en helpt altijd anderen. Mocht je hem op straat in Malmö stoppen en een adres vragen, dan zou hij ervoor zorgen dat je het meteen vindt! Hij heeft nooit zulke dingen gedaan.

Dom Zweeds meisje viert feest met “vluchtelingkinderen” – wordt in haar gezicht gestoken omdat ze seks weigert

Bedoelt u dat het vonnis verkeerd is?

– Ik weet het niet. Ik zeg alleen dat hij als persoon erg aardig is en ik me niet kan voorstellen dat hij de dingen heeft gedaan waar hij van beschuldigd wordt.

In december 2017 veroordeelde Malmö’s rechtbank Salim tot 5 jaar en 6 maanden gevangenisstraf. De rest van de bende werd op basis van hun leeftijd veroordeeld tot kortere gevangenisstraffen. Mansour Alzafiri werd veroordeeld tot 1 jaar en 10 maanden gesloten jeugdzorg, omdat de rechtbank besloot te geloven dat hij jonger dan 18 was ten tijde van het misdrijf. Dit ondanks het feit dat Alzafiri tijdens het asielproces tegenstrijdige informatie over zijn leeftijd heeft gegeven.

Het onderzoekrapport en het vonnis kunnen worden gedownload via de volgende links: Malmö TR B7608-17 Aktbil 105 en Malmö TR B 7608-17 Dom 2017-12-07.

Bron:
https://samnytt.se/har-ar-invandrarganget-som-misshandlade-och-ranade-97-ariga-elsa/

29 REACTIES

 1. Omg !!! Is toch niet te geloven ,dat is er meer dan over !!! Rechters zijn niet meer van deze wereld laat ze maar eens tussen dat krapuul leven of realistieser ,hun dochter laten verkrachten door een bende losgeslagen vreemden ,die zich amper wassen !!! Nee absurt !!! Gvg Jps

 2. Hartelijk dank wereldvreemde EU leiders in jullie ivoren toren. Hartelijk dank om ons aan dergelijke mensen over te leveren. Jullie worden méér dan rijkelijk betaald door…. óns en jullie verdienen eigenlijk ……. (Ik zwijg nu). 😤😤😤

 3. 17 jaar in Zweden wonen, en een tolk nodig hebben om vragen te beantwoorden. Bewezen daden van zn “brave jongen” vergoeilijken, of in twijfel trekken ipv te veroordelen. Inburgering noemt men dat dan… Gans de familie terug afzetten in land van herkomst. Alleen zo, zet je stappen vooruit als maatschappij !

 4. Mevrouw > wir schaffen das < , meneer Rutte , dank U wel ……………….zulke hufters alleen met vliegende tank C-130 , b.v. 7000 meter naar de hemel en gaan we springen jongens………no jaa , van zelf sprekend zonder parachute , hoe anders en finish met die genetische afval

 5. Fenixx is een website met berichten tegen ongeveer alles wat ‘anders’ is en/of zich ‘anders’ gedraagt: vrouwen, buitenlanders, moslims, donker of licht-getinte mensen, links, etc. Gek genoeg noemt de site zich patriottisch. Fenixx heeft kennelijk een vaderland voor ogen dat geregeerd wordt door blanke mannen waarin haatzaaierij en leugens hoogtij vieren.

  Aldus fenixx/hoax/nepnieuws/haatzaaier. Controleer de bron eerst voordat je je iets laat wijsmaken.

 6. Send them back to where they came from. Disgusting beating up a old lady most of them tow rags had no respect for women they think we are all whores. They belong in the dark ages . At the same time hands out for everything that going.

 7. @ Zie, op 11 dec. om 20.02 uur.
  Zit u wel op de goede site , @ Zie ? Uw reactie is te dwaas om op te reageren.
  Nederland moet geregeerd worden door échte Nederlanders en niet door minkukels met 2 (twee !!!!!) paspoorten.

 8. H.J.A. je bedoelt toch zeker in stukken in een kist, zodat ze terugreis naar hun land nog net liggend kunnen meemaken door een klein slangetje waardoor ze kunnen ademen. Kijk zo hoort dat, want alleen met terug sturen bereik je niets want ze zijn zo weer terug als CRIMINELE ILLEGAAL. Kijk maar in Nederland !! Groeten.

 9. Dit soort criminelen vindt je in alle bevolkingsgroepen, culturen en rassen.
  Als je maar vaak genoeg asielzoekers in beeld breng, vergeet je vanzelf dat ook autochtonen dezelfde daden verrichtten, waarmee ik de daden van deze “varkens” zéker niet wil goedpraten! ik vind wel dat de straffen op dit soort misdaden op weerloze mensen véél zwaarder bestraft moeten worden, waarbij, indien het daders met een migratie achtergrond betreft, deze per direct het paspoort afgenomen dient te worden en uitgezet dienen te worden naar het land van oorsprong en naar de dáár geldende wetten berecht en bestraft dienen te worden.

 10. @Cock december 13, 2019 at 11:00

  “Als je maar vaak genoeg asielzoekers in beeld breng, vergeet je vanzelf dat ook autochtonen dezelfde daden verrichtten”

  Euhhh..nee.

  Ik ben in de media nog geen berichtgeving tegengekomen waarin blanke autochtone mannen een allochtone oude vrouw mishandelen en beroven.

  Maar wellicht kan jij ons met een link naar een nieuwsartikel sturen dat je bewering staaft.

 11. Bendevorming onder die inteelt-apen blijkt toegestaan…

  Begin daar al eens mee, dan zal je zien wat voor een broekschijters het eigenlijk zijn.
  We moeten nu handelen, want we weten dat deze lafaards alleen maar achter gemakkelijke -oude- prooien aangaan.
  We hebben nog tijd, maar voordat wij die leeftijd bereiken, moeten de inteelt-apen weg.

  Maar we zijn ermee bezig.
  Wij zijn geen zwak volk, maar een geciviliseerd volk, welke geweld al lang geled2n hebben afgezworen.
  Duizenden jaren van evolutie hebben ons tot de constatatie (of verlichting) gebracht dat vechten, ons gehele voortbestaan bedreigd.
  Zoals moeten, maar die weten dat instinctief doordat zij geen zelfbewustzijn dragen wat gemakkelijk misbruikt kan worden.
  Als geciviliseerd volk, hebben wij het recht om de vruchten daarvan te dragen, en dat zijn wapens om ons te verdedigen.

  Zoals we weten echter, zijn we ontwapend.
  Een misdaad tegen de geciviliseerde mensheid.

 12. Zoals ‘mieren.’
  Dat lastige autocorrect ook…

  @Rommel, van mij krijg je een like, maar het is een heel gedoe om een bericht te liken.
  Je moet dan opnieuw inloggen waarna er een cirkeltje komt met: ‘even geduld.’
  Je kan zo vijftien minuten blijven zitten, starend naar een blank scherm met een rond laad-cirkeltje dat maar niet wil laden.
  Dus,
  bij deze…

 13. @Chip december 15, 2019 at 16:05

  Ik wil sowieso van dat like-gebeuren af. Vind het typisch iets voor verwende Facebook-millenniums en absoluut niet op deze site thuishoren. Binnenkort eens in het layout-theme duiken om te speuren waar ik het kan afstellen.

 14. Je hebt een punt, om like’s vissen is een beetje triestig.
  Echter gebruik ik de like’s om te tonen dat ik akkoord ben met een bepaalde mening, of het mooi verwoord vindt.

  Maar het is inderdaad overbodig.

 15. Je hebt een punt, dat like-systeem is een beetje zielig, als je erachter loopt te vissen.
  Ik wil vaak een reactie liken wanneer ik het mooi verwoord vind, of om aan te tonen dat we op dezelfde lijn zitten, maar ik heb er ook al over nagedacht.

  Het s een ietwat polariserend systeem, of dat zou het kunnen zijn.
  Tot later @Rommel.

 16. Waarom ga ik eigenlijk nog gaan werken, die mannen lachen in ons gezicht. 5 maand gevangenis straf dus met andere woorden die mannen hebben geen dag in de gevangenis gezeten diezelfde dag nog enkelband, boete voorwaarden uitzetting MY GOD dit is onwaarschijnlijk he. Kijk het doet me niks ze persoonlijk maar ik denk aan mijn 2 kinderen die later in zo een maatschappij zal moeten overleven. Ze hebben al het grote nadeel dat ze blank zijn en christenen nu zullen ze nog moeten hunzelf recht houden in een maatschappij waar criminaliteit beloond word.

 17. Allot of people react “send them back” il say to you good sir they wont accept them back, all the scum the crimals come to here because they know they can do that here unpunished! You have no idea what sentence they would recieve for the same crime in there country. There will come a time people will wish national socialism wasnt death! Our fate was determinet between 1933-1945 and we lost… the future of my children is lost it hurts….

 18. ja dus eerst Rutte naar de hel sturen,loopt met zijn staart tussen zijn benen achter de EU aaan,slappe lul met een grote bek

 19. Wel mensen dat gaat je nog meer meemaken. Laat dat volk maar binnen in Nederland en België en ze zullen uw dochter ook wel nemen hoor. Wat ze niet in hun land kunnen doen, komen ze hier wel doen. Europa wil hier aktie, maar spijtig kennen ze de reactie niet van dat soort mensen, allee mensen???? Met dank aan al de regeringen gaan wij dat allemaal meemaken toch plezant zo leven in angst. Wanneer gaat het eigen volk eens wakker worden.

 20. Ex-moslim: “Word wakker Europeanen! Islam wil je vernietigen! ”

  Siegfried Kohlhammer: Noodzakelijke correcties aan de mythe van de vreedzame islam

  Islam: langste kolonialisme en de langste slavenhouders van de wereldgeschiedenis

  Amerikaanse filosoof: “Het probleem met het islamitische fundamentalisme zijn de fundamenten van de islam.”

  Libanese christen: “Moslims haten ons omdat we” ongelovigen “zijn. Er is geen andere reden ”

  Václav Klaus: “De EU wil nationale staten ontbinden en daarna haar eigen dictatuur opbouwen”

  Hamed Abdel-Samad: “Duitse islamitische geleerden liegen als ze beweren dat de islam en de islam anders zijn!”

  De erfenis van Peter Scholl-Latour: “De jihadisten staan al voor onze deur!”

  ZdJ-baas Graumann: “Het is de slechtste tijd sinds het Nazi-tijdperk”

  Martin Rhonheimer: Weer een spraakmakende intellectueel die zich realiseert dat de islam “eo ipso” slecht is

  US TV-kanaal: “De gematigde moslim van gisteren is de terrorist van vandaag”

  Ayaan Hirsi Ali over de mythe van de gematigde moslim

  Fest: “Islam bedreigt alles waar we voor staan”

  Ayan Hirsi Ali: Islam wil in alle opzichten wereldheerschappij

  Van Voltaire tot Ghandi: alle duidelijk denkende historische figuren veroordeelden de islam als een religie van het kwaad

  Staatsrechtler Prof. Schachtschneider: “Duitsland geen democratie meer”

  Hilaire Belloc (1870-1953) over 1400 jaar Islamitisch imperialisme

  Aan de “er is geen islamisering” leugen: wanneer politici nog steeds de waarheid vertellen

  Tunesische islamoloog: “Verbinding tussen islam en geweld is een feit”. Daarom kan de islam nooit bij Duitsland horen

  De ZEIT bevestigt ons islamcritici: “Grote verbondenheid tussen de radicale en de normale islam”

  Amerikaanse schrijver Greenfield over de mythe van de ‘gematigde’ islam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Rommel struint in dit leven al weer zo'n beetje een halve eeuw mee op deze planeet en kan zich...

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus...
video

Angela Merkel’s Snake Dance

Geen woorden voor.

George Soros had Obama opgedragen om de FBI op Trump te bespioneren 

VS-Inspecteur-generaal en Harvard University juridisch professor Alan Dershowitz heeft zondag verklaard dat hij bewijs heeft dat de voormalige Amerikaanse president Obama de FBI "persoonlijk...

Boy Scouts America failliet na plaatsing homoseksuele jongerenleiders

Na decennia van druk van links hebben de padvinders in de Verenigde Staten een paar jaar geleden openlijk homoseksuele mannen als kinder- en jeugdleiders...

Nederlandse journalist heeft geheime inlichtingendocumenten vrijgegeven over de MH17-crash

Dit blijkt uit de documenten die de journalist en auteur van de documentairefilm over de crash, Max Van der Werff, publiceerde. In zijn analyse van...

Gedaan met de pret: Strikte voorwaarden voor Groot-Brittannië immigranten

In Groot-Brittannië wordt nu na de Brexit aan een nieuwe immigratiewet gesleuteld. De eerste voorstellen liggen inmiddels op tafel en zijn veelbelovend: in de...
video

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Het nieuwsportaal Samhällsnytt heeft een video gedeeld die laat zien hoe een bende moslims een eenzaam meisje mishandelen door haar op het hoofd te...

Bernie Sanders lanceert nieuwe promotiefilm: “Trots om Joods te zijn”

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 probeerde Bernie Sanders zijn joodsheid te minimaliseren. Tegenwoordig benadrukt hij zijn joodsheid nu hij zich...

‘EU-migranten’ in Finland ontvoerde en martelde blanke man gedurende twee jaar

Een Finse man werd ontvoerd en twee jaar lang in Kemi gevangen gehouden door een zigeunerfamilie, oftewel in politiek correcte prietpraat 'EU-migranten'. Hij werd herhaaldelijk geslagen...

Lees ook

Gerelateerd