En dat moeten we toch voornamelijk onze media aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door ISIS. Bij onze bondgenoot Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.

Dat is wat de dwingende monocultuur islam altijd en overal doet. Bekeer je of sterf. Maar van onze media mogen we niet weten dat islam een holocaust aan het plegen is van de Filipijnen tot in Nigeria, en dat maakt onze media medeplichtig. Om over hen die de macht gegrepen hebben in dit land nog maar te zwijgen.

Kwart Nederlanders weet van christenvervolging Midden-Oosten

Ruim een kwart van de Nederlanders weet dat er in Syrië en Irak sprake is van heftige christenvervolging. Van de kerkelijk betrokken christenen in Nederland ligt dat percentage twee keer zo hoog.

Dat blijkt uit een peiling die is uitgevoerd door de Protestantse Kerk in Nederland in het kader van de campagne ”Hoop voor de kerk in Syrië en Irak”. Aan de peiling deze 2370 mensen mee. Het onderzoek vond in de maanden februari en maart plaats. Dinsdag publiceerde de Raad van Kerken de resultaten.

RefDag >>

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.