dinsdag, maart 31, 2020

Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Een rondje media na #Keulen

Eerst maar eens een rondje langs de kranten. Ze hebben het gepresteerd dit nieuws vier dagen onder de pet te houden, maar toen barstte de mohammedaanse pestbuil toch open en konden ze het niet langer onder het vloerkleed verstoppen. Het donderde zo hard in Keulen dat ze schoorvoetend wel toe móesten geven dat er ‘iets’ gebeurd was. De één noemt het incidenten, ja nog steeds, de ander plaatst aanrandingen tussen aanhalingstekens en weer een ander heeft het over ‘lastigvallen’, en dat zet ik dan weer tussen aanhalingstekens.

Auteur: Piranha

Op twitter zie ik nog hele volksstammen woedend worden als er wordt gesproken over ‘vluchtelingen’, Noord-Afrikanen of mannen met een Arabisch uiterlijk. Zelfs na verklaringen van de slachtoffers en de politie en dat de 8 die aangehouden zijn, en al weer vrijgelaten, asielpapieren bij zich hadden, mag de waarheid niet verteld worden van hen. Ze accepteren niet dat hun wereldbeeld verre van de werkelijkheid is. Het vreemdste vind ik nog wel dat het vaak vrouwen zijn. Ze presteren het om te denken dat bekrompen jij-bakken argumenten zijn, en roepen: ja maar blanke mannen … (wie is er hier een racist?). Tuurlijk zijn er ook blanke mannen fout, maar die gaan niet op georganiseerde verkrachtingsjacht met 1000 man tegelijk waarna zich minimaal 100 slachtoffers bij de politie melden. Ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord.

Ook zag ik weer een aantal maal voorbijkomen dat er “geen religie is die vrouwonvriendelijk gedrag goedkeurt”. De armzalige wezentjes proberen zonder enige kennis van zaken islam schoon te praten. De werkelijkheid is dat islam niet alleen agressie tegen vrouwen goedkeurt, maar zelfs expliciet aanmoedigt.

ROM THE QURAN – 4:24

“And all married women are forbidden unto you save those captives whom your right hand possess. It is a decree of Allah for you. (Muhammad Pickthall’s English translation of the Quran).

FROM THE QURAN – 33:50

“Prophet, We have made lawful to you the wives whom you have granted dowries and the slave girls whom God has given you as booty;…”

FROM SAHIH BUKHARI – VOLUME 3, #432:

Narrated Abu Said Al-Khudri that while he was sitting with Allah’s messenger we said, “Oh Allah’s messenger, we got female captives as our booty, and we are interested in their prices, what is your opinion about coitus interruptus?” The prophet said, “Do you really do that? It is better for you not to do it. No soul that which Allah has destined to exist, but will surely come into existence.”

Veel meer bij: http://www.answering-islam.org/Silas/femalecaptives.htm

Volkskrant:

“Zo wordt er voorlichting gegeven over ‘mogelijke gevaren’ aan jonge vrouwen, die worden aangemerkt als potentiële slachtoffers van misdrijven. Daarnaast wordt aan mensen uit andere culturen uitgelegd wat carnaval inhoudt.”

Waarom moeten die vrouwen voorgelicht worden? Die moeten toch gewoon over straat kunnen? “Mogelijke gevaren”. Moslims? Of scheer ik nu over één kam? “Daarnaast wordt aan mensen uit andere culturen uitgelegd wat carnaval inhoudt.” Je kan uitleggen wat je wil, maar de regels van islam, koran, sharia, staan voor hen altijd boven jouw door mensen gemaakte wetten. Zie voor die regels hierboven. Ongelovige vrouwen zijn legitieme oorlogsbuit waar je naar believen mee kan doen wat je wilt; verkrachten, in slavernij houden, of verkopen. Alles gesanctioneerd door mohammed, het grootste voorbeeld voor élke mohammedaan, óók je zogenaamde gematigde moslim.

“de videobewaking in de stad wordt uitgebreid”

Ze kunnen de daders nu ook niet herkennen van de videobeelden. Zinloos. Schijnoplossing.

“De mannen waren volgens de politie tussen de 15 en 35 jaar oud, en van Arabische en Noord-Afrikaanse afkomst.”

Pas je wel op Volkskrant? Niet iedereen vindt het leuk dat je de afkomst vermeldt.

“De politie noemde de aanranding op zo’n grote schaal van de vrouwen maandag op een persconferentie ‘een compleet nieuwe dimensie van criminaliteit’.”

En dat is onzin. islam doet al 1400 jaar niet anders. Je had niet alleen kunnen weten wat je binnenhaalt, maar omdat je een verantwoordelijkheid hebt naar je bevolking toe, had je het ook MOETEN weten. Ik ben dan ook een voorstander van koran- en islam-onderwijs. Waar de leerlingen verteld wordt wat voor barbarij dat eigenlijk is.

“Jäger van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zegde de stad in elk geval alle steun toe, aldus het blad Die Zeit. Tegen de Keulse krant Express zei hij: ‘We laten het niet toe dat Noord-Afrikaanse mannen zich organiseren om weerloze vrouwen seksueel te vernederen.’”

“georganiseerd”.

Trouw:

“Bij grote evenementen, zoals het carnaval dat volgende maand plaatsvindt, zullen er meer agenten in burger en uniform en videobewaking worden ingezet. Eerder veroordeelde personen van diefstal met geweld moeten zich melden op het politiebureau.”

Drie stuks volgens dat Volkskrant linkje hierboven. Terwijl er 1000 daders waren. Wederom: zinloos. Schijnoplossing.

“Negentig vrouwen hebben tot nu toe aangifte gedaan bij de politie van diefstal en/of aanranding. Er is bovendien één aangifte van verkrachting. Politiechef Wolfgang Albers zei maandag tijdens een persconferentie dat seksuele misdrijven ‘zeer massaal’ zijn gepleegd.”

“Omdat er zo veel onduidelijkheid is over de daders, wordt er op sociale media volop gespeculeerd dat het om vluchtelingen gaat. Maar onbekend is of er überhaupt vluchtelingen onder de daders zitten. Volgens burgemeester Henriette Reker zijn daar tot aan dinsdagmiddag geen bewijzen voor.”

De politie zei zelf dat de acht gearresteerden asielpapieren bij zich hadden. Maar wat maakt het uit of ze tien jaar geleden of twee maanden geleden zijn binnengekomen. Het waren mohammedanen die handelden in opdracht van allah, dat is het probleem.

“Nadat de politie het stationsplein schoonveegt, blijven veel agenten ter plekke maar opvallend genoeg merken zij niets van het geweld tegen vrouwen. Sterker nog, op 1 januari verstuurde de politie in Keulen een persbericht dat de jaarwisseling rustig was verlopen. Hoe het kan dat de politie niets door had, blijft ook nog vaag.”

De politie heeft opdracht om misdaden van asielterroristen niet te melden omdat anders het ‘klimaat’ wel eens om zou kunnen slaan. En dat zou dan het vooropgezette plan om Europa te islamiseren in de weg kunnen komen te staan.

Algemeen Dagblad:

“Minister Thomas de Maizière (CDU) noemde het ernstige incident door een groep van migranten ‘van een nieuwe dimensie’. Tegelijk waarschuwde hij tegen generaliseren en alle migranten de schuld in de schoenen schuiven.”

Mogen we het wel mohammed in de schoenen schuiven, die hier 1400 jaar geleden opdracht toe gaf. Mogen we dan ook willen dat er niet één mohammedaan meer Europa inkomt en dat de reeds aanwezigen verwijderd worden?

“De bondsminister voor Vrouwenzaken, Manuela Schwesig (SPD), betitelde de aanvallen als walgelijk en afschuwelijk.”

Het is vooral walgelijk en afschuwelijk dat jullie deze mohammedanen binnengelaten hebben, terwijl jullie als verantwoordelijken hadden moeten weten wat dat voor gevolgen zou brengen. islam-critici hebben jullie jarenlang gewaarschuwd dat dit zou gebeuren. Er rust een hele zware schuld op jullie. Jullie, en niemand anders, zijn de schuldigen aan deze gebeurtenissen.

“De in Rijnland-Westfalen bekende CDU-politica Julia Klöckner maakt het niets uit welke culturele achtergrond de daders hebben.”

Dat maakt wel degelijk uit, want islam geeft er opdracht toe. En denk nou niet dat deze verderfelijke vrouwenhaat alleen in het Midden-Oosten gepredikt wordt. In elke moskee wordt hetzelfde verhaal verteld. Elke moskee !

“Niets rechtvaardigt dit respectloos gedrag tegen vrouwen.”

Toch wel. De koran en hadith’s rechtvaardigen het. Dat jij het niet gelezen hebt betekent nog niet dat het niet zo is.

“Hoewel de Keulse politie na de eerste berichten omstreeks één uur ’s nachts ruim 140 mensen naar het station stuurde en daar ook nog eens ongeveer zeventig federale politiemensen aanwezig waren, konden die niet op tegen de enorme groep mannen die zich er had verzameld.”

De islam heeft dus al de macht en kan ongestraft en naar hartenlust koranische haatmisdrijven plegen op Europese bodem.

“Volgens Bild werden er al enkele mannen aangehouden, maar stonden zij niet veel later weer lachend buiten. De federale politie zou niet genoeg bewijs hebben gehad om ze vast te houden.”

Als je ze ter plekke executeert heb je dat probleem niet.

“De politie is met het benoemen van de afkomst van de verdachten bewust afgeweken van de richtlijn die uit de publiciteit te houden. De politie vindt dat dat niet verzwegen mag worden in een uitzonderlijk geval als dit.”

Voor als je er nog aan twijfelde dat die richtlijn er inderdaad is …

“Ook in Hamburg maakte de politie dinsdag melding van vrouwen die in de nacht van oud op nieuw door groepen mannen seksueel waren lastiggevallen en beroofd van hun bezittingen. Hetzelfde gebeurde in Stuttgart.”

En het probleem zal alleen maar groter worden tot we actief mohammedanen gaan uitzetten.

Elsevier:

“Een deel van de mannen die op oudejaarsavond in de Duitse stad Keulen vrouwen hebben aangerand, verkracht en beroofd, was in beeld bij de politie. De politie in Keulen waarschuwde al eerder voor ‘wetteloze gebieden’ in de stad waar grote groepen allochtonen de dienst uitmaken.”

“wetteloze gebieden”. Moslim-enclaves. Broeinesten van jihad. Tijd om het leger er overheen te laten gaan. “Was in beeld bij de politie”, verderop zult u lezen dat de politie verrast was …

“Volgens politiebronnen bleef een noodkreet over de criminele groepen door de politie bij het stadsbestuur tot nu toe vrijwel onbeantwoord.”

Die linkse burgemeester, die vorig jaar de dag voor haar verkiezing nog met een mes gestoken werd vanwege haar asielstandpunt, is dus persoonlijk verantwoordelijk. Bestaat er in Duitsland zoiets als “medeplichtig zijn aan en het mogelijk maken van massale verkrachting/aanranding/diefstal/bedreiging/mishandeling/geweld”? Lijkt me dat die een paar jaar achter de tralies dient te gaan rotten.

‘Wat we hier hebben gezien, is in principe een georganiseerde actie,’ zei de politieman. Ook Ralf Jäger, minister van Binnenlandse Zaken in de deelstaat waar Keulen onder valt, vermoedt dat de acties zijn voorbereid.”

Met voorbedachte rade dus. En zo is ook de asielpolitiek/immigratiepolitiek met voorbedachte rade. Tijd om de schuldigen schuldig te houden en te berechten.

Elsevier:

“Burgemeester Henriëtte Reker van Keulen heeft afspraken gemaakt met politie en justitie om een nieuwe reeks aan massa-aanrandingen tijdens grote vieringen te voorkomen. Onderdeel van de maatregelen is onder meer een gedragscode voor vrouwen en jongemannen ‘uit andere culturen’.”

Een gedragscode voor vrouwen. Het staat er echt. Wat hebben deze vrouwen dan fout gedaan?

En een gedragscode voor mohammedanen zal nooit werken, zij halen hun gedragscode uit het handboek ter vernietiging van de mensheid.

“Vrouwen wordt onder meer geadviseerd om ‘op armlengte afstand van vreemde mannen te blijven’.”

01

Een armlengte

“In de gedragscode zou ook zijn opgenomen dat groepen mannen en vrouwen beter niet van elkaar gescheiden kunnen worden, waardoor vrouwen zich veiliger en zelfverzekerder zouden moeten voelen.”

Misschien had je het niet meegekregen, maar dat was precies de tactiek van de crimigranten; ze zonderden de vrouwen af. Exact zoals op Tahir gebeurde, ze vormen een ring om de vrouw, de binnenste ring verkracht haar en de buitenste ring houdt omstanders op een afstand. Bovendien pleit je ervoor dat vrouwen niet meer zonder man over straat gaan. Even denken waar dat ook verplicht is. Oh ja; Islamitische Staat. Je pleit dus voor het instellen van de gedragsregels van ISIS.

De Standaard:

“De politie ontkent bovendien dat er in Keulen een juridisch vacuüm is ontstaan. ‘Alle krachten die we ter beschikking hadden werden ingezet’, aldus politiechef Michael Temme.”

En daarmee was je niet in staat dit te voorkomen. Ergo; er was wel een juridisch vacuüm. Lul niet zo dom.

RTL:

“De schrik zit er goed in, zegt Akkermans. “Dit is wel vaker gebeurd, maar niet op deze schaal.”

Vaker gebeurd.

“De politie zegt compleet verrast te zijn door de gebeurtenissen.”

En het was al vaker gebeurd. En hierboven staat ergens dat het bekenden van de politie waren. Dan hoor je niet verrast te zijn. Dan heb je gewoon je werk niet naar behoren gedaan.

NOS:

“Gelukkig had ik een broek en lange jas aan’”

Wat is het volgende, een burka?

“Ik was stomverbaasd dat ik over een afstand van 200 meter wel honderd keer ben aangerand”, zegt ze. De vrouwen werden voor slet uitgescholden. “Gelukkig had ik een broek en lange jas aan, want als ik een rok had gedragen, was die waarschijnlijk van mijn lichaam getrokken.” Bij een andere jonge vrouw die aangifte doet, werden de panty en het slipje kapot getrokken.”

200 keer … ‘Slet’ en ook hoer, want zo zien mohammedanen ongelovige vrouwen.

Evelyn moest die avond ook door dezelfde menigte heen. “Ik werd van achteren aangeraakt en ook onder mijn jurk. Ik probeerde me te verdedigen door met mijn armen om me heen te slaan. Ik viel bijna van de trap. Er waren zo veel mensen, je kon helemaal niets beginnen.”

Een armlengte …

Die Welt:

In sozialen Netzwerken bekommt die Kölner Polizei seit Neujahr einen empörten Kommentar nach dem anderen – vor allem unter der Mitteilung vom 1. Januar, in der von einer friedlichen Nacht die Rede ist und die auch auf Facebook gestellt wurde. “Dieser Bericht ist eine Frechheit! Inzwischen kann ja wohl nicht mehr geleugnet werden, dass diese Nacht ein deutschlandweites Desaster war”

Op de sociaal media is de plisie de klos, vooral dat ze op 1 januari nog logen dat er niks aan de hand was geweest. “inmiddels kan er wel niet meer gelogen worden dat er zich een Duitsland-wijde ramp heeft afgespeeld”.

“Unfassbar, wie hier massig sexuelle Übergriffe bewusst weggelassen werden und offenbar für die Polizei nicht erwähnenswert sind …”

Blick:

“Andere Opfer sprechen von einer regelrechten Treibjagd, bei der die Täter immer mit derselben Masche vorgingen: In der Menschenmenge feiernde Frauen wurden plötzlich von einer Gruppe Männer umzingelt. Es folgten Beschimpfungen, Bedrohungen und Begrapschungen an den Brüsten und zwischen den Beinen. Ein Polizist berichtet gar von einer Frau, der man den Slip vom Körper gerissen hatte.”

Andere slachtoffers spreken van een drijfjacht, waar de daders steeds dezelfde tactiek volgden; feestvierende vrouwen werden plotseling door een groep mannen omsingelt … Net als Tahir.

“Immer mehr Hinweise sprechen dafür, dass es sich bei den Tätern um eine ausgesprochen grosse, organisierte Gruppe von Männern handelt.”

Steeds meer aanwijzingen dat het georganiseerd was.

01

Burgemeester Reker (hierboven) die ontzettend pro-immigratie is heeft het gepresteerd om met ‘gedragsvoorschriften’ voor vrouwen te komen. Alsof de vrouwen zelf schuld zijn. Het is in Europa verdomme geen Saoedi-Barbarië waar vrouwen schuldig zijn aan hun eigen verkrachting, toch? Op Fenixx had iemand een filmpje (duits) gepost en beweerde dat ze daar voor aanpassingen aan de kleding pleitte. Maar dat heb ik niet horen zeggen in dat filmpje, en aan mijn Duits mankeert niet zoveel. Ik doe even een rondje twitter op de hashtag #Reker

Allereerst wordt ze natuurlijk volkomen door de mangel gehaald vanwege der ‘armlengte’. En terecht. Hoe kun je na het gebeurde nog steeds zo wereldvreemd zijn? Zou het helpen als ze zelf verkracht zou worden? En nee, ik wens haar dat niet toe, ik vraag me af waar de grens ligt voor dit soort idioten, wanneer hun ogen wel open zullen gaan? Ik vrees zelfs dan nog niet. Het gutmensch-virus zit zo diep ingevroten dat ze ‘beyond help, beyond reason’ zijn, vrees ik.

Als die ‘armlengte’ een vuistregel zou zijn had je er misschien nog wat aan:

Voor als de arm te kort is:

Wat velen negeren is dat het niet om nieuwe ‘vluchtelingen’ zou gaan. Ik maakte eerder de opmerking dat het er niet toe deed, dat het punt is dat het mohammedanen zijn. Dit bevestigt dat ze ook na jaren nog steeds koranisch denken en dat integratie volkomen kansloos is:

Weet je het zeker, als je omsingeld bent, een armlengte ?

Dan had mevrouw Reker vorig jaar (toen ze met een mes gestoken werd) ook wel een ‘armlengte’ afstand kunnen houden. Dat had zeker geholpen:

Die armlengte was natuurlijk bedoeld voor carnaval, want dat is over een paar weken.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Van 12 gevallen tot 44.000: Hoe een christelijke bijeenkomst leidde tot een Coronavirus-explosie in Frankrijk

In een tijd waarin het Coronavirus zich als een wildvuur verspreidt in verschillende delen van de wereld, komen religieuze...

Het dodental in Italië stijgt opnieuw: 837 doden vandaag

Het dodental in Italië stijgt nu voor de tweede dag op rij. Maar er zijn ook lichtpuntjes in het land. Sinds vorige week is het...

De Griep versus Coronavirus

Er zijn verschillende websites in onze internetomgeving die nepnieuws en samenzweringstheorieën over het Coronavirus verspreiden om de conservatieven en nationalisten naar de mond te...
video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen voor de niet-joden (gojim). Backup: https://fenixx.news/2020/01/31/assad-israel-was-de-jihadistische-luchtmacht/  

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Lees ook

Gerelateerd