zondag, maart 29, 2020

74-jarige moet woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Dit nieuws veroorzaakt in de Duitse gemeenschap Neckartailfingen voor afschuw en hoofdschudden: Een 74-jarige man zijn huurcontract wordt nu beëindigd. De reden: asielzoekers worden nu ondergebracht in het appartement! De zaak uit de deelstaat Baden-Württemberg, die gezamenlijk wordt geregeerd door de Groenen en de CDU, doet veel stof opwaaien.

Auteur: Piranha

“Ik heb veel geld en werk in het appartement gestoken. Ik heb het zelf van de grond af gerenoveerd”, vertelde de 74-jarige verontwaardigde Nürtinger Zeitung. Na twee tussenwervelschijfoperaties durft hij niet meer te verhuizen.

Burgemeester: “Moet meer vluchtelingen opnemen”.
Het 150 vierkante meter grote appartement, dat volgens het Duitse weekblad “Junge Freiheit” door de gemeente wordt verhuurd, wordt door de betrokkene samen met zijn partner bewoond. Maar de gemeenschap moet nu per decreet asielzoekers opnemen. “We staan onder druk en moeten meer vluchtelingen opnemen. Er is geen enkele manier meer om te zeggen dat we ze niet meer onderbrengen”, legt Gerhard Gertitschke, de niet-partij gebonden burgemeester, uit.

In het grotere appartement van de 74-jarige was er voldoende ruimte voor de “mensen die onderdak zoeken”. De beslissing om het appartement beschikbaar te stellen voor de huisvesting van asielzoekers werd genomen door de gemeenteraad, volgens de “Nürtinger Zeitung”. Bovendien had de gepensioneerde hulp gekregen bij verhuizing door medewerkers van de bouwwerf.

Woonde 24 jaar in het appartement
Het slachtoffer zou in totaal 24 jaar in het geliefde appartement hebben gewoond. Hij was sterk betrokken bij de gemeenschap, was zeer bekend. De voormalige graficus was ook de vader van drie kunstenaars. Pikant: Volgens “Junger Freiheit” was hij in 2015 ook actief in de Asylum Working Group.

Bron:
Asylanten sollen einziehen: 74-Jähriger muss Wohnung verlassen

Geen genade voor Duitse opa Peter (87): veroordeeld tot gevangenisstraf omdat hij uit honger kaas voor 4,55 euro stal

41 REACTIES

 1. 1) HIer moet per direct eind aan komen, VOL=VOL
  Respect voor de blanke inheemsen is weg, ja Thierry Baudet heeft gelijk: dit is de dictatuur van supranationale instituten, ref zijn boek: ‘Aanval op de Natiestaat’. Ik moet zsm dit boek nog helemaal uitspitten en kernstellingen citeren. Roemloos einde van blank Nederland, en ze financieren het zelf, super crimineel EUSSR. JE betaalt die EU boeven zelf om je huis te slopen en al je blanke dochters uit te leveren aan kansloze, WW negers uit afrika.

  2) Wij moeten het Forum voor democratie verder uitbouwen tot de sterkste Pro White Race organisatie van Europa, want anders is het over 14,1888 jaar totaal afgelopen met inheems Europa.

  3) Die omvolking en massa immigratie van kansloze negers en MENA rassen uit afrika en MO is misdadig, crimineel White Genocide project van George Soros.

 2. Hier moet gvd toch een eind aangekomen, waarom moeten wij onze plaats afstaan voor die gvdommense profiteurs, waarom oude mensen buitenzetten om die zwartmaken hierbinnen toehalen, ditisecht rasisme naar ons toe en niet naar die zwarte mannekes, schandalig !!

 3. Waarom doet de gemeenschap niets? De man in zijn appartement laten blijven. Al moest er mensen voor zijn appartement gaan staan. Maar neen, we stonden daar en we kijken er naar.
  Die asiel zoekers krijgen meer voordelen dan eigen bevolking. 74 jaar en kapotte rug uit zijn appartement.
  Schandalig !!

 4. Draai of keer het zoals je wil…hier komt oorlog van. Besef voor eens en altijd dat een wereld met naties fout is. Verdeel de wereld over de volkeren die er van oudsher wonen. Vermenging van diverse etnische groepen werkt niet. Het is een tijdbom die ooit tot oorlog zal leiden. Gedwongen samenleving van totaal verschillende volkeren op één en hetzelfde territorium gaat niet. Iedereen kent de gevolgen van wat er in (ex) Yougoslavië , in Palestina, in Catalonië , in Rwanda enz is gebeurd. België , het kunstmatige land van Vlamingen, Walen en Duitstaligen is gedoemd te verdwijnen. Walen die al decennia lang parasiteren op kap van de hardwerkende Vlaming doen “hautain” tegenover Vlamingen. Dit kan ook niet langer! Ieder volk zijn eigen staat. Leve onafhankelijk Vlaanderen!

 5. Net gelezen over en van De Erdo Nederige Knapen.
  Ik weiger om met neofascisten te communiceren.
  De Erdo Nederige Knapen zijn een verschrikking, maar zijn de Nederlandse Politiek in gelaten door de Partij van de Afbraak.
  De leiders van het landverraad, waar vele uit de zorg voor dienen.

  Zelfs als je wat milder wilt zijn voor De Erdo Nederige Knapen, wordt je meteen geconfronteerd met het achterlijke,
  laffe mieterige gedrag van; de sletjes van Erdogang.
  Verschrikkelijk!
  Voor degene die niet uit de kast durven te komen, is de PvdA en DENK.
  Met niet uit de kast durven te komen, bedoel ik niet de twijfel over de geaardheid.
  Nee, de constatering van een gebrek aan respect, de twijfel of iemand enig karakter heeft.

  Een 74 jarige moet de woning verlaten, omdat de karakterloze mens zonder enig lef om respect te tonen, afneemt.
  Het d66 potje maakt zich zorgen over “het andere geluid!
  Begrijpbaar!
  Het geluid van de steeds meer kreunende Europese volk wordt steeds luider/
  En als men zich daar geen raad mee weet, is het hoog tijd om het veld te ruimen!
  Neem die afgrijselijke wormfluisteraars mee!

 6. Jip gebeurt gewoon
  Nog ff en wij worden ons land uitgepleurd
  Wees eerlijk nu gebeurt dit in duitsland maar uiteindelijk is het hier al veel langer bezig
  Mensen zijn jaren aan het wachten op een woning en worden opzij geschoven voor mensen die financieel vluchteling zijn
  Natuurlijk zijn er ook mensen die inderdaad vluchten maar als je vlucht ga je dan in je gastland stelen , mishandelen en je misdragen?
  Nee die gasten gedragen zich omdat ze blij zijn hier te mogen wonen
  Dus zo moeilijk is het niet het kaf van het koren te scheiden

 7. Laat ze lekker in hun eigen schijt land blijven, uitgekookte kakkerlakken zijn het allemaal die waardeloze immigranten en vluchtelingen, vieze parasieten! Bah. Ons land gaat naar jezus en voor wat? En dan nog de ouderen achterstellen ook, die dit hele land hebben opgebouwt. Alles wat die stinkende schimmel zwijnen in dat parlement en de 2de kamer en het bestuur hebben hebben ze te danken aan de ouderen, maar respect ho maar. Viezerikken en weggooiers zijn het allemaal. Bah

 8. Geleerd van israel ??? Daar worden ook mensen uit hun huisen gezet om kolonisten in onder te brengen 😡😡😡

 9. Of ze allemaal gewoon terug sturen hun krijgen hier gewoon met alles voorrang en de oudjes worden uit hun huis ge,laat zodat hun er kunnen wonen allemaal terug sturen maak van Nederland weer ons land en laa t n.b hun daar hun land opknappen kom en dan vinden mensen en regering het gek dat we haat krijgen naar vluchtelingen enzo

 10. de wereld staat op zijn kop. wie bepaald er eigenlijk wat er in een land gebeurd?????
  een man met zoveel ellende achter de rug en al 24 jaar op die plek woont. en wat ga je met die inboorlingen nog voor ellende tegemoet . ze krijgen alles en wij moeten maar zien, dit kan echt niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Tja.. als je hierover een beslissing moet nemen als medewerker van de gemeenteraad, dan is dat best wel moeilijk. Ik bedoel je hebt natuurlijk zelf al een aantal duikerspakken in huis genomen en zit dus zelf al helemaal vol. Kies je dan voor het uitzetten van een jong blank gezin, of een oude man, die toch bijna het licht uit doet? Ik snap dan de keuze wel ja. Kom op mensen een klein beetje respect voor de persoon die hierover moet beslissen. En ik bedoel, moet beslissen he! Onder dwang moeten kiezen en absoluut niets mogen of kunnen doen, terwijl je daar dan de uitgelezen persoon voor bent. Dat is toch klote of niet? Ik wil bij deze mijn hulp aanbieden in de vorm van een troostende arm voor de persoon die hierover gaat, of over heeft moeten beslissen. Laten we ergens afspreken op een afgelegen plek ofzo. Trouwens mag ook gewoon openbaar hoor…

 12. Alle asielzoekers (gelukzoekers) terug sturen laten ze lekker daar het land opbouwen , houden wij hier ruimte over voor de natuur probleem stikstof opgelost, huizen voor onze kinderen,, kunnen we weer normaal leven

 13. Ipv fennix news zouden er de naam beter veranderen naar fake news.
  Geen enkele persoon is zo achterlijk om een appartement dat je huurt volledig te renoveren en enorm veel geld in te steken.

  Plus: een huurcontract kan stopgezet worden.
  Maar geen enkele verhuurmaatschappij zal u vertellen waarom dat stopgezet wordt.

 14. Volgens “Junger Freiheit” was hij in 2015 ook actief in de Asylum Working Group.
  Eindelijk krijgt een van die aardige linkse landverraders welke zich hebben ingezet om dat tuig binnen te halen een koekje van eigen deeg.
  Heerlijk!

 15. @Rommel (stoere naam trouwens, maak je vast veel indruk mee op je cybermakkers) …. niet te ver van huis gaan hé, naar ’t schijnt is de aarde plat, gelezen op internet!!

 16. Dit verhaal lijkt mij totaal van de pot gerukt. Vertel geen onzin man, de 74 jarige man zou uit eigen zak alles gerenoveerd hebben en op die manier dan eruit gezet worden. Het gebeurd wel dat mensen hun woning moeten verlaten om asielzoekers in onder te brengen maar zeker niet op die manier. Ben ook geen voorstander van die migratie-instroom, de nieuwe cultuur en het lakse beleid. Juist door dat soort onjuiste berichten en fake-news verziek je jou eigen groep en maak je jezelf totaal ongeloofwaardig en breng je schade toe aan de partij waar jij dan voor zou moeten staan.

 17. @Tripozomanus, eindenlijk nog iemand met wat gezond verstand hier!
  @Rommel, je bent zo voorspelbaar dat het zielig wordt.

 18. @tripozomanus november 30, 2019 at 11:48

  Waarom gaan jullie wegkijkers nou nooit eens keer de aangedragen informatie eerst controleren voordat je meteen je scheur opentrekt en je linkse ontkenningscliché’s gaat blèren. De link wordt aangegeven en met een paar trefwoorden in een zoekmachine kan je relevante informatie uit het net naar boven vissen. Geheel tegen me gewoonte in zal ik dan voor 1 keer jullie naïeve sufferdjes een artikel uit de Duitse mainstream media voeren die het bovenstaande beschrevene bevestigt. Als je nu ook nog even je vinger uit je neusgat trekt en zelf op onderzoek gaat, gaan misschien die oogjes nog ooit is een keer open.

  “Die Wohnung nach 24 Jahren gekündigt
  12.02.2019 00:00, VON LUTZ SELLE — ARTIKEL AUSDRUCKEN E-MAIL VERSCHICKEN
  Laut einer Entscheidung des Gemeinderats muss ein 74-jähriger Neckartailfinger ausziehen, um Platz für Flüchtlinge zu schaffen

  Seit 24 Jahren wohnt Klaus Roth in Neckartailfingen in einem alten Haus zur Miete, das der Gemeinde gehört. Nun wurde ihm der Mietvertrag gekündigt, weil der Gemeinderat entschieden hat, dass die Wohnung zur Unterbringung von Flüchtlingen benötigt wird. Der 74-Jährige, der sich vielfältig für das Gemeinwohl in der Gemeinde einsetzt, versteht die Welt nicht mehr.”

  https://www.ntz.de/nachrichten/region/artikel/die-wohnung-nach-24-jahren-gekuendigt/

 19. Waarom zullen er geen mensen zijn die hun huurhuizen renoveren.
  Ik ken mensen die al jaren geleden hun huurhuis hebben verbouwd en aangebouwd op eigen kosten. En er zijn er genoeg zelfs nu nog ken ik een gezin wat in hun huis wat ze huren en het huis is nog geen tien jaar, op eigen kosten al het e.e.a. verbouwd hebben.
  Inmiddels woon ik al weer meer dan 20 jaar in een koopwoning, maar mijn vorige woning was ook huur en ook nog geen 10 jaar oud toen ik verhuisde ook volledig verbouwd, dakramen, keuken verbouwd muur gezet, badkamer volledig verbouwd, extra kamer en een zolder op 2e verdieping gebouwd.
  Dus een huurwoning verbouwen of renoveren is niks bijzonder

 20. Het wordt tijd dat de Schutz Staffel nieuw leven wordt ingeblazen voor de bescherming van de eigen bevolking.

 21. Het beleid heeft geen respect voor hun eigen blanke volk alleen hun eigen zakken vullen .waarvoor hebben we eigenlijk nog een koning ook een kostenplaatje onzin allemaal .zolang de vluchtelingen blijven toenemen ook de stekker eruit trekken bij het koningshuis en politiek en een flinke burgeroorlog vecht voor je recht .en Jan de arbeider Jan de lul ook wel genoemd wilen ook niet meer werken voor dit beleid dus als alle hoger opgeleide heertjes die de hoogste belasting hier in Nederland betalen voor de politiek en voor de vluchtelingenstroom straks niet meer actief zijn en de meeste emigreren naar andere landen omdat ze het beu zijn in een land als Europa die al het geld van Jan de arbeider gratis weggeeft belastinggeld van de werken de mensen aan profiteurs met broedmachines of ze nou uit Afrika of moslimland wonen of ander continent dat hele humane beleid andere landen helpen en eigen volk in de kou laten staan de mensen in Nederland van Nederlandse cultuur zal in Duitsland of andere landen in Europa ook wel zijn dakloos of krijgen geen huis maar stinklijers met koters waar wij allemaal belasting voor betalen uit andere landen krijgen alles in hun reet geduwd woning inrichting sommige mensen krijgen zoveel met terugwerkende kracht na 5 jaar asiel procedure of minder na hoger beroep en dan status alles nabetaald voor kindergeld en voor hun ouders met hun besneden pikkies .ze kunnen meteen een nieuwe Mercedes halen .en pronken naar de domme werkende blanke.ha ha ha ha zeggen ze dan werken is voor slaafen zeggen ze dan hun lekker op hun reet zitten met broedmachines.mensen in Nederland en andere landen leg het werk neer ga allemaal ook in de bijstand doe het zelfde maak zoveel mogelijk kinderen .en uiteindelijk klapt de boel er is geen geld meer om alle muizen te vreten te geven dus eten ze mekaar op .sinds de EU open grenzen meer criminaliteit vooral door migranten en nog wordt je daarvoor beloond mensen hou op met zielige buitenlanders te helpen .want als jij als blank gezin op straat staat niemand geeft je een huis je bent gewoon aan de honden overgelaten .Rutte Merkel al deze mensen weg ermee en rechtse partijen neerzetten en kiezen .Wilders wordt niet toegelaten omdat .het corrupt is .de regering krijgt geld van de Verenigde Naties om migranten op te nemen .en daarna liggen ze de rekening neer bij de belasting betaler daar betalen ze ook de politiek van salaris uit jullie zak dus het blanke volk betaald lekker voor alle politiek en vluchtelingen .de eer aan Geert Wilders en Pim fortuin.

 22. Sorry, meer dan schandalig wat deze gemeente doe.
  Ik heb een beter idee, zet jullie burgemeester uit zijn woning voor die godverdomde economische vluchtelingen, natuurlijk dan zo ook door gaan met die wethouders en de rest van dat bestuur.

 23. Tja, dit gaan we in Nederland uiteindelijk ook krijgen… nú hebben in de meeste gevallen de economische vluchtelingen meer recht op een woning dat ingezetene… In de toekomst verwacht ik dat ook ouderen uit eengezinswoningen zullen worden gelokt, eerst met een verhuisvergoeding en later verplicht verhuizen, om plaats te maken.

  De overheid, lees: Roverheid zal de huurwet veranderen en daarbij zullen de huren niet meer onbeperkt zijn, maar met een bépaalde tijd.
  Het is een kwestie van tijd…

 24. Snappen we nu misschien dat veel Duitsers naar de Hitlertijd terug verlangen? Toen konden ze veilg over straat, je ko niet zomaar je huis uit gezet worden! Ja, dit is van de joden afgekeken, in Israel doet men dit inderdaad ook! Ook zitten er weer joden achter de omvolking! Deze dingen voorzagen die zg “nazi’s” al! De zionistische joden hebben na 1945 al direct gezworen Duitsland, maar ook andere blanke landen te verwoesten! Het zijn weer de internationale joden, we hebben zeker weer een schutz staffel nodig, die ons beschermd! Oprichten en terug vechten, misschien krijg je nog een deel moslims aan onze kant, want die hebben pik de pik op joden, zij zijn ook hun slachtoffer! Een nieuwe kristalnacht is dan niet uitgesloten! Want de mensen ontploffen een keer en dan zal die communist en jodenknecht Merkel- heks er van lusten!

 25. Probeer een 55 plus woning te krijgen lukt echt niet meer voor je 70 ste jaar schandalig dat wij de dupe moeten worden van asiel zoekers die hun huizen nog mochten inrichten ook en dan straks stemmen oo wat formeel aplaus voor de regering ga zel je huis uit echt hou me maar in

 26. En daarom vind ik “castlelaw” terecht en we hadden ons hier nooit van moeten ontdoen. Want dit is dus de uiteindelijke reden waarom wij ons hier hebben moeten ontwapenen. Een jaar geleden was dit een grote grap “oh we gaan ze nog in huis moeten nemen, welnu, lachen we niet meer eh?! Ik ben 100% pro-wapendracht en wettelijke zelfverdediging en wie ongevraagd mijn huis binnenkomt en niet weggaat als ik het vraag die zal eraan geloven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Poetin’s oplossing voor Covid-19: betaald verlof voor iedereen

De Russische president Vladimir Poetin biedt alle burgers nu een betaalde vakantie van een week aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te...

Italië vreest maffia-geleide revolte en voedseltekorten

Italië vreest voor een door de maffia geleide opstand in Zuid-Italië als de Corona-besmetting daar net zo wijdverspreid raakt. Volgens SVT's Italië-correspondente Jennifer Wegerup...

Nieuwe massale sterfgevallen in Italië: 889 doden vandaag

Het ziet er nog steeds duister uit voor Italië. Ondanks de nationale quarantaine sinds 9 maart is het sterftecijfer vandaag gestegen. Nu zijn er...

Le Pen: De EU was het eerste sterfgeval van het Coronavirus

De Franse National Rally (RN) leidster Marine Le Pen betoogt dat de Europese Unie het eerste sterfgeval was van het Coronavirus, vanwege het gebrek...

AfD onthult schandaal: Corona-geïnfecteerde asielzoekers mogen vrij rondlopen

Hoewel er voor grote delen van de bevolking restrictieve maatregelen gelden om de Coronavirus-pandemie in te dammen, variërend van uitgaansverboden en contactverboden tot bedrijfssluitingen,...

Complete waanzin: inreisverbod geldt niet voor Corona-besmette asielzoekers

Het vernietigingsbeleid van het Merkel-regime floreert voortdurend. Zoals inmiddels bekend is, gelden de opgelegde inreisverboden niet voor zogenaamde asielzoekers. Met Corona besmette personen hoeven...

Deze groepen sterven aan het Coronavirus – nieuwe cijfers van 6.801 gevallen in Italië.

Het onderzoeksinstituut van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft nu nieuwe cijfers gepresenteerd, veel uitgebreider dan voorheen, waardoor we een duidelijker beeld krijgen van...

20 Coronavirus-citaten die laten zien hoe open grenzen en politieke correctheid voor de volksgezondheid kwamen

De Coronavirus-crisis, die meer dan 22.000 mensen heeft gedood en de wereldeconomie nagenoeg heeft vernietigd, heeft ertoe geleid dat regeringsleiders, journalisten en gezondheidsfunctionarissen hun...

Om niet geïnfecteerd te raken: Asielzoekers moeten in hotels gaan wonen

De Vluchtelingenraad in de Duitse deelstaat Nedersaksen trekt aandacht met een eis: Asielzoekers moeten uit hun accommodatie worden gehaald en in plaats daarvan in...

Lees ook

Gerelateerd