De 16-jarige Greta Thunberg is volgens wetenschappers een valse profeet

We moeten luisteren naar de boodschap van Greta Thunberg. Want de boodschap komt van God, zegt Anna Ardin, Sociaal Democraten-gemarkeerde linkse activiste binnen de kerk, en Milieupartij-politicus Joakim Kroksson in Kyrkans Tidning (Het Kerk Tijdschrift).

In hun debatartikel schrijven de twee linkse profielen dat klimaat-Greta een profeet is.

“We willen stellen dat Zweden een profeet heeft die – op dit moment – actief is. Haar naam is Greta Thunberg en is volledig vergelijkbaar met de profeten van de Bijbel”.

“Er moet iets radicaals gebeuren, de mensen zijn op de verkeerde weg”, gaan ze verder. “Een profeet predikt bekering en legt tegelijkertijd concreet uit wat mensen moeten doen. Een profeet verspreidt informatie en verklaart dat het zinvol is om zich om te keren. Het beschrijft dat wij een rol spelen. Rond predikers, profeten en charismatische mensen hebben altijd mensen verzameld die onder de indruk zijn en hetzelfde willen doen”.

Greta Thunberg, 16 jaar, is de dochter van het linkse profiel Malena Ernman en is door Zweedse PR-bureaus gelanceerd als “waarheidseigenaar” over de zogenaamde klimaatbedreiging. De campagne heeft ertoe geleid dat Klimaat-Greta in het Europees Parlement mocht spreken en de paus heeft ontmoet, maar de campagne is ook bekritiseerd omdat ze te goeder trouw en infantiel is, en omdat ze door de links-liberalen gelanceerd is.

Bron:

Rödgröna profiler: Vi måste lyssna på klimat-Greta ty “budskapet kommer från Gud”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.